Ďakujem páni za cenné pripomienky na zlepšenie mojej tvorby. Moc si vážim, že ste si našli čas, jednak na pozretie videa a na napísanie pár postrehov.
Ten začiatok videa... tušil som, že to poskočenie bude zle. Išlo tam o to dupanie nohami do rytmu, ale urobí iba dva kroky, takže bolo treba opakovať. Ono by bolo dobré urobiť takéto video a nechať ho aspoň mesiac uležať a potom sa k nemu vrátiť a overiť si, či to ešte tak isto cítim, ako v čase jeho tvorby a opraviť veci, ktoré by som už cítil inak, ale to sa obávam, že by som sa k nemu už nevrátil, pretože toto sú spontánne videá. Proste som videl podobnosť tanečných scén z Návratu do budúcnosti a Wednesday, tak som to musel urobiť.
Spätný chod hnevá aj mňa. Tanečná scéna je krátka a dobrých záberov v nej ešte menej. Zatiaľ neviem ako to inak vyriešiť. Ale opakovať ten istý záber bez otočenia chodu dvakrát za sebou sa mne zdá ešte rušivejšie. Takže otočenie chodu vnímam ako také menšie zlo. Našťastie je to len taká blbinka na zabavenie. U seriózneho videa by som to neurobil. Ale kedy ja urobím nejaké seriózne video.
V minulom videu som spätný chod nepoužíval. Ako si správne poznamenal, je tam len to cupotanie po schodoch. To bolo zámerne, aby to cupotanie nohami sedelo na ten klavír, ktorý zahrá v pozadí. Proste to malo pripomínať, že schody sú ako klavír a cupotanie nôh ako brnkanie na jeho klávesy. Asi by som nemal vkladať nejaké "hlbšie" myšlienky do videí a držať sa radšej len čisto zábavnej roviny. Nestretávajú sa s pochopením.
hypotekyfidler.cz: Včera som to pridal aj ako Shorts, ale bez Martyho. Potom som pridal Martyho a už sa mi to zdalo byť škoda dávať ho iba ako Shorts. Niektorí ľudia pozerajú iba Shorts a niektorí iba plné videá. Ťažko určiť, čo je lepšie. Osobne sa mi lepšie robia plné videá v pomere 16:9, než sa vtesnávať do vertikálneho 9:16 formátu Shorts videí.