Právě je 4. srpen 2026 02:39

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Jaké máte zkušenosti s odmítáním fotografií ?

Dobrý den přátelé,
jsem čistý fotograf amatér, před cca měsícem jsem se více ze zvědavosti než ze ziskuchtivosti :) přihlásila do fotobanky shutterstock.
Mám občas problémy s jejich nesmyslnými rejection fotografií, kdy viditelně neodpovídá uvedený důvod skutečnosti. Obrátila jsem se na ně s dotazem. Poslali mi link na online popovídání si s nějakým zkušeným fotografem . Ten byl z fotky nadšený, řekl, že není důvod ji odmítnout, ...
Read more : Jaké máte zkušenosti s odmítáním fotografií ? | Zobrazení : 36153 | Odpovědi : 64 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock warning

Zdravím, mám pozastavený upload nových ilustrací. Přišel mi email s oznámením:

Your Shutterstock contributor account is under investigation due to violations of our content guidelines. Uploading has been disabled.

We have heard from our customers that unnecessarily similar content creates a poor content discovery experience, so we have decided to exclude such content from the site. Uploading will be reactivated when overly similar content has been removed from your portfolio.

We have removed one or ...
Read more : Shutterstock warning | Zobrazení : 5944 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

Zamietnute Hrady a Zamky

Ahojte, mam otazku kvizoveho typu na vas.. uz dlhodobo sa s tym neviem vysporiadat.. urcite to poznate ze ked uploadujem fotky napr ktore obsahuje hrad alebo zamok etc. na adobe.stock a shutterstock tieto fotografie prejdu ako nic.. no na istock neustale jedna a ta ista sprava “legal european castles and palaces”

Hlavne ma zaujima ako je mozne tam proste fotky nahrat (nie editorial) aby to nejakym sposobom preslo, pretoze neverim ze vsetci ktori fotky hradov ...
Read more : Zamietnute Hrady a Zamky | Zobrazení : 11777 | Odpovědi : 9 | Fórum : iStock

Photoshop

Dobrý den,

mám problém s nástrojem přesun ve photoshopu. Když si najedu na vrstvu a zmáčknu klávesovou zkratku "V" s tím že chci posunout objekt, tak mi to skočí do jiné vrstvy, v momentě když chci táhnout myší a přesunout něco, takže s obsahem vrstvy, kde chci něco posunout nehnu, tím pádem. Pokud by mi mohl někdo poradit co s tím, budu moc ráda.
Děkuji za odpovědi

Lenka
Read more : Photoshop | Zobrazení : 5142 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Syndrom vyhoření

Čaute fotobankéři.

Po dlouhé době "asi rok" jsem otevřel Illustrator a řekl si, že je škoda ztratit 4 roky učení a poctivého nahrávání ilustrací a obrázků. Mám menší portfolio s 1200 obrázky na SS. Jenže za celou dobu bohužel nebylo nikdy nějaké velké haló co se týče výdělků. Prostě každý měsíc mi chodí pár dollarů.

Pro nahlédnutí na mé portfolio, zde odkaz: http://www.shutterstock.com/g/majk88

Prostě je pro mně hodně demotivující ...
Read more : Syndrom vyhoření | Zobrazení : 22459 | Odpovědi : 37 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stocksubmitter - "No terms for ESP"

Zdravím,
po delší době jsem otevřela Stocksubmitter s úmyslem nahrát další fotky na fotobanky, ale u iStocku mi to píše "No terms for ESP" a nenechá mě to na iStock fotky nahrávat. Může mi někdo říct, co to znamená, a jak to mám vyřešit?
Read more : Stocksubmitter - "No terms for ESP" | Zobrazení : 13502 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Storyblocks

Our Commission Structure is Changing

Beginning August 1st you will see a 50% commission structure on all Marketplace sales, including both videos and images. :(
Read more : Storyblocks | Zobrazení : 15800 | Odpovědi : 17 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Daně - Německo

Ahoj ahoj, prodává tu někdo z Německa?
Read more : Daně - Německo | Zobrazení : 1961 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

StockSubmitter no longer supported

A máme po ptákách :?

After careful review, we’ve concluded that the overall quality and accuracy of keywords we receive with imagery submitted using StockSubmitter does not meet the high standards we require.

Jen doufám, že potom co jim tam přestane půlka contributorů přispívat svůj názor přehodnotí :D
Read more : StockSubmitter no longer supported | Zobrazení : 6115 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

spätná reakcia

Chcem sa spýtať dá sa vidieť aj kde sa fotky použili? Na dreamstime som našla niečo také ale na iných stránkach nie vie niekto poradiť?
Read more : spätná reakcia | Zobrazení : 2937 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854