Právě je 17. červen 2026 20:11

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Jednotný registrační formulář

Koukal jsem že je zde návod na vyplnění daňového přiznání pro FB, je zde také někde návod jak vyplnit onen JRF?

Fotobanky budu mít jako vedleší výdělečnou činnost, chtěl bych se registrovat jako OSVČ bez živnosti a danit přes autorský honorář.

Rozhodl jsem se tedy že zajdu na ŽÚ a vyplním JRF, nanečisto jsem si ho vytisknul, ale zasekl jsem se u:
1) bod 5 - Předmět podnikání: Co jste sem vy již registrovaní napsali? ...
Read more : Jednotný registrační formulář | Zobrazení : 7082 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Sezonní temata

Ahoj, možná už toto téma někde tady je ale prostě ho nemůžu najít. Mám dotaz, který se týká sezonních ilustrací, jako HAPPY NEW YEAR 2015, 2016, 2017. Mažete staré ilustrace ze svých portfólií nebo Vám foto-banky jednoduše přijmou novou, letošní verzi?

Mám namysli, pokud mám ve svém portfoilu ilustraci happy new year 2016, mám ho smazat a pak nahrát novou verzi happy new year 2017, nebo nemusím a banka to schválí? Diký za sdílení Vašich ...
Read more : Sezonní temata | Zobrazení : 2580 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Creative Market

Zdravím všechny a prosím o radu-jak na Creative Market? Jaké soubory lze nahrávat? Tvořím jednak vektorové ilustrace EPS10, fotky, fraktály, koláže apod. mám jednak v PSD-soubory ve vrstvách a taky JPG. Bohužel se nemůžu dopátrat informace, co vše berou a zda mají např. u PSD a JPG souborů nějaké požadavky na velikost. Nahráváte celé balíky prací v zazipovaných souborech nebo se musejí posílat jednotlivé obrázky? Docela mě láká Creative Market zkusit, ale vyčetla jsem, že ...
Read more : Creative Market | Zobrazení : 3411 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Top-100 of Shutterstock Authors

Žebříček autorů Shutterstocku, řazený podle velikostí portfolií. Tak tohle si myslím zaslouží samostatné vlákno. Tam se dá hezky vyřádit a je co prohrabávat. :-)

http://www.microstock.top/
Read more : Top-100 of Shutterstock Authors | Zobrazení : 40506 | Odpovědi : 69 | Fórum : Shutterstock

Tajné triky na fotografovanie jedla

Nefotím, ale možno sa to niekomu hodí http://petapixel.com/2016/03/24/photos- ... otography/
Read more : Tajné triky na fotografovanie jedla | Zobrazení : 4026 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

Zobrazování schválených příspěvků

Zdravím, po dlouhé době jsem zase nahrála pár obrázků na tuto fb a kupodivu mi přišly emaily, že byly schváleny. U některých bylo většina slov vyhodnoceno jako neodpovídajících. Chtěla jsem se podívat, zda tam vůbec nějaké kw zbyly, ale když jsem klikla na odkaz v mailu, tak se mi objevila jen stránka s hlášením

We looked really hard
But it appears the page you seek doesn't exist anymore.
You can continue on to iStock.com or ...
Read more : Zobrazování schválených příspěvků | Zobrazení : 2393 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Apple apps pre fotobanky

Ahoj kamarati. Kupil som si nedavno mac book pro a hladam nejake dobre applikacie na iptc, hromadny upload vektorovych grafik na fotobanky a tiez by sa hodil dobry suborovy manager kde by som videl nahlady jpeg. v zlozkach ako to je na windows. Super by bolo keby boli free. Ale ak su nejake velmi dobre tak rad zainvestujem :D . Dakujem.
Read more : Apple apps pre fotobanky | Zobrazení : 5349 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pomoc

Dobrý den. Jsem studentem SPŠ a chtěl bych začít s fotobankou Shutterstock. Rád bych se vás, pokud mohu, zeptal na pár otázek. Prosím vás:

1. Vyplatí se začít se Shutterstockem? Pokud ano,
2. Pomohl by mi někdo dostat se přes přijmací proces? Jsou třeba všechny informace z občanky nutné?
3. Jaké vyplácení je nejlepší? Na bank. účet či jiné...?
3. Mohli byste mi říct, jaké obrázky (focené) či ilustrace atd. se nejlépe prodávají?
4. Jak ...
Read more : Pomoc | Zobrazení : 3868 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

kopírování portfolia

Nemáte prosím někdo kontakt na PinguinsAirLines? Je to Čech a poněkud mi začíná kopírovat portfolio a nechtěl bych to řešit nahlašováním na fotobanky. Koukám, že i dost okatě kopíruje jiné práce zdejších lidí. Nemůžu ho najít
Read more : kopírování portfolia | Zobrazení : 21721 | Odpovědi : 45 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

registrace na FÚ > ZP > ČSSZ

Zdravím,
je nutné se registrovat na těchto úřadech (FÚ > ZP > ČSSZ) jednotlivě nebo stačí vyplnit onen "Jednotný registrační formulář pro podnikání", který by měl usnadnit vyřizování OSVČ registrace a běhání po úřadech?
Read more : registrace na FÚ > ZP > ČSSZ | Zobrazení : 8368 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817