| Hodnocení: 0 |
hypotekyfidler.cz píše:Prosím pěkně, měl bych jeden dotaz.
Když v Illustratoru použiji prakticky jakýkoliv gradient, výsledek je po exportu do jpg trošku proužkatý - i když používám max možnou kvalitu exportu. Nevím, jestli je chyba u mne nebo je to přirozená vlastnost vektorů, ale u vektorů to zatím nikomu nevadilo, tak jsem to neřešil.
Když ale použiji nějaký takový vektor s gradientem pro animaci, tak výsledné video je také trochu proužkaté, a tam už by to vadit mohlo. Šutr mi teď dvě taková videa vyhodil s odůvodněním "Post Production Technique." Možná se jim prostě jenom nelíbila, možná jim vadily ty proužky.
Máte s tím někdo nějaké zkušeností?
soim píše:Mám navazující otázku. Při použití efektu "4 barevný gradient" z AF má render v nej kvalitě viditelné pruhy gradientu (ikdyž v náhledu ve full je plynulý) - dá se to někde nastavit, aby byl přechod jemnější?
Návštěvník píše:V AE má kompozice ve výchozím nastavení barevnou hloubku 8 bpc. Lze ji zvýšit na 16 nebo 32 po kliknutí v AE na tuto hodnotu (pozn. vlevo uprostřed) a v dalším okně je možnost změny.
Pro zajímavost nějaké ukázky z "foťáku v zavařovačce".PandaWild píše:Připravuji se na dovolenou - inspirace na podvodní Go kameru za 20 Kč.https://www.youtube.com/watch?v=0fd8mXggePQ
| +Pitju, +hypotekyfidler.cz, +kelley | Hodnocení: +3 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.