| +Marsan | Hodnocení: +1 |
| +Dusan, +Ubu Mbekele | Hodnocení: +2 |
joncko píše:Super možnosť ako vyberať USD z PayPalu bez konverzie je poslať si ich na Revolut kartu. Poplatok za prevod je fixný 2,5USD, ale pri vyšších sumách je to zanedbateľné oproti ich nevýhodnému kurzu. Stačí si v PayPale pridať Revolut kartu a pár dní počkať - lebo aj keď mi kartu overili hneď, tak odoslať mi to šlo až po cca týždni.
| Hodnocení: 0 |
joncko píše:Super možnosť ako vyberať USD z PayPalu bez konverzie je poslať si ich na Revolut kartu. Poplatok za prevod je fixný 2,5USD, ale pri vyšších sumách je to zanedbateľné oproti ich nevýhodnému kurzu. Stačí si v PayPale pridať Revolut kartu a pár dní počkať - lebo aj keď mi kartu overili hneď, tak odoslať mi to šlo až po cca týždni.
| +Dusan | Hodnocení: +1 |
Sagi píše:joncko píše:Super možnosť ako vyberať USD z PayPalu bez konverzie je poslať si ich na Revolut kartu. Poplatok za prevod je fixný 2,5USD, ale pri vyšších sumách je to zanedbateľné oproti ich nevýhodnému kurzu. Stačí si v PayPale pridať Revolut kartu a pár dní počkať - lebo aj keď mi kartu overili hneď, tak odoslať mi to šlo až po cca týždni.
Já jsem si přidala Revolut kartu k Paypalu před 2 roky právě kvůli výhodnější konverzi, ale poslat peníze za poplatek mi na ni nejde - na supportu mi tehdy napsali, že pro ČR to nepodporují ( ale pro rezidenty z Německa nebo Slovenska to myslím funguje). Pokud se to změnilo, byla bych moc ráda.
Dusan píše:Sagi píše:joncko píše:Super možnosť ako vyberať USD z PayPalu bez konverzie je poslať si ich na Revolut kartu. Poplatok za prevod je fixný 2,5USD, ale pri vyšších sumách je to zanedbateľné oproti ich nevýhodnému kurzu. Stačí si v PayPale pridať Revolut kartu a pár dní počkať - lebo aj keď mi kartu overili hneď, tak odoslať mi to šlo až po cca týždni.
Já jsem si přidala Revolut kartu k Paypalu před 2 roky právě kvůli výhodnější konverzi, ale poslat peníze za poplatek mi na ni nejde - na supportu mi tehdy napsali, že pro ČR to nepodporují ( ale pro rezidenty z Německa nebo Slovenska to myslím funguje). Pokud se to změnilo, byla bych moc ráda.
Co je zase v ČR špatně že to nejde? To bude zase ta naše úžasná koruna, díky které jsme stále stejně bezvýznamní.
Hgfcc píše:Neni to kvuli uzasne korune, je to kvulipravidlum PP, ktery zije prave z toho poplatku.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.