Právě je 19. červen 2026 01:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Syndrom vyhoření

Čaute fotobankéři.

Po dlouhé době "asi rok" jsem otevřel Illustrator a řekl si, že je škoda ztratit 4 roky učení a poctivého nahrávání ilustrací a obrázků. Mám menší portfolio s 1200 obrázky na SS. Jenže za celou dobu bohužel nebylo nikdy nějaké velké haló co se týče výdělků. Prostě každý měsíc mi chodí pár dollarů.

Pro nahlédnutí na mé portfolio, zde odkaz: http://www.shutterstock.com/g/majk88

Prostě je pro mně hodně demotivující ...
Read more : Syndrom vyhoření | Zobrazení : 21509 | Odpovědi : 37 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stocksubmitter - "No terms for ESP"

Zdravím,
po delší době jsem otevřela Stocksubmitter s úmyslem nahrát další fotky na fotobanky, ale u iStocku mi to píše "No terms for ESP" a nenechá mě to na iStock fotky nahrávat. Může mi někdo říct, co to znamená, a jak to mám vyřešit?
Read more : Stocksubmitter - "No terms for ESP" | Zobrazení : 13289 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Storyblocks

Our Commission Structure is Changing

Beginning August 1st you will see a 50% commission structure on all Marketplace sales, including both videos and images. :(
Read more : Storyblocks | Zobrazení : 15325 | Odpovědi : 17 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Daně - Německo

Ahoj ahoj, prodává tu někdo z Německa?
Read more : Daně - Německo | Zobrazení : 1905 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

StockSubmitter no longer supported

A máme po ptákách :?

After careful review, we’ve concluded that the overall quality and accuracy of keywords we receive with imagery submitted using StockSubmitter does not meet the high standards we require.

Jen doufám, že potom co jim tam přestane půlka contributorů přispívat svůj názor přehodnotí :D
Read more : StockSubmitter no longer supported | Zobrazení : 6033 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

spätná reakcia

Chcem sa spýtať dá sa vidieť aj kde sa fotky použili? Na dreamstime som našla niečo také ale na iných stránkach nie vie niekto poradiť?
Read more : spätná reakcia | Zobrazení : 2815 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

jaké fotky smím prodávat ( rady do začátku)

Nikdy nic podobného nezkoušel a mám pár (možná hloupých) otázek.

Hlavně by mě zajímalo jak je to s právy, abych se nedostal do nějaké nepříjemné situace.

Jaké fotky smím nahrávat?
Můžu fotit věci na kterých je vidět logo firmy?
Můžu fotit památky jako eiffelovka, koloseum atd. ?
Mohou být na fotkách vidět lidi, kteří mi nedali žádné svolení ( kolemjdoucí atd.) ?

Můžu nahrávat stejnou fotku na víc fotobank současně ?
Můžu prodávat fotku, kterou ...
Read more : jaké fotky smím prodávat ( rady do začátku) | Zobrazení : 7026 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Afinnity photo

Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat ... Začínám focením do rawu pomocí fotografu canon 77D a upravení fotek provozuji v Affinity photo. Má otázka zní.. Pokaždé když vyfotím do raw tak ve fotáku je krásně ostrá a barevná, ale po otevření v affinity photo jsou všechny barvy vybledle a musím je nahazovat zpátky pomocí saturation a vibrance.. Ale už nikdy nedocílím té barevnosti a vykreslení co jsem měl nebo zdálo se mi ve foťáku.. ...
Read more : Afinnity photo | Zobrazení : 26467 | Odpovědi : 47 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Ahoj,

prisla vam taky nabidka od adobe?

Jestli to spravne chapu, tak pri urcitem vydelku nam nabizi na rok predplatne na full app + online sluzby zdarma, studoval to nekdo podrobne a neni v tom nejaky hacek?

Pro me by to v praxi znamenalo 15 000/rok slevu za to ze kliknu za odkaz, kdyz si to stejne platim a 500Cr splnuju, coz zni velice prijemne na to aby to byla pravda ...
Read more : Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?! | Zobrazení : 96049 | Odpovědi : 151 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Může nastat konflikt partnerských prodejů?

Ahoj. Před pár dny jsem se registroval i na BigStock. V menu "Nahrané snímky" mám možnost zaškrtnout vymazání fotek ze všech partnerských fotobank. Z předchozího vlákna vyplývá, že ShutterStock (kde mám taky fotky) je partnerem BigStocku. A třeba takový iStock mi prodává především díky partnerům a ani nevím, kteří to jsou. Tak teď nevím, nemůže se stát, že bych měl u nějakého jejich partnera fotku dvakrát?
Read more : Může nastat konflikt partnerských prodejů? | Zobrazení : 8849 | Odpovědi : 1 | Fórum : Bigstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818