Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod TomasK » 21. listopad 2023 16:04

Tak po odebrani uctu mBank z Paypalu a naslednem pridani jsem si poslal vcera 10 Kc a dnes uz je mam na ucte. Je zjevne, ze za ty nesnaze muze Paypal, ktery nejspis neco vylepsoval, a pridelal nam tim tak par vrasek na cele. :|
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod castyhost » 21. listopad 2023 16:49

Depositphotos

obnovuje DB obcanek a ridicaku, request pada do spamu, je potreba tam doklad znovu nahrat...nahral jsem do chatu, verifikovano okamzite
castyhost

IP: 92.240.182.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 21. listopad 2023 19:41

vfoto píše:
Ubu Mbekele píše:Funguje vám posílání peněz z Depositphotos? Stejně jako ztracené peníze na Paypalu se mi to nedaří vyřešit... :evil: Možná je za obojím chaos (zlodějna) na Paypalu.

Z Depositphotos jsem vybíral peníze 1.11. a 8.11. dorazily na PayPal.

8.11. mi dorazilo jen potvrzení o odeslání peněz z Depositphotos. Na Paypal nedorazily.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod martin9870 » 22. listopad 2023 13:57

U mě stejný případ - převod do mBank z 2.11 cca 11 000. A teď koukám, že tady se to řeší už od začátku října :shock: PayPal teda musel vědět, že tam něco nehraje, a přesto umožňoval dál zadávat převody do mBank? To je hrůza - naprostá laxnost a nepružnost. Ale u velkých společností to asi není žádné překvapení.
V mém případě, ale peníze asi ve finále odeslané vůbec nebyly - zřejmě to Unicredit už postřehla za ten měsíc a tu platbu bez předčíslí pozdržela nebo co. Každopádně peníze nemám doteď zpět v PP ani v bance :x Od podpory na PP jsem dnes dostal zprávu, že jakmile se to vyřeší, tak se peníze objeví buď v bance nabo zpět na PP. No hlavně, že snad už definitivně pochopili, že něco je hodně špatně a řeší to.
martin9870

Příspěvekod navstevnik4 » 23. listopad 2023 20:51

Dneska jsem opět psal do PayPal, že už je to 48 dní co peníze zmizely a že potřebuju zaplatit elektřinu a teplo, jinak budu mrznout. Pán z PayPal odepsal tohle, tak možná že skrze "sociální témata" se to pohne ale dokud nebudou peníze zpět, je to jen další mail:

Nyní jsem příslušnému oddělení předložil nový prioritní přezkum. Tato transakce bude vrácena zpět na zůstatek vašeho účtu PayPal během následujících dnů.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod martin9870 » 23. listopad 2023 22:23

navstevnik4 píše:Dneska jsem opět psal do PayPal, že už je to 48 dní co peníze zmizely a že potřebuju zaplatit elektřinu a teplo, jinak budu mrznout. Pán z PayPal odepsal tohle, tak možná že skrze "sociální témata" se to pohne ale dokud nebudou peníze zpět, je to jen další mail:

Nyní jsem příslušnému oddělení předložil nový prioritní přezkum. Tato transakce bude vrácena zpět na zůstatek vašeho účtu PayPal během následujících dnů.

U firmy jako je PP bych fakt věřil tomu, že jen tak se to pohne :lol:
martin9870

Příspěvekod Ubu Mbekele » 23. listopad 2023 22:39

Sociální téma jsem použil už před čtrnácti dny a dosud to nebylo nic platné. "Následující dny" mohou znamenat i příští podzim. Původně mi slíbili vytrasování platby do sedmi pracovních dní. Možná to někdy vrátí. Už jsem s tím raději přestal počítat.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Ubu Mbekele » 24. listopad 2023 10:28

Opravdu všem normálně chodí výplaty z Deposithotos na Paypal? Komunikuji s podporou Deposit a ta mi poslala pdf potvrzení o odeslané platbě. Paypal dělá mrtvého brouka... :evil:
Ubu Mbekele

Příspěvekod jonnysek » 24. listopad 2023 11:54

Jak přesně postupovat aby mi paypal vratil peníze cekám od cca 6.11. na message center jsem psal 3x ... 2x mi podpovědeli že 21. 11. peníze budou na uctu a ted už ani neodpovídají :-(, respektive dotaz uzavřou ...
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod jonnysek » 24. listopad 2023 12:35

reakce na posledni dotaz byla:

I have carefully reviewed this withdrawal for XXX CZK (Transaction ID: 6590310H0F28177) and I can see that it was already escalated with our internal team by my colleague Eleni on November 16, 2023.

This escalation states that it may take up to 30 days for the funds to be credited to your bank ending x-5345. If the withdrawal is unsuccessful the funds will reverse back to PayPal.

If after 30 days and the funds have not been credited to your bank or your PayPal Balance, you must reach out to your financial institution.

Please note that no further escalation can be made until December 6, 2023.
jonnysek

Reputace: +10

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse