karelk píše:Bananaboy: nepoužíváš náhodou Microstock analysis, nebo Stocksubmiter, či podobné? Netvrdím, že by přímo tyhle aplikace hesla někam posílaly, ale minimálně v počítači jsou ta hesla uložena v nějaké jejich databázi...
Používam StockSubmitter, ale len na kľúčovanie obrázkov. Používam ho bez registrácie (tá tabuľka, ktorá vyskočí pri spúšťaní programu). A ani po spustení programu nemám v ňom priradené fotobanky, (nenahrávam a ani nesubmitujem cez program), takže StockSubmitter nemá v sebe uložené žiadne moje heslá.
Na posielanie na FTP používam občas hlavne na notebooku FileZillu, ale to len na nahrávanie na niektoré fotobanky (DepositPhotos, Fotolia). Na ostatné fotobanky sa snažím nahrávať hlavne cez webové rozhranie. A hlavne na Shutterstock. Tam som snáď obrázky za celých 5 rokov čo tam som, neposielal ani raz cez FTP. Cez FTP som na Shutterstock posielal jedine 20 videí a nič viac.
No a používam ešte DeepMeta, ale to by s tým nemalo nijak súvisieť, keďže je len na nahrávanie na IStock a mne hackli Shutterstock účet.