Právě je 17. červen 2026 18:46

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotobanka Clashot

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s fotobankou Clashot, která patří pod depositphotos a prodává fotky s editorial licencí z mobilů, ale evidentně tam hodně lidí dává taky fotky z normálního foťáku, jen uploadované přes mobil. Zkusil jsem tam zatím nahrát cca 30 reportů a postupně přidávám další.

Jestli jste tam někdo více aktivní, kolik tam cca máte fotek, jaký typ fotek se prodává, jak časté jsou prodeje a jestli se Vám prodávají ...
Read more : Fotobanka Clashot | Zobrazení : 123077 | Odpovědi : 327 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přechod ze Skrill(Moneybookers) na PayPal

V poslední době mám se službou Skrill, samé "zajímavé" zkušenosti a po té dnešní s ní na dobro končím. Přišel mi mail že mi převedli účet na Obchodní, u kterého jsou "výtečné" poplatky. (např 19,95 EUR jako měsíční poplatek)

Chtěl bych poradit nebo slyšet nějaký názor od někoho s PayPalem. Jak tam funguje ověření identity, jestli jsou tam nějaké limity apod.? Na hlavní stránce jsem postřehl že jsou k dispozici také 2 typy účtů a ...
Read more : Přechod ze Skrill(Moneybookers) na PayPal | Zobrazení : 7050 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Formát a rozlišení nahrávaných fotek

Ahoj,chtěl bych se zeptat..Do fotobank se posílají fotky ve formátu upravené z RAV do JPG,což
předpokládám,nebo stačí fotit přímo v JPG?.Záznamové pixely v 6,10,16MGP? Počítám že 6M bude asi minimum co vezmou.Fotím zrcadlovkou,takže ani ve 2M-Jpg nemám problém s kvalitou.
Díky..
Read more : Formát a rozlišení nahrávaných fotek | Zobrazení : 5994 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zimní fotobankový sraz

Málem jsem zapomněl, že jsem slíbil nějaký zimní fotobankový sraz (mám toho teď trochu více na práci). Nevím jak jste na tom vy ostatní, tak jsem sem hodil pro jistotu anketu - chcete uspořádat sraz ještě před Vánocemi a nebo raději po nich?
Read more : Zimní fotobankový sraz | Zobrazení : 12425 | Odpovědi : 18 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Depositphotos - upload

Nahrával jste teď někdo na Deposit? FTP klient mi hlásí, že mají plný disk a mám zkusit později, to se mi ještě nestalo.
Read more : Depositphotos - upload | Zobrazení : 56674 | Odpovědi : 57 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Výplata na Fotolii

Ahoj!
Neviete ako je to u Fotolii s výplatou? Čakám na svoju prvú výplatu v tejto fotobanke.
Neviete kedy posielajú peniaze? Požiadavku na vyplatenie som poslal 29.9. - na PayPal, ale doteraz mi peniaze neprišli.

V zozname "My Credits" je oranžová bodka s textom:
"2013-09-29 Credit transformation with Paypal -50 Receipt"

Posielajú vždy ten istý deň v mesiaci, alebo to závisí od toho kedy som o to požiadal?
Read more : Výplata na Fotolii | Zobrazení : 31739 | Odpovědi : 25 | Fórum : Fotolia

Colourbox

Dnes ma na Colourboxe privítala celkom príjemná správa. Konečne sa rozhodli oceňovať Single downloads rozdielne než subscriptions. Píšu, že za Single download teraz autor získa až 1,9 € !
Tak buď už zistili, že sa nemôžu stále chovať ako zlodeji, alebo na čelo ich vedenia zasadol Santa Claus. :lol: No..., pokiaľ by tých "singloviek" bola aspoň polovica z celkového, mesačného počtu downloadov, tak by sa Colourbox mohol ...
Read more : Colourbox | Zobrazení : 19994 | Odpovědi : 28 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

sRGB nebo Adobe RGB

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaký používáte při focení barevný profil, zda sRGB nebo Adobe RGB. Já mám nastavený adobe, ale mám takový problém, že po nahráni fotky na fotolii vypadají barvy trochu odlišně na thumbnailu oproti obrazu v prohlížeči nebo lightroomu, tak jsem špekuloval jestli nemůže být zádrhel tady v tom.

Děkuji :D
Read more : sRGB nebo Adobe RGB | Zobrazení : 7265 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

FineArtAmerica

Dobrý den,

najde se někdo, kdo vysvětlí, jak funguje FineArtAmerica? Exkluzivita, ceny, atd... Díky
Read more : FineArtAmerica | Zobrazení : 40202 | Odpovědi : 28 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Reálný měsíční výdělek

Jaký je Váš reálný měsíční výdělek z fotobanky? Popř. v kolika fotobankách vystavujete a jak velké máte portfolio? Otázka je jasná, myslím že reálný výdělek je to, co zajímá většinu z nás. Tak se podělte.

Jsem teprve začátečník s 15ti vektory na Fotolii a nevím jestli pokračovat dál, po dvou týdnech 1 views a 0 download :D po dnešním brouzdání po shutterstocku a dalších, mě chytla ...
Read more : Reálný měsíční výdělek | Zobrazení : 67642 | Odpovědi : 68 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817