Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. listopad 2023 18:09

Řešil jsem to telefonicky. Mám v KB dlouhou historii. Jsem tam od ranných devadesátek. Možná na to berou ohled.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Sagi » 13. listopad 2023 19:22

Tak hlásím, že i u mně se konečně blýská na lepší časy. Teď večer se mi připsala postrádaná platba ze 6.10. (mBank) Tak aspoň půl peněz vráceno. ;) Ještě čekám na platbu ze 7.10., ta zatím nedorazila.
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Navstevnik_3 » 13. listopad 2023 19:28

takova otazka, dali nejak vedet z podpory ze to resi nebo tak neco?

Nebo proste jen vratili penize a nazdar bazar bez omluvy a ze se jako nic nestalo?!

Ja dneska zacal asi 3ti kolecko s podporou, a pry je to predano "seniorovi" a ze se nemusim o nic starat. Na namitky ze todle uz jsem 2x postoupil nebyla zadna reakce.
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod kopr » 13. listopad 2023 19:32

Sagi píše:Tak hlásím, že i u mně se konečně blýská na lepší časy. Teď večer se mi připsala postrádaná platba ze 6.10. (mBank) Tak aspoň půl peněz vráceno. ;) Ještě čekám na platbu ze 7.10., ta zatím nedorazila.

Byl tam strhnutý poplatek 200 Kč?
kopr

IP: 50.7.93.xx

Reputace: 0

Příspěvekod eeee » 13. listopad 2023 19:35

trochu ostreji jsem napsal na messaging PP a zminil i policii, a 15min po napsani zpravy, podle casu v historii plateb, byla platba zpatky v Paypalu vcetne o cca 200 Kc vic, ale cekam od zari... Support napsal o 2h pozdeji:

Thank you for contacting PayPal messaging, my name is Thomas, and I will be assisting you today. I understand from your message that you are contacting us in relation to transaction ID xxx.

I have carefully reviewed your account and I can see that your withdrawal was reversed back to your PayPal account and funds were added to your available balance on 13/11/2023. I would strongly suggest removing your bank account from your PayPal account and re add it again before withdrawing small amount first.

Here's how to remove your financial details:
Go to http://www.paypal.com and log in to your account.
Click Wallet at the top of the page.
Click on the financial you want to remove.
Click "Remove Bank."
Once bank account removed, please add it again and withdraw small amount of funds first and wait till funds will reach your bank account.

Thank you for contacting PayPal and for being a valued customer. I hope the information provided will help to resolve your issue. Thank you for your time and have a nice day. You may close the conversation by selecting End Message.
eeee

Reputace: +1

Příspěvekod Sagi » 13. listopad 2023 19:35

Navstevnik_3 píše:takova otazka, dali nejak vedet z podpory ze to resi nebo tak neco?

Nebo proste jen vratili penize a nazdar bazar bez omluvy a ze se jako nic nestalo?!

Ja dneska zacal asi 3ti kolecko s podporou, a pry je to predano "seniorovi" a ze se nemusim o nic starat. Na namitky ze todle uz jsem 2x postoupil nebyla zadna reakce.

Vědět nedali, prostě se mi jen dnes večer připsala zpět jedna z těch postrádaných plateb.
Podporu jsem kontaktovala cca 4x. Nejdřív mi 2x tvrdili,že je to pravděpodobně chyba mojí banky a že mám čekat, až uběhne jejich lhůta na trasování, u dalších 2 kontaktování mi ale už psali, že má ten problém víc lidí v Čechách a že na tom jejich technické oddělení usilovně pracuje, že však ani odhadem nevědí, kdy se to vyřeší a že mám čekat.
Sagi

Příspěvekod Sagi » 13. listopad 2023 19:42

kopr píše:
Sagi píše:Tak hlásím, že i u mně se konečně blýská na lepší časy. Teď večer se mi připsala postrádaná platba ze 6.10. (mBank) Tak aspoň půl peněz vráceno. ;) Ještě čekám na platbu ze 7.10., ta zatím nedorazila.

Byl tam strhnutý poplatek 200 Kč?

Jo, strhli mi 200 Kč dolů (asi poplatek mBank za trasování).
Sagi

Příspěvekod Neznamy » 13. listopad 2023 21:20

Dnes jsem byl na policii. Po 3h čekání jsem se dostal na řadu. Sdělili mi, že to je občanskoprávní spor. Mám kontaktovat advokáta, protože pro policii to není.

Všichni kdo už máte navrácené peníze, to máte mBanku? Nebo už vrací i klientům KB?
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Neznamy » 14. listopad 2023 10:07

Tak už také patřím mezi šťastlivce, kterým peníze vrátili (na PayPal) a strhli si 200Kč za jejich chybu. Účet mám u KB. Tak ještě druhá, testovací platba.

Opět mají tu drzost mi tvrdit, že to může trvat až 30 dnů, a že mám kontaktovat svou banku. Neskutečná sebranka ten PayPal.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Navstevnik_3 » 14. listopad 2023 10:20

Prosimte - kdy jsi posilal tu platbu co ti uz vratili a jak hodne jsi byl neodbytny v komunikaci s PP?
Jestli jsi treba uz pouzil nejaky natlak apod. Ja si posilal penize 8.10. a porad nic i kdyz jsem zacal otravovat celkem brzo.
Navstevnik_3

Reputace: +5

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse