Fauren píše:Ano jsem jeden z nich, který to zkusil a musím podotknout, že je to docela zajímává platforma, ale samozřejmě velký risk na základě toho jak kryptoměna bude klesat nebo se hýbat... Ale platforma je docela živá a dané hastagy nebo skupiny, kde něco přidáte, tak vidíte, že se něco děje.. Zkoušel jsem předtím dělat blog na platformě "Medium" a musím říct, že zde mě to baví daleko víc
Jsem tam už nějaký týden, a líbí se mi to, hlavně, člověk ani nemusí mít nějaký perfekt foťák, když jezdíme na kole po okolí vozím mobil a bohatě to stačí. Co se týká návratnosti, je to jako se vším když začínáš. Na fotobance když jsem začínal, trvalo skoro dva roky, než jsem začal mít nějaké slušné prodeje. Tady to bude plus minus nastejno, než se bude dát vybírat aby to neovlivnilo hlasovací sílu. Dělit odměny třeba na polovic. Výhodou je podpora komunity i schopnost poradit na discordu.
Chvilku mi trvalo, než jsem přišel na všelijaké převody a jak vyvést prostředky ven aby šly poslat na ůčet v bance. Spíš jsem to chtěl vědět dopředu, než abych to už ted prakticky využil.
Celé to může člověk urychlit, když něco málo investuje. Zvlášť teď, když jsou ceny kryptoměn nízko se to nejspíš i vyplatí. A sílu hlasu si posílí. Trochu se to tady potkává s mou minulostí forex tradera.
Jakmile si vytvoříš účet, nejlíp řes PeakD nebo Hive blog tak uže se dostaneš i na Ecency, kde se dají v pokročilém nastavení příspěvky naplánovat dopředu. Takže když máš čas udělaš si třeba tři příspěvky na tři dny dopředu.
U jiných přístupů to jde taky, ale nepřišel jsem na to jak.
Můžeš použít fotky z archivu, pokud spolu tematicky souvisí. Nikdo neřeší aktuálnost.
Mě se to líbí.
Nemusíš čekat, jestli obrázek vůbec někdo někdy koupí. Vždycky aspoň něco z příspěvku je.