Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Diskuse o serverech, kde lze prodávat fotografie/ilustrace, ale nejsou to fotobanky (například Fler, Zazzle, CafePress) nebo o prodeji přes vlastní web

Re: Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Příspěvekod Bananaboy » 14. říjen 2020 18:41

Fauren píše:Rád bych měl ještě otázku na vás Bannaboy a asi hlavně na Admina. Jak je to u zazzle nebo toho teespringu? To jsou výrobny v Evropě nebo někde mimo kontinent?

Som na Teespring ešte len 2 dni, takže ber moju odpoveď s rezervou. Na Teespring posielajú veci aj z USA a aj z Európy, takže ak je zákazník z Európy, tak mu pošlú produkt vytvorený v Európe. Shipping je celkom prijateľný. Napríklad u trička začína na 3,99 Eur (pri poslaní z Ameriky je to 11,49 Eur). Takže celkom slušný rozdiel. Pri vytváraní trička do shopu mi to ale píše, že niektoré farby trička sú dostupné a posielané len z Ameriky. Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť ktoré farby to sú. Dá sa tomu predísť, že farby obmedzíš len na pár základných. Podľa prieskumov sa aj tak najviac predávajú čierne tričká. A ak chceš plnú škálu farieb, tak sa holt budeš musieť spoľahnúť, že si zákazník objedná len farbu dostupnú v Európe. Ale ako píšem, som tam len 2 dni a je tam spústu možností a nastavovania, takže mi ešte potrvá, kým to všetko pochopím. :D

EDIT: Tu je prehľad poplatkov za shipping.
https://answers.teespring.com/article/shipping-costs/
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod admin » 14. říjen 2020 19:17

cenu za dopravu na zazzle nikde nenajdete, protože se počítá komplikovaně. Každopádně Zazzle má tu výhodu, že má mnoho výroben, takže to nemusí doplravovat daleko.

Cenu muzete zjistit jen tak, ze to hodite do kosiku, zadate adresu a pak vám to v jednom z kroku objednávky ukáze možnosti dopravy - slow / standard / fast. Zkousel jsem na tricku a ceny byly 3.81 / 6.13 / 11.99 liber tuším u kalendáře 2.77 / 4.54 / 10.49

nejpomalejší doprava 10-18 dní, nejrychlejší 2-4.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod PandaWild » 14. říjen 2020 19:28

Fauren píše:...4) Po týdnu mám první prodej v podobě prodané Roušky :D...
Nevýhoda - nevěděl jsem že přidali roušky, tak jsem neměl nastavenou cenu a možná jsem tím přišel o nějaké prodeje. :shock: Ještě že se dá cena nastavit hromadně.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Fauren » 14. říjen 2020 19:49

admin píše:cenu za dopravu na zazzle nikde nenajdete, protože se počítá komplikovaně. Každopádně Zazzle má tu výhodu, že má mnoho výroben, takže to nemusí doplravovat daleko.

Cenu muzete zjistit jen tak, ze to hodite do kosiku, zadate adresu a pak vám to v jednom z kroku objednávky ukáze možnosti dopravy - slow / standard / fast. Zkousel jsem na tricku a ceny byly 3.81 / 6.13 / 11.99 liber tuším u kalendáře 2.77 / 4.54 / 10.49

nejpomalejší doprava 10-18 dní, nejrychlejší 2-4.

U fineartamerika to je 5 dolarů. To zas takový rozdíl není. Je tam, ale problém jak chcete objednat 2 různé produkty tak to naroste obrovsky
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Fauren » 14. říjen 2020 19:50

PandaWild píše:
Fauren píše:...4) Po týdnu mám první prodej v podobě prodané Roušky :D...
Nevýhoda - nevěděl jsem že přidali roušky, tak jsem neměl nastavenou cenu a možná jsem tím přišel o nějaké prodeje. :shock: Ještě že se dá cena nastavit hromadně.

Napravit :) :)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Bananaboy » 14. říjen 2020 20:00

Ja sa už do môjho profilu na FineArtAmerica asi nikdy v živote nedostanem. Zabudol som heslo a keď si dám poslať nové heslo na e-mail, tak na stránke mi napíše, že nové heslo bolo odoslané, ale na e-mail mi nič nepríde. Kontroloval som aj priečinok so spamom, reklamnou a nevyžiadanou poštou a nie je to nikde. Už som si počas posledných pár dní dal poslať snáď aj 5 nových hesiel a žiadne na e-mail nedorazilo.
Takže R.I.P môj starý profil. :cry:
Bananaboy

Příspěvekod shalom3 » 14. říjen 2020 20:17

To je fakt divné. Mně od nich chodí do hromadné pošty neustále nějaké zprávy a taky jsem tam už dost dlouho nebyla přihlášená. A nepoužíval jsi v minulosti ještě nějakou jinou mailovou adresu?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 14. říjen 2020 20:26

Nepoužíval. Len tú jednu na ktorú si nechávam poslať tie heslá. Newslettery z FineArtAmerica mi na ňu normálne chodia. Posledný newsletter mi od nich prišiel 2.8.2020, čo je relatívne nedávno, takže tá adresa v ich systéme je a je zjavne aj funkčná, len tie heslá na ňu proste nedorazia.
Bananaboy

Příspěvekod admin » 14. říjen 2020 20:34

Bananaboy píše:Nepoužíval. Len tú jednu na ktorú si nechávam poslať tie heslá. Newslettery z FineArtAmerica mi na ňu normálne chodia. Posledný newsletter mi od nich prišiel 2.8.2020, čo je relatívne nedávno, takže tá adresa v ich systéme je a je zjavne aj funkčná, len tie heslá na ňu proste nedorazia.

Tak zkus kontaktovat support, za pokus nic nedáš.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Bananaboy » 14. říjen 2020 21:00

V komunikácii v angličtine nie som moc dobrý, ale asi mi neostane nič iné a budem tú podporu musieť kontaktovať, ak sa do profilu budem chcieť ešte niekedy dostať. Zatiaľ to nie je nejaké nutné, predaje tam zrejme aj tak žiadne nemám. Myslím, že oznámenia o predajoch chodia tiež na e-mail, takže to by mi niečo prišlo, keby som tam mal predaj.
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Nefotobanky - přímý prodej