Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Vero » 7. srpen 2019 08:38

A Tondo? Máš někde ukázky svojí práce? (jen pro zajímavost...) Jinak teda taky přeju pevné nervy.
-zdenat5 Hodnocení: -1
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod Host » 7. srpen 2019 10:59

Velmi bych se divil, kdyby se kolega při tomhle martyriu ještě chtěl chlubit svým portfoliem a přitahovat tak další případné problémy.
Hodnocení: 0
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Vero » 7. srpen 2019 11:18

Host píše:Velmi bych se divil, kdyby se kolega při tomhle martyriu ještě chtěl chlubit svým portfoliem a přitahovat tak další případné problémy.

Jaké?

Já jsem ráda, že si tu pomáháme a podporujeme se, ale spoustu lidí tu neznám (a hlavně neznám kvalitu jejich tvorby) a ráda bych si udělala svůj obrázek, než se začnu bát...
Vero

Příspěvekod PandaWild » 7. srpen 2019 11:27

Podle ukázky by se dalo vyhledat portfolio a postupně vypátrat plná identita a osobní údaje - v případě "lepších" příjmů je lepší na sebe moc neupozorňovat, mohl by to někdo zneužít.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Chalabala » 7. srpen 2019 11:59

PandaWild píše:Podle ukázky by se dalo vyhledat portfolio a postupně vypátrat plná identita a osobní údaje - v případě "lepších" příjmů je lepší na sebe moc neupozorňovat, mohl by to někdo zneužít.

Úplně to sem nepatří, ale nedá mi to. Úspěch není ostuda a jsme přece autoři nějakých hodnot nebo bychom alespoň měli být, když se naše výsledky snažíme prodat. Ve vší úctě, pokud si věříme, tak by nás neměl omezovat strach. Vybavte si jméno nějaké opravdu dobrého a slavného fotografa a zeptejte se sami sebe, jestli by to tak daleko dotáhl, kdyby se držel pravidla, že je lepší na sebe neupozorňovat, protože by toho mohl někdo zneužít.

Kolegy Tondy je mi líto (a výše zmíněným názorem na něj rozhodně netlačím, aby se teď pochlubil, má dost jiných starostí). Obávám se, že opravdu bude muset počkat na reakci od podpory. Prošel jsem si něčím podobným u jiné agentury. Bylo to těžké dopisování a trvání na odpovědích, ale nakonec to skončilo dobře. Vše vyjasněno, odpuštěno a zalité sluncem. Přeji i kolegovi hodně úspěchů.
+Egeris, +Marian, +Marsan, +Vero Hodnocení: +4
Chalabala

Reputace: +85

Příspěvekod shalom3 » 7. srpen 2019 12:21

Z jejich strany je to jednání, jako kdyby někoho z něčeho obvinili, nesdělili z čeho a rovnou ho zavřeli. Dost to připomíná určitou éru z našich dějin dle vyprávění pamětníků z 50-60 let. Několik let jsem se bláhově domnívala, že Západ je jiný, ale už dávno jsem o tu iluzi přišla.
+Marian Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Tonda » 7. srpen 2019 13:52

Většina autorů mě jistě plně pochopí, že si přeji zůstat v anonymitě.

Pan Chalabala má určitě v něčem pravdu, nicméně v tomto případě se pohybujeme pouze v online sféře a zde je to trochu komplikovanější (rizikovější), tento můj aktuální případ je toho důkazem, že někdo někde ukradl moje videa, nahrál je a já z toho mám teď život vzhůru nohama?

Taky mi to dost připomíná dobu mého dědečka, já osobně ji nezažil, ale asi mám srovnatelné pocity, něco budujete 6 let, věnujete tomu část sebe, protože v tom chce být fakt dobří a pak jednoho dne je tomu všemu konec. Aktuálně si hledám práci, protože tohle nemusí dobře dopadnout, mám z toho fakt strach. Ještě dám šanci telefonátu na začátku příštího týdne. Kdybych měl aspoň kontakt na někoho přímo do Shutterstocku, ale nikde nic takového není k nalezení. Nejkrajnější řešení je letět do pobočky v Amsterdamu, ale otázka, zda by to vůbec k něčemu bylo. Ať mě třeba potrestají (i když jsi opravdu nejsem vědom vědomého porušení pravidel) ale ať mi neberou moji 6 letou tvrdou práci. Ty pocity jsou opravdu příšerné, těžko se to popisuje.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Vero » 7. srpen 2019 14:16

Zkoušels´ ten telefon?
Vero

Příspěvekod Egeris » 7. srpen 2019 14:26

A co zkusit uhánět Oringera přímo na facebooku?
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod zdenat5 » 7. srpen 2019 14:29

Tady je z diskusního fora info od člena Feaspb

Zde je majitel Shutterstocku Jon Oringer na Facebooku https://www.facebook.com/joringer

ze zoufalé diskuse Aktualizujeme způsob, jakým nahráváte vektory
zdenat5

Reputace: +148

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock