Právě je 17. červen 2026 21:10

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

123rf paypal

Ahojte :) . Potrebujem poradiť s 123RF a PayPal. Dovŕšil som na tejto fotobanke hodnotu 104 dol. PayPal nemam zriadeny. Ked bude vyzsia suma tak ho zriadim a necham si to poslat vsetko naraz. Myslite ze s tym bude nejaky problem ked to zostane u 123rf? Dostal som aj mail ze to odosielaju na moj PayPal ale pod mojou email adresou PayPal ucet nemam tak to PayPal ...
Read more : 123rf paypal | Zobrazení : 12841 | Odpovědi : 10 | Fórum : 123rf

Shutterstat

Zajímavý statistický nástroj pro Shutterstock na http://www.shutterstat.pro/ :)

Vlákno na Microstockgroup.com zde: http://1url.cz/8tuX7
Read more : Shutterstat | Zobrazení : 7904 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

Not approved a dál nic

Zdravím, přišel mi email s informacemi o přijetí obrázků a u jednoho je "Not approved" ale chybí tam popis chyby. Už se vám to někdy stalo? Nějak nevím co si z toho mám vzít O.o
Read more : Not approved a dál nic | Zobrazení : 3778 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Produktová fotografie

Zdravím, jsem tu nová a pokud už tady podobný dotaz je, omlouvám se. Zajímalo by mne, zda mohu prostřednictvím fotobanky prodávat produktové fotografie - fotografie produktů určených k prodeji na e-shopu jen tak nebo musím mít nějaký souhlas výrobce či dodavatele atd.?
Read more : Produktová fotografie | Zobrazení : 3068 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

velikost fotografie vliv na cenu

ahoj mam dotaz hraje roli velikost fotografie na cenu pri prodeji ?, priklad : na Shutterstocku je vyssi platba za rozsirenou licenci a ta se pohybuje v radu desitek USD, nekdy me je zahadou podle ktereho kriteria se meni cena a napadlo me jestli za vetsi fotografii, rozumej vyssi rozliseni, minimum je 4.000 000
ma to vliv nebo ne? kdyz nahraju fotografii treba v minimal pomeru 2475 x 1650 px = 4.083000 MPX bude pri ...
Read more : velikost fotografie vliv na cenu | Zobrazení : 5563 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Zipovanie jpg+eps na Mac-u

Zdravím,
nepoznate niekto aplikaciu na zipovanie jpg a eps suboru, aplikacia tu na stranke mi na os x nefunguje,

dakujem
Read more : Zipovanie jpg+eps na Mac-u | Zobrazení : 6365 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Kategorie

Čau,
nevím si rady jaké kategorie přiřadit k fotkám svíček... Holidays a objects ?
děkuju :D
Read more : Kategorie | Zobrazení : 5460 | Odpovědi : 8 | Fórum : Shutterstock

Co se dá považovat za krádež?

Zdravím, jak tak lítám po netu a hledám inspiraci na obrázky zjišťuji že se často oběvují obrázky z fotobank. Chtěla bych vědět od kdy se použitá fotka dá brát jako krádež?

Když je na fotce vodoznak a číslo fotky na fb (nebo jen vodoznak) a někdo to takhle použije pro svoji reklamu/výdělek.
A co když je vodoznak viditelně umazán?

Dočetla jsem se tu, že když já nemám prodanou rozšířenou licenci na obrázek A a přesně ...
Read more : Co se dá považovat za krádež? | Zobrazení : 10683 | Odpovědi : 17 | Fórum : Diskuse pro nováčky

shutterstov earnings

AHoj, jen otázka
už se ám vynulovat earnigs ? mě se vžd nuloval okolo 1. až 2. dne v měsíci...ted ještě pořád nic...
Read more : shutterstov earnings | Zobrazení : 3144 | Odpovědi : 3 | Fórum : Shutterstock

Měsíční členství na Shutterstock

ahoj,

potřebuju se zeptat, když si pořídím měsíční členství na Shutterstock, kde se dá pořídit 750 fotek, tak zda to členství se dá po prvním měsíci zrušit, či jak přesně to funguje. Protože v tom krátkém náhledu se píše, že se automaticky strhne po měsíci další platba.

A také v jaké kvalitě ty fotky jsou?

díky
Read more : Měsíční členství na Shutterstock | Zobrazení : 1954 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817