Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod koblihate » 13. červenec 2020 12:07

admin píše:
zdenat5 píše:Tak mi včera zase solidně ujely nervy - vyhozeno
Okrádají nás a ještě buzerujou.
Neplatný referenční snímek: Připojený referenční snímek se nepodobá finálnímu snímku.
Neplatná smlouva s majitelem objektu: Jedna nebo více z připojených smluv s majitelem objektu nesplňuje naše požadavky.
Samozřejmě, že nemám foto třeba andulky na palmovém listu s orchidejemi apod. Jeden vektor jsem poslala znovu do popisu sem jim dala velmi ostrý názor o tom co si o nich myslím. Počítám se zrušením účtu - sama se k tomu neodhodlám. ale za 10 centů se buzerovat nenechám. Tak sem myslela, že proto nemám nové v portfoliu . S nimi sem skončila. :mrgreen: Brrr :twisted: :lol:

Hehe, to budeš překvapená, až ti to schválí a obrázek s tvým ostrým názorem bude ve fotobance :))
Jinak souhlas, se Shutterstockem to jde docela svižně dolů :( Myslím, že letos už 1. místo na žebříčku nejvýnosnějších fotobank neobhájí.

Já to tipuju na Adobe... SS, Istock a Adobe u mě první 4měsíce kráčeli bok po boku. Istock vypadal, že to ve finiši urve :D Ale Istock už od půlky května chcípnul..asi kvůli koroně a zatím to nevypadá na slušný výdělky v příštích mesích. SS bude dost o velkých prodejích a nějaký měsíc to bude fakt průserové. V červnu mi to spasil poslední den s prodejem za 87dolaru. Jediné Adobe jede u mě konstantně pomalu nahoru.. Snad aspoň tady to tak zůstane. Tak můj život fotobankéře :D
Hodnocení: 0
koblihate

IP: 193.86.203.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. červenec 2020 12:29

shalom3 píše:Můžeme si stěžovat jen sami na sebe. Je to tím, že neuplatňujeme černochy - mají to hned na titulní straně:
NOVINKA:
Centrum zdrojů pro vyobrazení černochů :mrgreen:
Zamysleme se nad sebou. Chce to černocha, nejlépe s nějakou sexuální úchylkou. Pak můžeme po desetníkách vydělat majlant.

Já měla černocha jako dítě, plyšovýho, ale přítel říkal, že to nemám nikde ani říkat, ani nevím jak to myslel.. o psaní řeč ale nebyla... :? :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. červenec 2020 12:30

Neplatný referenční snímek: Připojený referenční snímek se nepodobá finálnímu snímku.
Neplatná smlouva s majitelem objektu: Jedna nebo více z připojených smluv s majitelem objektu nesplňuje naše požadavky.
Samozřejmě, že nemám foto třeba andulky na palmovém listu s orchidejemi apod. Jeden vektor jsem poslala znovu do popisu sem jim dala velmi ostrý názor o tom co si o nich myslím. Počítám se zrušením účtu - sama se k tomu neodhodlám. ale za 10 centů se buzerovat nenechám. Tak sem myslela, že proto nemám nové v portfoliu . S nimi sem skončila. :mrgreen: Brrr :twisted: :lol:

Ty seš fakt dobře cholerická povaha :lol: :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 13:14

ivusakzkrabice píše:

JO!
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. červenec 2020 16:45

zdenat5 píše:
ivusakzkrabice píše:

JO!

Takže asi nějak takhle?

zdena-vs-ss.gif
zdena-vs-ss.gif (141.64 KiB) Zobrazeno 2825 krát

8-) :lol:
+Bananaboy, +Marian, +Marsan, +basti, +zdenat5 Hodnocení: +5
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 18:07

ivusakzkrabice píše:
zdenat5 píše:
ivusakzkrabice píše:

JO!

Takže asi nějak takhle?

zdena-vs-ss.gif

8-) :lol:

Tak to mne fakt rozesmálo - směju se pořád . No vysvětlím - asi před dvěma roky mi tohle začal dělat Bigstock - myslíme, že to není vaše práce- nepovolené znaky - Neplatný referenční snímek: Připojený referenční snímek se nepodobá finálnímu snímku. No a bylo hotovo, sice sem se ohradila, to uznali, ale už sem si tam ani neškrtla. ani po roční pauze ne. Tohle bude to samé, a já už opravdu nemám chut se s nimi přetahovat- Už víc než rok jenom otravují - alespon u vektorů. No tak sem se alepon zasmála :lol: :mrgreen: :lol:
zdenat5

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. červenec 2020 18:36

Hádat se nemá smysl..
...zkusila si nějaký těžší kalibr? 8-) :lol:

catgun1.JPG
catgun1.JPG (26.82 KiB) Zobrazeno 2782 krát

jinak teda docela aktuální téma.. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlad ... domaci_vlc
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 18:49

ivusakzkrabice píše:Hádat se nemá smysl..
...zkusila si nějaký těžší kalibr? 8-) :lol:

catgun1.JPG

jinak teda docela aktuální téma.. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlad ... domaci_vlc

Ty jsi ještě větší drson, než já - ale fakt dobrá terapie - ta představa - bum - prásk - pic ho. :lol: :lol: :lol: :lol: Chci kalacha.
zdenat5

Příspěvekod Host » 13. červenec 2020 20:18

Tady je buc, buc, buc.... https://www.youtube.com/watch?v=8H5OQ6JecC4 Kalashnikov... :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=iwvdzVEAZAU točte se pardálové.... :lol:
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Host » 13. červenec 2020 20:22

Host

IP: 85.163.114.xx

PředchozíDalší