Právě je 3. srpen 2026 14:25

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nulové dny

Zdravím, tak mi vrtá hlavou otázka, zda i jiní, zejména třeba dlouhodobější fotobankéři mají také dny, kdy se vůbec nic ani na jedné fotobance neprodá. Začátkem roku se mi docela začalo prodávat, ale teď ke konci března jen, jako když se tu a tam někdo strefí. A to není moc motivující :(
Read more : Nulové dny | Zobrazení : 32565 | Odpovědi : 68 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nahrávání VectorStock - to myslí vážně?

Zdravím fotobankéře.

Chtěl jsem začít nahrávat na VectroStock, ale asi to nebyl moc dobrý nápad. Prosím o radu co dělám špatně.
Při nahrávání po mě chtějí EPS soubor v zipu (pouze eps bez jpg), ok udělal jsem.
JPG soubor chtějí 400x380 - všechny vektory mám poměr stran 1:1, takže jsem udělal 380x380 a při uploadu mi to hlásí chybz, že to má být těch 400x380. To bych měl všechny JPG ořezat?

Díky za radu.
Read more : Nahrávání VectorStock - to myslí vážně? | Zobrazení : 9101 | Odpovědi : 10 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

cloud na zalohu

Cafte kamarati. Aky cloud pouzivate pre zalohu svojich illustracii a fotiek? Potreboval by som poradit. Aby som tam ulozil dost dat a najlepsie aby ma to nestalo nic :mrgreen: ( naco platit ked nemusim no nie). Sifrujete svoje data na cloude ak ano tak akym programom. Dakujem :)
Read more : cloud na zalohu | Zobrazení : 27118 | Odpovědi : 55 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Slávim

Možno si starší členovia, ktorí sem prišli z fóra mikrofotobanky.cz spomínajú, že tam bola jedna téma, kde sa písali dosiahnuté úspechy. Taká téma mi tu trochu chýbala, tak ju zakladám. Sem môžete písať svoje ciele, medzníky, úrovne, ktoré ste na fotobankách dosiahli a pochváliť sa s nimi.

Tak začnem ja. Včera večer som konečne prekročil 2500 downloadov na Vectorstocku a postúpil som na úroveň SILVER! Toto ale trvalo! 4 roky a dva mesiace. ...
Read more : Slávim | Zobrazení : 906017 | Odpovědi : 2395 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

výplata na Istock

na jiných vláknech jsem to nenašel, proto se ptám tady - začínám a mám nasbíráno 120 dolarů. Kde si mám zažádat o vyplacení? Nemůžu to najít. Díky :roll:
Read more : výplata na Istock | Zobrazení : 4252 | Odpovědi : 4 | Fórum : iStock

Focení v Česko Saském Švýcarsku

Focení v Česko Saském Švýcarsku

Hledám kolegu/kolegyni/modela/modelku pro focení pro fotobanky v Česko-Saském Švýcarsku. Východy/západy slunce, krajinky s postavou (např tag "hiker") a pod. Ideálně fotograf s vybavením, turista.
Pro koho to je: věk 18+, sportovec (hodně se chodí), nadšenec (vstává se ve 4ráno, někdy se nocuje venku, někdy třeba prší), imrovizátor, ideálně pokročilý fotograf/videographer
Pro koho to není: všichni ostatní
Budete potřebovat: dojet aspoň do Děčína, vybavení pro pobyt v přírodě, samostatnost, toleranci, spolehlivost ...
Read more : Focení v Česko Saském Švýcarsku | Zobrazení : 13340 | Odpovědi : 18 | Fórum : O focení

Paypal

Ahoj, chci se zeptat. Dá se změnit u Paypal účtu ten přihlašovací email ? Popřípadě víte někdo, jak na to ? S tím souvisí i otázka, zda tento nový email k již mému paypalu jde změnit i u fotobank.
Read more : Paypal | Zobrazení : 171381 | Odpovědi : 267 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Istock - Platby novým systémom

Ahojte...ak novým zmenám dobre rozumiem tak do 25.2 sa mali odoslat pladby nad 100 USD , mne platba zostala stáť. Može byť problém že sa mi nedal vyplniť TAX Interview? Alebo som niečo prehliadol? Diki
Read more : Istock - Platby novým systémom | Zobrazení : 31785 | Odpovědi : 53 | Fórum : iStock

Pomalé schvalování na Fotolii

Také se vám tak zpomalilo schvalování na Fotolii? Je tomu tak posledních 10-14 dní. Dříve mi to schvalovali skoro pod rukama (během minut), teď to trvá několik dní. Máte to také tak?
Read more : Pomalé schvalování na Fotolii | Zobrazení : 73239 | Odpovědi : 85 | Fórum : Fotolia

Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

http://www.shutterstock.com/en/pic.mhtm ... rid=868231

Sice to není originální ikona facebooku, ale má to facebook a twitter i v klíčových slovech!
Read more : Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit? | Zobrazení : 54198 | Odpovědi : 111 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854