Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod TomasK » 22. červen 2022 11:15

castyhost píše:to je divny, podivej se na podrobnosti platy

klasicky posles platbu uvnitr PP na emailovou adresu, ke ktere je prirazen jedinecny email a jedinecny bank ucet a jedinecna platebni karta
mezi odesilatelem a tebou neco z toho je v neporadku

btw neni z platby odecteno VAT / dan / prispevek na cosi?

Podival jsem se do podrobnosti a jedine co vidim, je ten poplatek. Jinak odesilatel je ten samy. Pritom minuly rok mi naposledy poslali penize na podzim a zadny poplatek nebyl. Tenhle rok jsem pozadal o vyplaceni a hrozne se to z jejich strany tahlo, tak jsem trochu zpanikaril a stahl i ostatni penize v druhem pozadavku, takze ve finale jsem obdrzel 2 platby a obe s poplatkem. Navic nejdriv mi poslali ten posledni vyber v korunach a ten prvni vyber hned po urgenci v dolarech (psal jsem jim, ze chci dolary a ne koruny). Pouzivam Paypal business, tak mozna jestli i s tim nebude problem?
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod TomasK » 22. červen 2022 11:41

castyhost píše:to je divny, podivej se na podrobnosti platy

klasicky posles platbu uvnitr PP na emailovou adresu, ke ktere je prirazen jedinecny email a jedinecny bank ucet a jedinecna platebni karta
mezi odesilatelem a tebou neco z toho je v neporadku

btw neni z platby odecteno VAT / dan / prispevek na cosi?

Jeste jsem si vsiml, ze oproti platbe z minuleho roku je u tech novych 2 polozka "Typ platby: Zboží a služby", tak jestli s tim nebude ten problem, kdyz mam business ucet.
TomasK

Příspěvekod castyhost » 22. červen 2022 18:46

podival bych se na poplatky PP a treba zkusil neco reklamovat
https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/merchant-fees
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod TomasK » 24. červen 2022 11:11

castyhost píše:podival bych se na poplatky PP a treba zkusil neco reklamovat
https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/merchant-fees

Mrknu na to, diky moc!
TomasK

Příspěvekod Martin z kopce » 21. září 2022 21:12

Funguje vám tento týden vybírání peněz z paypalu? Mne to vždy po stanovení částky pošle na ověření přes sms. Když je ověřena, zpět na stanovení částky. Pak na ověření sms a takto stále dokola a dokola.
Martin z kopce

Reputace: +4

Příspěvekod top » 21. září 2022 21:34

Martin z kopce píše:Funguje vám tento týden vybírání peněz z paypalu? Mne to vždy po stanovení částky pošle na ověření přes sms. Když je ověřena, zpět na stanovení částky. Pak na ověření sms a takto stále dokola a dokola.

Paypal má velký problém při přístupu přes VPN.

IP: 194.71.126.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 21. září 2022 23:07

Martin z kopce píše:Funguje vám tento týden vybírání peněz z paypalu? Mne to vždy po stanovení částky pošle na ověření přes sms. Když je ověřena, zpět na stanovení částky. Pak na ověření sms a takto stále dokola a dokola.

Toto se mi dělo minulý týden, psala jsem to tu v jiném vlákně. Ale když jsem se z PP odhlásila a znovu přihlásila, tak to fungovalo už normálně.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod GreatWhite » 22. září 2022 10:28

z PayPal aplikace to jde taky poslat bez problému
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod admin » 22. září 2022 10:40

shalom3 píše:

Toto se mi dělo minulý týden, psala jsem to tu v jiném vlákně. Ale když jsem se z PP odhlásila a znovu přihlásila, tak to fungovalo už normálně.

Měl jsem ten samý problém, jednou pomohl až jiný prohlížeč (edge) a podruhé se mi to povedlo v anonymním módu Chrome - prostě teprve poté, co se objevila hláška, zda ten prohlížeč si má Paypal zapamatovat. Pokud to někdo vyřešil jinak, budu rád za info.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Martin z kopce » 22. září 2022 11:12

Vyřešil jsem to tak, že jsem si nainstaloval aplikaci a v té to jde.
Martin z kopce

Reputace: +4

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky