Právě je 17. červen 2026 19:05

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

výplata na Istock

na jiných vláknech jsem to nenašel, proto se ptám tady - začínám a mám nasbíráno 120 dolarů. Kde si mám zažádat o vyplacení? Nemůžu to najít. Díky :roll:
Read more : výplata na Istock | Zobrazení : 4106 | Odpovědi : 4 | Fórum : iStock

Focení v Česko Saském Švýcarsku

Focení v Česko Saském Švýcarsku

Hledám kolegu/kolegyni/modela/modelku pro focení pro fotobanky v Česko-Saském Švýcarsku. Východy/západy slunce, krajinky s postavou (např tag "hiker") a pod. Ideálně fotograf s vybavením, turista.
Pro koho to je: věk 18+, sportovec (hodně se chodí), nadšenec (vstává se ve 4ráno, někdy se nocuje venku, někdy třeba prší), imrovizátor, ideálně pokročilý fotograf/videographer
Pro koho to není: všichni ostatní
Budete potřebovat: dojet aspoň do Děčína, vybavení pro pobyt v přírodě, samostatnost, toleranci, spolehlivost ...
Read more : Focení v Česko Saském Švýcarsku | Zobrazení : 12794 | Odpovědi : 18 | Fórum : O focení

Paypal

Ahoj, chci se zeptat. Dá se změnit u Paypal účtu ten přihlašovací email ? Popřípadě víte někdo, jak na to ? S tím souvisí i otázka, zda tento nový email k již mému paypalu jde změnit i u fotobank.
Read more : Paypal | Zobrazení : 163818 | Odpovědi : 267 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Istock - Platby novým systémom

Ahojte...ak novým zmenám dobre rozumiem tak do 25.2 sa mali odoslat pladby nad 100 USD , mne platba zostala stáť. Može byť problém že sa mi nedal vyplniť TAX Interview? Alebo som niečo prehliadol? Diki
Read more : Istock - Platby novým systémom | Zobrazení : 30350 | Odpovědi : 53 | Fórum : iStock

Pomalé schvalování na Fotolii

Také se vám tak zpomalilo schvalování na Fotolii? Je tomu tak posledních 10-14 dní. Dříve mi to schvalovali skoro pod rukama (během minut), teď to trvá několik dní. Máte to také tak?
Read more : Pomalé schvalování na Fotolii | Zobrazení : 71040 | Odpovědi : 85 | Fórum : Fotolia

Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

http://www.shutterstock.com/en/pic.mhtm ... rid=868231

Sice to není originální ikona facebooku, ale má to facebook a twitter i v klíčových slovech!
Read more : Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit? | Zobrazení : 51545 | Odpovědi : 111 | Fórum : Shutterstock

Canstock - administrativa

Tak jsem prolezla do Canstocku s fotkama na první pokus (jako fakt fotky) - vím, že žádná meta, ale tohle mě vždy dokáže překvapit, po cirkusu, kterej mi s fotkama předvádí Fotolia a Šutrák - a teďka mi není jasný - tam se neposílá sken OP a podobný cirkusy? MR mají vlastní od svého právníka, nebo jim stačí všeobecný? Akceptujou Moneybookers, případně šeky, nebo jsou to jedni z těch magorů, co trvaj na PayPalu? Případně ...
Read more : Canstock - administrativa | Zobrazení : 57313 | Odpovědi : 85 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

KwEdit - editor pro přípravu klíčových slov

Už mi došla trpělivost když jsem nenašel nic čím by se rozumně připravovala klíčová slova a napsal jsem si vlastní editor. Nezapisuje do fotek, je to na přípravu slov. Do editoru fotek se slova přenesou přes schránku Windows. Vlastnosti:

- počítá slova
- odstraňuje duplikáty
- kontroluje pravopis
- formátuje slova zadaným oddělovačem
- má 20 předvoleb sad slov, která lze doplňovat
- umožňuje automatické doplňování slov z předvoleb podle detekovaných slov

Upozorňuji že je ...
Read more : KwEdit - editor pro přípravu klíčových slov | Zobrazení : 30114 | Odpovědi : 18 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Tax Interview

Je tady někdo, kdo by napsal srozumitelný návod na Tax Interview?
Minulý rok jsem začal a na fotobankách jsem vydělal 76 dolarů. Jsem studentem vysoké školy, nemám živnosťák atd.
Poradí mi někdo, jestli to mám vyplnit, když nemám Tin číslo nebo jaké jsou možnosti?
Read more : Tax Interview | Zobrazení : 99980 | Odpovědi : 107 | Fórum : iStock

Mail od Istock

Zdravím, dostal jsem od Istock tento mail:
"We’d like to remind you that January 21, 2015 is the last day to request a payout of your earnings (for all current payment methods). You will have until 11:59 pm MST on that day to make a request. Payment will occur the following week as per the usual schedule for that payment method.
Any earnings of $100 or more that remain in your iStock.com account on January ...
Read more : Mail od Istock | Zobrazení : 29572 | Odpovědi : 8 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817