Právě je 3. srpen 2026 19:43

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nový přehled keywords aneb statistické perly

Jsem ráda, že 123rf konečně ukazuje kw, protože mi to hodně pomůže v práci.

To jsem si myslela, když jsem ten cloud poprvé našla (na stránce http://www.123rf.com/contributor/index.php dole).

Když jsem si otřela brejle a podívala se pořádně, trochu jsem to přehodnotila - největší byly "blue, red, white" na což bych fakt nepřišla, když se mi předtím nejvíc stahovalo tohle: http://www.123rf.com/photo_38871750_red ... round.html ...
Read more : Nový přehled keywords aneb statistické perly | Zobrazení : 5134 | Odpovědi : 0 | Fórum : 123rf

prodejní výstava

Zdravím všechny,
zajímalo by mě, jaký je váš názor na nabízení svých děl formou prodejní výstavy. Po x letech focení a tvorby se mi nastřádalo hafo snímků různých žánrů (abstrakce, přírodní motivy a makro, zátiší, ale i koláže a fotomontáže, mandaly a fraktály...), takže se tím vším probírám a přemýšlím, kam dále. Začala jsem výběrem tematických souborů-aby tvorba byla zajímavá, pokud možno co nejvíce výtvarná, ale zároveň komerčně využitelná (ale ne kýč!!!). Upřímně si myslím, ...
Read more : prodejní výstava | Zobrazení : 14360 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Focení jídla - prodává se?

Ahoj, jaké máte zkušenosti s prodejem fotek jídla? Na fotobanky dělám hlavně grafiku, ale to už mě nějak nebaví, tak to chci víc zkusit s fotkama, a tohle téma by mě bavilo - ne izolované, ale různě aranžované etc. Přijde mi ale, že to dělá tolik lidí, že je asi těžké na tom něco vydělat? Případně jaký druh jídla tak nějak nějvíc táhne - hlavní, saláty, dezerty... Díky!
Read more : Focení jídla - prodává se? | Zobrazení : 3211 | Odpovědi : 3 | Fórum : O focení

DACS pro rok 2016

Už se zase mohou žádat autorské poplatky za tištěné knihy, časopisy apod. v UK přes DACS, letos navíc kdo zažádá do konce července má možnost vyhrát jeden ze dvou iPadů air.
Žádost se dává tady: https://www.dacs.org.uk/for-artists/payback

Návod jak na to mám od loňska na FotoRadách
http://fotorady.cz/fotorady/ziskejte-pe ... e-britanii

kdyby někdo preferoval EN variantu tak tu mám na MicrostockTools
http://microstocktools.com/artists-payback-from-dacs/ ...
Read more : DACS pro rok 2016 | Zobrazení : 81349 | Odpovědi : 96 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Shutterstock Focused Q&A Conference Call 29.7.

Ahoj, dostali jste někdo taky pozvánku na tento Conference call?

I hope all is well! I'm reaching out to invite you to participate in our upcoming Shutterstock Focused Q&A Conference Call on July 29th at Noon EST. We have a great group joining and would be honored to add you to the list.

This call is not sponsored by Shutterstock or any other companies. There is no cost to join, no sales pitches or presentations ...
Read more : Shutterstock Focused Q&A Conference Call 29.7. | Zobrazení : 2288 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

MODEL RELEASE stačí 1x?

Ahoj snad můj dotaz někdo zodpoví :) Vím že je smlouva MODEL RELEASE, která se dá použít na více fotobank.
A teď tedy k otázce :) Pokud budu fotit modela např. 26.7.16 a smlouvu podepíše, potřebuji s ním podepsat další smlouvu při příštím focení? :) Díky
Read more : MODEL RELEASE stačí 1x? | Zobrazení : 8220 | Odpovědi : 12 | Fórum : O focení

Nedostatek USB konektorů

Na notebooku mám jen 3 konektory na USB a nedostačuje mi to. Na internetu jsem našla nějaké rozbočovače. Na co bych se při výběru měla soustředit?

Našla jsem třeba tento, ale má jen USB 2.0
Read more : Nedostatek USB konektorů | Zobrazení : 3812 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Mobilní aplikace?

Ahoj, prosím není nějaká mob. ap. kde můžu editovat a submit.? Mám LiveStock 2, ale tam se zdá nedá editovat a submitvat, nebo nevím kde... Mám tam hromadu fotek, tak bych ve chvílích kdy nesedím u PC, mohla něco dělat :)

dík
Read more : Mobilní aplikace? | Zobrazení : 7630 | Odpovědi : 2 | Fórum : iStock

Formulář?

Zdravím, na DT jsem bez problému nahrával věci a najednou mi naskočilo tohle, cituji:

"Oops, we noticed there is no tax form submitted for your account!
You are citizen of a country with an income tax treaty with the US. Please ensure you have submitted the W8-BEN tax form in order to benefit of a 0.00% US withholding tax otherwise the maximum 30% will be deducted, generating less revenue for you."

Jsem na fotobance nový ...
Read more : Formulář? | Zobrazení : 2360 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotobankovanie na Slovensku - živnosť, dane...

Ahojte. Chcem sa spýtať, ako mám postupovať, keď chcem mať na Slovensku príjem z fotobánk. Asi potrebujem živnosť, ale čítal som, že sa to dá aj bez živnosti ako slobodný umelec či také niečo, viete o tom niečo? Ďalej sa mi zdá, že umelci nemusia odvádzať dane, je to tak? Platí to aj o živnosti? Čo všetko treba robiť, ak budem mať živnosť? Čítal som o nejakom vedení účtovníctva, to asi v prípade fotobánk nie ...
Read more : Fotobankovanie na Slovensku - živnosť, dane... | Zobrazení : 14851 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854