Právě je 19. duben 2025 18:12

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Upload na více fotobank

Cca půl roku používám pro hromadný upload pro fotobanky, kam přispívám stránky www.lightburner.com. Fungují na principu přístupu FTP, tedy nahraju fotky pouze na jedno FTP, kde poté přes jejich stránky tyto fotky jedním kliknutím vyexpeduji na všechny fotobanky (kromě ALAMY a ISTOCKu). Odpadá mi tedy otrocké přihlašování na všechny FTP servery samostatně... Není to závratné ušetření času při uploadu, ale nějaký čas mi to již pošetřilo ...
Read more : Upload na více fotobank | Zobrazení : 19278 | Odpovědi : 26 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

PIXTA

Ahoj,

chtěl jsem se vás zepat, hlavně především těch, co již přispívají svou troškou i na PIXTU, jak se vám tam daří? Kolik cca máte prodejů a v jakých velikostech obrázků ?

Za sebe mohu říct, že mě nejvíce štve limit uploadu 100 fotek/ilustrací měsíčně. To pro celkový upload celého portfolia není moc přívětivé. Již uploaduju 7 měsíc a to ještě není celé portfolio uploadnuté.. Celkem vzato, jsem možná co se týče prodejů, čekal více. ...
Read more : PIXTA | Zobrazení : 73546 | Odpovědi : 83 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Další ukradené ilustrace

Nevím už od koho, ale dostal jsem zprávu, že se na tomto webu eps-vector.blogspot.cz (raději to ani nebudu prolinkovávat) nabízí mé ilustrace zdarma. Většinou to moc neřeším, protože jaksi chybí jakákoliv páka na takovéto vychcánky, ale v tomto případě jsem si všiml, že využívají blogovací systém od Googlu, tak jsem nelenil a naprášil jsem je googlu. Docela jsem zvědav, zda to bude mít nějaký dopad, jak dlouho jim to bude trvat, zda jen smažou ty ...
Read more : Další ukradené ilustrace | Zobrazení : 16172 | Odpovědi : 34 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Zasílání peněz Moneybookers vs. paypal ?

Zdravím,

né že bych byl nováčkem, avšak používám pro zasílání provizí už dlouho moneybookers a strhávají poplatek něco kolem 40-50kč za přeposlání na český účet.

Zaslechl jsem něco, že paypal je zdarma, je to tak ? Přeci jen, jsou to drobné, ale škoda jich.

díky za reakce ;)
Read more : Zasílání peněz Moneybookers vs. paypal ? | Zobrazení : 9980 | Odpovědi : 18 | Fórum : Diskuse pro nováčky

allphoto.cz

Zdravím všechny fotobankáře,

rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti s touto fotobankou ? Popř. jak jste spokojeni ?
Read more : allphoto.cz | Zobrazení : 3701 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

kde ziskat fonty?

Ahoj,
chtel bych se zeptat, jestli znate weby, na kterych je mozne ziskat fonty, ktere bych mohl bez obav v ilustracich pozivat?
Read more : kde ziskat fonty? | Zobrazení : 10120 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Model Release

Zdravím fotobankové fórum,

chtěl bych se zeptat na univerzální Model Release (Bez loga fotobanky). Něco jsem našel, ale nebyl jsem s tím moc spokojen.
Díky.
Read more : Model Release | Zobrazení : 17677 | Odpovědi : 26 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zkušenosti s fotobankou Getty Images

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás má zkušenost s registrací, nahráváním a schvalováním fotek v této fotobance? Jak je to s výdělky atd. Každá užitečná rada bude vítána. Díky :D
Read more : Zkušenosti s fotobankou Getty Images | Zobrazení : 37885 | Odpovědi : 24 | Fórum : Macrostock fotobanky

Photodune všeobecně

Ahoj,
v hlavní sekci, kromě SS, DT, FO atd... mi chybí sekce pro dotazy, týkající se low earner fotobank, tak zakládám zde :D

Hledám na Photodune v návodech postup, jak uploadovat fotky s MR přes FTP a nic moc jsem nenašel. Při postupu uploadu přes FTP je napsáno, že když vložím MR do složky MODEL RELEASES a příslušné fotky s modelkou do složky PHOTOS mělo by ...
Read more : Photodune všeobecně | Zobrazení : 78182 | Odpovědi : 188 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 47920 • Celkem témat 1289 • Celkem členů 966