PandaWild píše:Podle ukázky by se dalo vyhledat portfolio a postupně vypátrat plná identita a osobní údaje - v případě "lepších" příjmů je lepší na sebe moc neupozorňovat, mohl by to někdo zneužít.
Úplně to sem nepatří, ale nedá mi to. Úspěch není ostuda a jsme přece autoři nějakých hodnot nebo bychom alespoň měli být, když se naše výsledky snažíme prodat. Ve vší úctě, pokud si věříme, tak by nás neměl omezovat strach. Vybavte si jméno nějaké opravdu dobrého a slavného fotografa a zeptejte se sami sebe, jestli by to tak daleko dotáhl, kdyby se držel pravidla, že je lepší na sebe neupozorňovat, protože by toho mohl někdo zneužít.
Kolegy Tondy je mi líto (a výše zmíněným názorem na něj rozhodně netlačím, aby se teď pochlubil, má dost jiných starostí). Obávám se, že opravdu bude muset počkat na reakci od podpory. Prošel jsem si něčím podobným u jiné agentury. Bylo to těžké dopisování a trvání na odpovědích, ale nakonec to skončilo dobře. Vše vyjasněno, odpuštěno a zalité sluncem. Přeji i kolegovi hodně úspěchů.