Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod castyhost » 16. červenec 2020 12:12

AI fakt nepouzivaji na to kvantum souboru

robot porovnava vstup s DB podminek, pak to bud vyhodi s nejapnou hlaskou, nebo posune do druheho kola
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 2a00:1028:9943:87f2:911d:f7ad:a4e4:fdxx

Reputace: 0

Příspěvekod Louda » 16. červenec 2020 15:16

Dneska jsem si prohlížel portfolio, co SSTK nabízí za věci, zůžil jsem to na nějakou konkrétní věc a vypadlo mně asi 50 stránek kde je deklarované šafránové rizoto.
Po pravdě, byly tam i věci, který by tam být neměly, protože to prostě bylo něco jinýho.
Ale to není to hlavní.
Mám v živé paměti, jak SSTK vyhazoval věci, pokud si byly byť i jen trochu podobný.
V podstatě postnout serii 10 fotek jedné věci, znamenalo, že tak 2-3 pravděpodobně vyhodí, že to je podobný jako něco vedle.
A poslat serii 20-30 fotek jedný věci by znamenalo, že to řádně proškrtají s odůvodněním, že už toho mají dost. Že víc nepotřebují, i kdyby to podobný nebylo.
Ale někde v půlce toho rizota, okolo stránky 30, tak jsem narazil na nějakýho Indiána.
nebudu komentovat kvalitu, to je nakonec relativní.
Ale tenhle kontributor tam nacpal sérii neuvěřitelných 110 (slovy stodeset) fotek šafránovýho rizota.
V podstatě většina těch záběrů je pohled na misku s rýží, jednou miska kulatá, jednou čtercová a jednou trojúhelníková. Nějaký background nebo věci okolo, vůbec nic...
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod basti » 17. červenec 2020 10:45

Louda píše:Dneska jsem si prohlížel portfolio, co SSTK nabízí za věci...

V případě SS se vyhledává podle názvů a klíčových slov, v zásadě úplně nejprimitivnější způsob tak z dob garážového Googlu. Pak se to řadí podle "relevance" nebo jak to nazvat, což je nějaká bulharská konstanta zohledňující počet stažení a novost, kdy počet stažení je očividně důležitější. Středně stará fotka s malým počtem stažení se na top pozicích nikdy neobjeví. Buď jsou tam úplně nové nebo s obrovským počtem stažení, ideálně obojí.
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod m.p. » 17. červenec 2020 14:03

Zdravím všechny...
Pořád nemám jasno jak se je to s těma úrovněmi na fotobance SS.
Když tedy s během roku nastřádám na vyšší úroveň a vyberu peníze než spadnu do vyšší třídy dostanu méně? To by znamenalo, že bych měl vybrat vždycky až na konci roku? Nebo jak je to vlastně?
Krom to ho mi v poslední době někdo nakoupil fotky v německou s časně jarní zahradnickou tématikou. Každý den mi hlásí přesně jeden prodej po 10.centech. Jakoby to SS dávkoval postupně ( zadržené prodeje) zpožděné i o několik měsíců.

Děkuji za vysvětlení, možná máte podobné zkušenosti.

Hezký den
Michal P.
m.p.

IP: 94.230.146.2xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. červenec 2020 16:28

m.p. píše:Zdravím všechny...
Pořád nemám jasno jak se je to s těma úrovněmi na fotobance SS.
Když tedy s během roku nastřádám na vyšší úroveň a vyberu peníze než spadnu do vyšší třídy dostanu méně? To by znamenalo, že bych měl vybrat vždycky až na konci roku? Nebo jak je to vlastně?
Krom to ho mi v poslední době někdo nakoupil fotky v německou s časně jarní zahradnickou tématikou. Každý den mi hlásí přesně jeden prodej po 10.centech. Jakoby to SS dávkoval postupně ( zadržené prodeje) zpožděné i o několik měsíců.

Děkuji za vysvětlení, možná máte podobné zkušenosti.

Hezký den
Michal P.

S výběrem peněz to nesouvisí, záleží na počtu prodejů a stejně se to tak i tak k 1.mu lednu vynuluje a člověk začíná znova..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod m.p. » 17. červenec 2020 18:58

To jako chápu, ale není mi jasné kdy dochází k navýšení podílu na prodeji. Jelikož fotka za 10centů je i po navýšení úrovně za 10centů. To by pak znamenalo, že něco přidají až k výplatě na účet...
m.p.

IP: 46.135.22.xx

Příspěvekod zdenat5 » 17. červenec 2020 20:05

m.p. píše:To jako chápu, ale není mi jasné kdy dochází k navýšení podílu na prodeji. Jelikož fotka za 10centů je i po navýšení úrovně za 10centů. To by pak znamenalo, že něco přidají až k výplatě na účet...

Nic nepřidají 10 centů dostanou všechny úrovně, pokud se jedná o balíček předplatného myslím 750 obrázků , u balíčku asi 490 obrázků je to asi 14 centů - pak jsou další myslím balíček 10 a 5 obrázků tam bude cena o něco vyšší. Nejvíc se prodává za 10 centů - přitom úroven 1 a 2 by správně měly mít jen cca 6 centů, ale dali hranici min 10 centů - proto všichni mají stejně. U ostatních licencí je dáno % podle dosažené úrovně. Videa orvali úplně. Od 1.1. všichni spadnou na úroven 1 = nejnižší odměna :mrgreen:
+Berunin Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod m.p. » 17. červenec 2020 20:50

Dost podivné, ale to už je Amerika...
m.p.

IP: 85.163.8.1xx

Příspěvekod shalom3 » 20. červenec 2020 22:56

Přátelé, musím se s vámi podělat, pardon podělit o svůj dnešní mimořádný úspěch, kterým je prodej videa za 0.77 USD. Dospěla jsem k tomu, že taková práce má smysl - začnu šetřit na 10 deka uheráku a dva rohlíky.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Začátečník » 20. červenec 2020 23:01

shalom3 píše:Přátelé, musím se s vámi podělat, pardon podělit o svůj dnešní mimořádný úspěch, kterým je prodej videa za 0.77 USD. Dospěla jsem k tomu, že taková práce má smysl - začnu šetřit na 10 deka uheráku a dva rohlíky.

To nechapu, protoze v sobotu jsem prodal moje první video za 15,5 USD.
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock