Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod JJA » 8. prosinec 2023 07:40

martin9870 píše:Takže částka, kterou jsem převáděl 2.11 se včera (6.12) vrátila na PP :D Bohužel samozřejmě bez 200 Kč polatku - je to vedené jako klasický bankovní vklad na PP, kde je standardně 200 poplatek :? No požádám o vrácení a doufám, že to pošlou. Je to tedy tak, že někdo už dostal za jednu zpackanou transakci zpět ten poplatek 200 + 200 navíc jako držhubné? Z příspěvků tady to tak vypadá. Díky.

Ne, vrací jen těch 200,- pokud to nezrušili už při převodu - opravdu to vrací hned, jen jim to člověk musí napsat přes centrum zpráv (aspoň já to tak radši udělal - možná to jde i přes reklamaci převodu). Já reklamoval 2 převody, proto 2x200,-.
Hodnocení: 0
JJA

IP: 37.48.36.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shajby » 8. prosinec 2023 09:52

Mne poslali 200+200 asi jako omluvu, tedy dohromady 400 Kc za 1 transakci.
shajby

IP: 89.177.73.xx

Příspěvekod martin9870 » 8. prosinec 2023 12:10

shajby píše:Mne poslali 200+200 asi jako omluvu, tedy dohromady 400 Kc za 1 transakci.

Tak v mém případě vrátili pouze 200 poplatek za jednu transakci, i když jsem psal, že bych ocenil finanční kompenzaci za nedostupné peníze před vánoci. No alespoň, že jsem na svém. Možná kompenzují jenom své VIP klienty, kteří mají velký obrat na PP. To já zatím nemám :cry:

Jsem zvědav, jestli pošlou všem aspoň nějakou omluvu nebo vyjádření.
martin9870

Příspěvekod kubais » 11. prosinec 2023 07:45

Tak mě po urgenci sdělili, že se peníze z banky ještě nevrátili, takže mám čekat :D
kubais

IP: 79.141.242.2xx

Příspěvekod jonnysek » 11. prosinec 2023 13:18

tak po měsící a něco se penízky vrátili a o 200 méně takže jsem odebral mbank a znovu přidal a poslal jsem testovací platbu
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod jonnysek » 11. prosinec 2023 15:09

jonnysek píše:tak po měsící a něco se penízky vrátili a o 200 méně takže jsem odebral mbank a znovu přidal a poslal jsem testovací platbu

tak volal mi týpek z Paypalu ze mi tedy vrátili 200 kč a že nemám posílat další platby. dokud se neukáže že účet je ověřený (tedy dokud na učet nepřijde jejich ověřovací platba) a neobjeví se tlačítko v seznamů účtů ověřeno nebo oveřit ... že problém není v bankách v eu ale v bance paypalu ... bank of america.

v message center jsem pak našel následující:
Hi Jiri, thank you for taking my call I am glad I was able to explain you what is happening.

As agreed, please, to remove and re-add bank and as soon as you will be able to confirm it and will get two deposits from PayPal it means that bank account is working and you can withdraw funds.

I as well added 200 CZK to your balance in order to cover bank withdrawal fee.

I would like to take this opportunity to thank you for your patience and going forward, I am sure your issue will be resolved as soon as possible.

If you have no further questions, please close this conversation. You can close the conversation by selecting End Message
Naposledy upravil jonnysek dne 11. prosinec 2023 15:25, celkově upraveno 1
jonnysek

Příspěvekod navstevnik4 » 11. prosinec 2023 15:23

Peníze již od minuleho tydne mam, pridavam sem emailovou adresu od pani z PayPal, ktera ma na starosti resit problemy/eskalace a velmi slusne a pravdive komunikovala, potom jsem ji jeste psal o vraceni tech dvou poplatku 200 za poslani a 200 za vraceni platby na PayPal a hned druhy den odepsala a 400,-Kč bylo zpět na PayPal.

email : EMEA-Director-Escalation@paypal.com
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod martin9870 » 12. prosinec 2023 13:05

Ohledně toho ověřování účtu depositem od PP, jak píšeš, že ti někdo volal. To se mi nezdá - tahle metoda fungovala mám dojem předtím, přidával jsem tak před lety bankovní účet. Ale teď tam přece už žádné ověřování nefunguje! Mě aspoň ne - zkrátka zadáš jméno banky a IBAN - to je vše, žádné ověřování účtu. Po tom debaklu jsem jenom odebral účet mBank a přidal ho znovu + další účet v Raiffaisen a po malých částech jsem začal převádět peníze. Vše funguje jak má a žádné ověření účtu to po mě nechtělo. Použít účty šlo ihned po přidání :)
martin9870

Příspěvekod jonnysek » 14. prosinec 2023 07:33

máš pravdu protože jsem učet odebral a přidal a poslal 20 kč a ty druhý den přišli. Takže nevím
jonnysek

Příspěvekod Sagi1 » 14. prosinec 2023 12:30

Mohu se zeptat, zda se vám vrácený poplatek 200 objevuje v historii jako samostatná transakce? Já si o něj zažádala už v pondělí, řekli, že mi ho poslali, ale nikde ho připsaný nevidím. Děkuji.
Sagi1

IP: 109.81.91.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse