Fauren píše:Rád bych měl ještě otázku na vás Bannaboy a asi hlavně na Admina. Jak je to u zazzle nebo toho teespringu? To jsou výrobny v Evropě nebo někde mimo kontinent?
Som na Teespring ešte len 2 dni, takže ber moju odpoveď s rezervou. Na Teespring posielajú veci aj z USA a aj z Európy, takže ak je zákazník z Európy, tak mu pošlú produkt vytvorený v Európe. Shipping je celkom prijateľný. Napríklad u trička začína na 3,99 Eur (pri poslaní z Ameriky je to 11,49 Eur). Takže celkom slušný rozdiel. Pri vytváraní trička do shopu mi to ale píše, že niektoré farby trička sú dostupné a posielané len z Ameriky. Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť ktoré farby to sú. Dá sa tomu predísť, že farby obmedzíš len na pár základných. Podľa prieskumov sa aj tak najviac predávajú čierne tričká. A ak chceš plnú škálu farieb, tak sa holt budeš musieť spoľahnúť, že si zákazník objedná len farbu dostupnú v Európe. Ale ako píšem, som tam len 2 dni a je tam spústu možností a nastavovania, takže mi ešte potrvá, kým to všetko pochopím.
EDIT: Tu je prehľad poplatkov za shipping.
https://answers.teespring.com/article/shipping-costs/