| Hodnocení: 0 |
Host píše:Také zatím ještě nepřišel výplatní email s potvrzenou částkou za minulý měsíc. Od tohoto měsíce změnili pravidla. Jeden kredit = jeden bonbón. Až budete mít nastřádáno na pytlík, tak vám ho možná pošlou... Pokud zatím EU bonbóny nezakáže, protože jsou nezdravé...
Jakysinka píše:Fug4s píše:no ještě jsem tam psal edit, překvapilo mě to portfólio. Že by to nakonec opravdu bylo početem
Nějaký příjem z toho je, ale největší příjem mám z vektorových obrázků cvičících postaviček.
Jakysinka píše:Host píše:Také zatím ještě nepřišel výplatní email s potvrzenou částkou za minulý měsíc. Od tohoto měsíce změnili pravidla. Jeden kredit = jeden bonbón. Až budete mít nastřádáno na pytlík, tak vám ho možná pošlou... Pokud zatím EU bonbóny nezakáže, protože jsou nezdravé...
V podmínkách mají, že výplatní termín je od 7mého až pod 15tého, takže z toho vyplývá, že mi peníze mohou stáhnout klidně 13tého a poslat je 14tého, kdy mi to 15tého dojde. Mě stáhli peníze dnes.
Anika píše:Jakysinka píše:Host píše:Také zatím ještě nepřišel výplatní email s potvrzenou částkou za minulý měsíc. Od tohoto měsíce změnili pravidla. Jeden kredit = jeden bonbón. Až budete mít nastřádáno na pytlík, tak vám ho možná pošlou... Pokud zatím EU bonbóny nezakáže, protože jsou nezdravé...
V podmínkách mají, že výplatní termín je od 7mého až pod 15tého, takže z toho vyplývá, že mi peníze mohou stáhnout klidně 13tého a poslat je 14tého, kdy mi to 15tého dojde. Mě stáhli peníze dnes.
Obvykle posílají 1. - 2. dne v měsíci email o dosažené výplatě, ten tentokrát zatím nepřišel. Peníze chodí později.
Marsan píše:teď mi od nich došel mejl, že jsou $ na cestě do banky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.