Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Navstevnik_3 » 13. říjen 2023 09:51

info:

resil jsem to s KB a mam v podstate zadany ticket / s popisem situace, mam jim poslat co mam k te transakci a oni to zkusi nejak dohledat.

Je nejaka linka na PP aby to clovek zkusil i z druhe strany?
System nemaj staveny na situaci ze platba nedosla vubec, ale jen na to ze prijde spatna castka...
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. říjen 2023 09:59

Navstevnik_3 píše:Kde najdu to spojeni na banku.

Ja nevim, ale prijde mi to v dnesni dobe celkem vtipny. Udelaji evidentne chybu, penize "zmizi" ale resit to clovek muze jen velmi omezene. Celkem ne to na....o posilal jsem pres 40k a tej je to nekde v siti...

Ma nekdo nejaky progres treba ze strany KB chystam se tam volat.

Z KB mi technik volal a popsal mi ten problém s chybějícím předčíslím. Platbu vrátili Paypalu. Nemohou s tím nic dělat. Paypal musí poslat celé číslo účtu. Patrně nějaká chyba. Paypal tvrdí, že je všechno v pořádku a mám čekat 14 prac. dní. Teprve potom se mám znova ozvat. Předpokládám, že ostatní mají stejný problém. Bombardujte paypal stížnostmi, třeba se to pohne.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. říjen 2023 10:02

Na paypalu je možnost chatu. Musíte se proklikat k operátorovi.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Navstevnik_3 » 13. říjen 2023 10:10

Ja to nakonec zadal jako "reklamaci" platby do jejich ticket systemu.
Vylozene se vybere platba a popise se sni problem, ja tam napsal ze neprisla spatna castka, ale vubec zadna :)

Ten chat mi prijde takova loterie, stejne po Ai narazis na nejakeho Inda, kteremu je to vetsinou uplne fuk. Takle to mam aspon vedene v administraci. Uvidime.

Fakt by me zajimalo kde tedy ted ty penize realne jsou :) nebo jestli se to proste ztratilo v eteru.
Je celkem sokujici, ze pri odmitnuti platby bankou se to automaticky nevrati na ucet odesilatele.
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. říjen 2023 10:43

Možná nebude k zahození se přihlásit na komunitní fórum paypalu a zkusit tam problém zveřejnit.
Ubu Mbekele

Příspěvekod TomasK » 13. říjen 2023 10:51

Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod TomasK » 13. říjen 2023 11:09

Jeste doplnujici dotaz pro vsechny, co maji mBank a aktualne jim neprisla platba. Ted jsem kontroloval posledni prichozi platbu od Paypalu a v detailu zaslanych penez vidim, ze castka byla prepsana na ucet s predcislim. Mate to jinak, nebo predcisli take vidite?
TomasK

Příspěvekod Soir » 13. říjen 2023 14:20

TomasK píše:Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?

mBank má tvar účtu 670100-xxxxxxxxxx/6210. PayPal tentokrát neuvedl při transakci předčíslí 670100 a nastal problém. PayPal se tváří v pohodě, protože peníze jsou odeslány a to na účet 81880459/2700. Banka Moneta, které účet patří, díky neuvedení předčíslí se to nejspíš vrátilo při odeslání transakce do mBank a teď dělá mrtvého brouka. Asi si chce vylepšit finanční bilanci.
Soir

IP: 195.123.246.1xx

Příspěvekod Soir » 13. říjen 2023 14:35

Soir píše:
TomasK píše:Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?

mBank má tvar účtu 670100-xxxxxxxxxx/6210. PayPal tentokrát neuvedl při transakci předčíslí 670100 a nastal problém. PayPal se tváří v pohodě, protože peníze jsou odeslány a to na účet 81880459/2700. Banka Moneta, které účet patří, díky neuvedení předčíslí se to nejspíš vrátilo při odeslání transakce do mBank a teď dělá mrtvého brouka. Asi si chce vylepšit finanční bilanci.

Oprava: 2700 - patří UniCredit Bank
Soir

IP: 195.123.246.1xx

Příspěvekod TomasK » 13. říjen 2023 14:53

Soir píše:

Aha, tak koukam, ze problem je tedy vazne u Paypalu, kdyz neuvedli predcisli. Pamatuji si, ze pred lety na to extra mBank-a upozornovala, ze predcisli musi byt u mezinarodnich plateb uvedeno vzdy. Jenze nevim, kdy to psali. Paypal jsem si zrizoval v roce 2016.
TomasK

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse