Právě je 3. srpen 2026 14:25

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

registrace

zdravim, pokud se registruji na tuto FB mám dát royalty free nebo redakční foto ? :D děkuji
Read more : registrace | Zobrazení : 5172 | Odpovědi : 2 | Fórum : 123rf

náhľad predanej grafiky

Nikde neviem v štatistike predaných vecí nájsť náhľad konkrétne predanej grafiky, viem koľko sa predáva, vidím štaistickú tabuľku na každý deň ale neviem nájsť náhľad toho čo sa konkrétne predalo.
Read more : náhľad predanej grafiky | Zobrazení : 15669 | Odpovědi : 12 | Fórum : 123rf

Mezikroužky

Čau, koupil jsem si mezikroužky určené pro nikon a když je nasadím, tak mi foták hlási, ze neni nasazen objektiv a nejde fotit. Nevíte jak na to ? :D děkuji
Read more : Mezikroužky | Zobrazení : 3224 | Odpovědi : 3 | Fórum : O focení

Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete?

Pokud vám to uniklo tak 7. června bude v Zoo Praha další ročník Canon Zoom. Obvykle se dá na místě nechat udělat velká fotka, budou tam zajímavé přednášky a fotosoutěž.

Canon Zoom 2016

Kdo tam všechno jde? Já ještě nejsem rozhodnutý, i když na předchozích jsem nikdy nechyběl. Vím, že se tam případně potkám se sci, ještě někdo další?
Read more : Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete? | Zobrazení : 2584 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

123rf paypal

Ahojte :) . Potrebujem poradiť s 123RF a PayPal. Dovŕšil som na tejto fotobanke hodnotu 104 dol. PayPal nemam zriadeny. Ked bude vyzsia suma tak ho zriadim a necham si to poslat vsetko naraz. Myslite ze s tym bude nejaky problem ked to zostane u 123rf? Dostal som aj mail ze to odosielaju na moj PayPal ale pod mojou email adresou PayPal ucet nemam tak to PayPal ...
Read more : 123rf paypal | Zobrazení : 13214 | Odpovědi : 10 | Fórum : 123rf

Shutterstat

Zajímavý statistický nástroj pro Shutterstock na http://www.shutterstat.pro/ :)

Vlákno na Microstockgroup.com zde: http://1url.cz/8tuX7
Read more : Shutterstat | Zobrazení : 8270 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

Not approved a dál nic

Zdravím, přišel mi email s informacemi o přijetí obrázků a u jednoho je "Not approved" ale chybí tam popis chyby. Už se vám to někdy stalo? Nějak nevím co si z toho mám vzít O.o
Read more : Not approved a dál nic | Zobrazení : 3957 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Produktová fotografie

Zdravím, jsem tu nová a pokud už tady podobný dotaz je, omlouvám se. Zajímalo by mne, zda mohu prostřednictvím fotobanky prodávat produktové fotografie - fotografie produktů určených k prodeji na e-shopu jen tak nebo musím mít nějaký souhlas výrobce či dodavatele atd.?
Read more : Produktová fotografie | Zobrazení : 3228 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

velikost fotografie vliv na cenu

ahoj mam dotaz hraje roli velikost fotografie na cenu pri prodeji ?, priklad : na Shutterstocku je vyssi platba za rozsirenou licenci a ta se pohybuje v radu desitek USD, nekdy me je zahadou podle ktereho kriteria se meni cena a napadlo me jestli za vetsi fotografii, rozumej vyssi rozliseni, minimum je 4.000 000
ma to vliv nebo ne? kdyz nahraju fotografii treba v minimal pomeru 2475 x 1650 px = 4.083000 MPX bude pri ...
Read more : velikost fotografie vliv na cenu | Zobrazení : 5827 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Zipovanie jpg+eps na Mac-u

Zdravím,
nepoznate niekto aplikaciu na zipovanie jpg a eps suboru, aplikacia tu na stranke mi na os x nefunguje,

dakujem
Read more : Zipovanie jpg+eps na Mac-u | Zobrazení : 6611 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854