PandaWild píše:Ai na Adobe - nahrával jsem AI (ze Stable Diffusion) celý minulý rok - brali velmi ochotně (brali prakticky všechno) a velmi dobře se to prodávalo. Ale ke konci roku začali stále více vyhazovat, až jsem to vzdal a už AI obrázky nenahrávám, je už teď velmi malá úspěšnost příjmu. Možná z jiných generátorů bude vyšší úspěšnost, s vyšší kvalitou. To co tam mám nahrané se prodává stále docela dobře.
Zdravím, používám na tvorbu AI stránku mage space, je to vlastně webová stabble difusion v základní placené verzi. Pak přejdu na stránku DGB.LOL . Je to perfektní místo kde je spousta free aplikací na ůpravu a upscale naprosto zadara, i když ja mám verzi za 5 euro měsíčně, ale není problém ji používat zdarma, jen to pak všechno o něco déle trvá. podpora je přes Discord a admin(majitel stránky) reaguje do hodiny. tam nejdřív proženu obrázky 2x přes aplikaci Image Fixer s nastavením DGB Denoise Sharpen s úpravou barev, pak upscaluju na aplikaci DGB LOL (Iota) 8x (8x zvětšení) pak je potřeba udělat popisy, buď použiju Stock submiter, nebo placenou aplikaci AI Stock Image Tagger, která je na DGB lol k dispozici, jen je potřeba pořídit API klíč. Nahraju na Adobe. Úspěšnost cca 98%
Je potřeba si na DGB LOL pročíst FAQ, stránka má určité nároky pro používání.
Stránka nemá jen upscaler je ttam spousta dalších nástrojů jako Midjourney Splitter/Upscaler, Midjourney Zoom, AI Image to Vector, DPI Enhancer, atd. Chce to prozkoumat. Úžasná služba