| Hodnocení: 0 |
Navstevnik_3 píše:Kde najdu to spojeni na banku.
Ja nevim, ale prijde mi to v dnesni dobe celkem vtipny. Udelaji evidentne chybu, penize "zmizi" ale resit to clovek muze jen velmi omezene. Celkem ne to na....o posilal jsem pres 40k a tej je to nekde v siti...
Ma nekdo nejaky progres treba ze strany KB chystam se tam volat.
TomasK píše:Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?
Soir píše:TomasK píše:Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?
mBank má tvar účtu 670100-xxxxxxxxxx/6210. PayPal tentokrát neuvedl při transakci předčíslí 670100 a nastal problém. PayPal se tváří v pohodě, protože peníze jsou odeslány a to na účet 81880459/2700. Banka Moneta, které účet patří, díky neuvedení předčíslí se to nejspíš vrátilo při odeslání transakce do mBank a teď dělá mrtvého brouka. Asi si chce vylepšit finanční bilanci.
Soir píše:TomasK píše:Mam take mBanku, ale nic jsem aktualne neposilal. Kdyz jsem koukal na detail uctu u Paypalu, tak vidim jen posledni 4 cisla meho uctu. Da se nejak zkontrolovat zda mam ucet vedeny i s predcislim?
mBank má tvar účtu 670100-xxxxxxxxxx/6210. PayPal tentokrát neuvedl při transakci předčíslí 670100 a nastal problém. PayPal se tváří v pohodě, protože peníze jsou odeslány a to na účet 81880459/2700. Banka Moneta, které účet patří, díky neuvedení předčíslí se to nejspíš vrátilo při odeslání transakce do mBank a teď dělá mrtvého brouka. Asi si chce vylepšit finanční bilanci.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.