HIVE - ne tak úplně fotobanka

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: HIVE - ne tak úplně fotobanka

Příspěvekod pavelsku » 29. březen 2024 19:23

Udělals dobře, ten původní návod je asi tři roky starý, asi ho budu muset aktualizovat :)
Hodnocení: 0
pavelsku

Reputace: +2

Příspěvekod rostik924 » 1. duben 2024 13:44

pavelsku píše:Udělals dobře, ten původní návod je asi tři roky starý, asi ho budu muset aktualizovat :)

Nazdar
zkusil jsem registraci na ecency a píše mi to že udajně byla zjiště VPN. Což je nesmysl, protože toto nepoužívám, je ještě nějaký jiný způsob?
Ještě to nabízí zaplatit cca 3 dolary, no budiž, jenže to chce jakousi aplikaci asi přes mobil
Tak nevím
Dík
rostik924

Reputace: +5

Příspěvekod pavelsku » 1. duben 2024 16:17

Jo, všiml jsem si, že na tom ecency to píše něco o VPN, mě to dělá taky.

Vidím, že na HIVE už jsi, ale pro ostatní: zkuste si vytvořit účet přes tyto odkazy, je to nakonec jedno, kterou cestu zvolíte.

https://peakd.com/register?ref=pavelsku
https://signup.hive.io/

Jsou tam způsoby placené i free, ve výsledku se nijak neliší.
pavelsku

Příspěvekod pavelsku » 10. duben 2024 11:40

Tak jen bych chtěl poznamenat, že minimálně dva lidé z tohoto fóra to už na HIVE rozjeli velmi zajímavým a potenciálně úspěšným způsobem.
pavelsku

Příspěvekod Fauren » 12. duben 2024 18:32

Ano jsem jeden z nich, který to zkusil a musím podotknout, že je to docela zajímává platforma, ale samozřejmě velký risk na základě toho jak kryptoměna bude klesat nebo se hýbat... Ale platforma je docela živá a dané hastagy nebo skupiny, kde něco přidáte, tak vidíte, že se něco děje.. Zkoušel jsem předtím dělat blog na platformě "Medium" a musím říct, že zde mě to baví daleko víc
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod rostik924 » 11. květen 2024 09:02

Fauren píše:Ano jsem jeden z nich, který to zkusil a musím podotknout, že je to docela zajímává platforma, ale samozřejmě velký risk na základě toho jak kryptoměna bude klesat nebo se hýbat... Ale platforma je docela živá a dané hastagy nebo skupiny, kde něco přidáte, tak vidíte, že se něco děje.. Zkoušel jsem předtím dělat blog na platformě "Medium" a musím říct, že zde mě to baví daleko víc

Jsem tam už nějaký týden, a líbí se mi to, hlavně, člověk ani nemusí mít nějaký perfekt foťák, když jezdíme na kole po okolí vozím mobil a bohatě to stačí. Co se týká návratnosti, je to jako se vším když začínáš. Na fotobance když jsem začínal, trvalo skoro dva roky, než jsem začal mít nějaké slušné prodeje. Tady to bude plus minus nastejno, než se bude dát vybírat aby to neovlivnilo hlasovací sílu. Dělit odměny třeba na polovic. Výhodou je podpora komunity i schopnost poradit na discordu.
Chvilku mi trvalo, než jsem přišel na všelijaké převody a jak vyvést prostředky ven aby šly poslat na ůčet v bance. Spíš jsem to chtěl vědět dopředu, než abych to už ted prakticky využil.
Celé to může člověk urychlit, když něco málo investuje. Zvlášť teď, když jsou ceny kryptoměn nízko se to nejspíš i vyplatí. A sílu hlasu si posílí. Trochu se to tady potkává s mou minulostí forex tradera.
Jakmile si vytvoříš účet, nejlíp řes PeakD nebo Hive blog tak uže se dostaneš i na Ecency, kde se dají v pokročilém nastavení příspěvky naplánovat dopředu. Takže když máš čas udělaš si třeba tři příspěvky na tři dny dopředu.
U jiných přístupů to jde taky, ale nepřišel jsem na to jak.
Můžeš použít fotky z archivu, pokud spolu tematicky souvisí. Nikdo neřeší aktuálnost.
Mě se to líbí.
Nemusíš čekat, jestli obrázek vůbec někdo někdy koupí. Vždycky aspoň něco z příspěvku je.
rostik924

Reputace: +5

Příspěvekod Bananaboy » 11. květen 2024 09:41

Ja som tam zatiaľ napísal dva články a žiadna sláva. Prvý mi zarobil aspoň zhruba 0,40 centov (čo by snáď na prvý článok bolo celkom fajn), ale druhý nezarobil absolútne nič. Viem, že začiatky sú ťažké, ale aj tak to zatiaľ vyzerá, že ľudia tie články vôbec nečítajú a nelajkujú. Navyše niektoré tie komunity majú nezmyselné požiadavky a pravidlá. Napríklad všetky komunity o jedle, ktoré som tam našiel a do ktorých som plánoval napísať článok, požadujú aby článok obsahoval fotku tváre autora. Ja fakt nehodlám dávať na Ecency svoj ksicht. :lol: Takže je dosť ťažké nájsť väčšiu komunitu do ktorej by som sa tématicky trafil článkom, spĺňal pravidlá komunity a ktorá by mala veľa členov, aby ten článok aj niekto videl. Ešte mi napadlo vytvoriť si vlastnú komunitu. Tam by som mal vlastné pravidlá a mohol by som si písať čo chcem, ale bol by som tam sám a tie články by asi v živote nik nenašiel a neolajkoval, takže by to nemalo zmysel. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Fauren » 11. květen 2024 10:19

Já to mám jak píše rostik. Tím, že fotím, tak cítím, že to je po čem tam lidi touží, když jsem udělal článek o nějakých tipech na zlepšení zážitku v horách, tak to nikoho nezajímalo, ale když sdílím fotky z dovolené tak to úspěchy kolem 20 dolarů za článek.. :) takže já píšu články o místech, které jsem navštívil a dám tam pár fotek navíc k tomu a má to kupodivu úspěch, já přispivám pouze jen do jedné komunity a to photography lovers... jeste pinmaple, ale ti teď končí prý... jinak komunita "česky" tam je podstatě mrtvo, když tam vložím článek, na druhou stranu mám hrozně moc upvote právě od čechů, což je super:)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod pavelsku » 15. květen 2024 21:34

Bananaboy píše:Ja som tam zatiaľ napísal dva články a žiadna sláva.

Celkem naléhavě bych doporučil zapojit se do diskusí, ať už pod články v české komunitě nebo na discordu. Člověk se dozví užitečné věci a nemusí objevovat slepé uličky.
Jinak hodnocení po dvou článcích je možná trochu předčasné :)
pavelsku

Příspěvekod Egeris » 16. květen 2024 07:39

Vypadá to zajímavě, měl bych jen pár dotazů. Pokud tedy za každý lajk tvého příspěvku dostaneš nějaký obnos kryptoměny, kde se ta kryptoměna v tom systému bere? To si lidé musí nějak "dobíjet" účet, aby mohli dávat tyhle lajky?
A když dáš ty lajk někomu na jeho článek, pak se ti z tvé peněženky odebere nějaký obnos? Kolik přesně? Dá se to nastavit nebo je to automatika?
Egeris

Reputace: +117

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse