Právě je 18. červen 2026 02:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Shutterstock Focused Q&A Conference Call 29.7.

Ahoj, dostali jste někdo taky pozvánku na tento Conference call?

I hope all is well! I'm reaching out to invite you to participate in our upcoming Shutterstock Focused Q&A Conference Call on July 29th at Noon EST. We have a great group joining and would be honored to add you to the list.

This call is not sponsored by Shutterstock or any other companies. There is no cost to join, no sales pitches or presentations ...
Read more : Shutterstock Focused Q&A Conference Call 29.7. | Zobrazení : 2227 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

MODEL RELEASE stačí 1x?

Ahoj snad můj dotaz někdo zodpoví :) Vím že je smlouva MODEL RELEASE, která se dá použít na více fotobank.
A teď tedy k otázce :) Pokud budu fotit modela např. 26.7.16 a smlouvu podepíše, potřebuji s ním podepsat další smlouvu při příštím focení? :) Díky
Read more : MODEL RELEASE stačí 1x? | Zobrazení : 7861 | Odpovědi : 12 | Fórum : O focení

Nedostatek USB konektorů

Na notebooku mám jen 3 konektory na USB a nedostačuje mi to. Na internetu jsem našla nějaké rozbočovače. Na co bych se při výběru měla soustředit?

Našla jsem třeba tento, ale má jen USB 2.0
Read more : Nedostatek USB konektorů | Zobrazení : 3630 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Mobilní aplikace?

Ahoj, prosím není nějaká mob. ap. kde můžu editovat a submit.? Mám LiveStock 2, ale tam se zdá nedá editovat a submitvat, nebo nevím kde... Mám tam hromadu fotek, tak bych ve chvílích kdy nesedím u PC, mohla něco dělat :)

dík
Read more : Mobilní aplikace? | Zobrazení : 7497 | Odpovědi : 2 | Fórum : iStock

Formulář?

Zdravím, na DT jsem bez problému nahrával věci a najednou mi naskočilo tohle, cituji:

"Oops, we noticed there is no tax form submitted for your account!
You are citizen of a country with an income tax treaty with the US. Please ensure you have submitted the W8-BEN tax form in order to benefit of a 0.00% US withholding tax otherwise the maximum 30% will be deducted, generating less revenue for you."

Jsem na fotobance nový ...
Read more : Formulář? | Zobrazení : 2257 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotobankovanie na Slovensku - živnosť, dane...

Ahojte. Chcem sa spýtať, ako mám postupovať, keď chcem mať na Slovensku príjem z fotobánk. Asi potrebujem živnosť, ale čítal som, že sa to dá aj bez živnosti ako slobodný umelec či také niečo, viete o tom niečo? Ďalej sa mi zdá, že umelci nemusia odvádzať dane, je to tak? Platí to aj o živnosti? Čo všetko treba robiť, ak budem mať živnosť? Čítal som o nejakom vedení účtovníctva, to asi v prípade fotobánk nie ...
Read more : Fotobankovanie na Slovensku - živnosť, dane... | Zobrazení : 14381 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere prodavam

zdravim! je nejaka fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere jsem dal k prodeji? samozrejme myslim fotky kterym jsem nedal zadnou exkluzivitu....na turbosquidu si soubory ktere prodavam muzu stahnout. Diky!
Read more : fotobanka kde si muzu stahnout sve fotky ktere prodavam | Zobrazení : 11644 | Odpovědi : 3 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Jak uspět

Ahoj,

mám na vás pár dotazů, prosím poraďte. O fotobankách jsem si toho v posledních dnech hodně přečetl, provedl pár registrací (shutterstock, dreamstime atd.) a teď po mně chtějí první várku a já řeším, co a jak.

Zajímalo by mně, dá se nějak obecně říct, co se prodá a co naopak ani nevezmou? Jak jsem psal, hodně jsem toho přečetl, ale zajímala by mně reálná zkušenost. Fotím už hodně dlouho, všechny fotky mám uložené jako ...
Read more : Jak uspět | Zobrazení : 5210 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahrávání vektorů na Fotolii

Dobrý den,

chtěla bych poradit, jak nahrát na Fotolii vektor.

Vytvořila jsem už několik vektorů, které byly přijaty na SS nebo DT. Bohužel, na Fotolii se mi je nedaří absolutně nahrát a už netuším, kde dělám chybu.
Nahrávám přes FTP (Total Commander), samozřejmě fotografie naprosto v pohodě.

Můj postup: Vytvořím vektor, vyexportuju JPEG, uložim eps 10. Zabalikuju pomocí WinRar do Zipu. Pripojim na Fotolii, odešlu ..... jdu na účet na Fotolii - v My files ...
Read more : Nahrávání vektorů na Fotolii | Zobrazení : 2088 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Doba schvalování

Dobrý den,
minulý týden jsem díky této stránce založil dva účty na fotobankách (shutterstock a dreamstime). Na dreamstime mi po přidání pár prací schválili pouze ilustrace a u fotek "běží" čekací doba. Už je to týden. Včera jsem přidal další vektorové ilustrace a během večera to bylo schváleno. Ale fotky stále nic. To stejné u shutterstocku. Tam mi "běží" čekací doba na fotky i ilustrace už týden. Nevíte co s tím? Nějaké rady, tipy a ...
Read more : Doba schvalování | Zobrazení : 4996 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817