Hacknutý účet na Shutterstocku!

Re: Hacknutý účet na Shutterstocku!

Příspěvekod Anika » 2. červen 2016 19:47

PandaWild píše:Mně je divné, když hacker změnil PayPal účet, proč hned nezměnil i heslo? Počítal s tím, že změna hesla se oznámí (nebo bude hned vidět) a podpora by to napravila, zatímco změny PayPal emailu si myslel že si majitel nevšimne?

Nebo proč nezměnil kontaktní mailovou adresu uloženou v profilu? Pak ani okradený nedostal upozornění na svůj email, že se něco v účtu změnilo.
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 2. červen 2016 20:20

Myslím že by dostal na starý email, že adresa byla změněná.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod PandaWild » 2. červen 2016 20:22

PandaWild píše:S tímhle je trochu problém s Total Commanderem. :-( ...
Doplňuji - u Total Commanderu stačí heslo vymazat a pak si ho vyžádá při každém připojení a neukládá ho. Není třeba mazat u Fotolia, Pond5, Envato a Pixta, protože používají jiná hesla než login.
PandaWild

Příspěvekod castyhost » 2. červen 2016 20:36

Pouzivejte FilleZilla, minimalne není derava jako Tcomander
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 3. červen 2016 06:31

Myslíte, že si vybírá jen oběti, které mají vyšší příjmy? Jak to pozná?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 3. červen 2016 06:55

Lenka píše:Myslíte, že si vybírá jen oběti, které mají vyšší příjmy? Jak to pozná?

Myslím, že si vyberá tých, ktorí sú na Shutterstocku dlhšie a majú slabšie heslá. Ako som tu už písal, kedysi dávnejšie Shutterstock dovoľoval mať aj slabšie heslo. Súčasné heslá musia mať veľké písmeno, číslicu a viac než 8 znakov a to by sa hackerom prelamovalo ťažšie. Kontribútori so staršími účtami majú teda slabšie heslá a zvyčajne väčšie portfóliá a tým pádom aj vyššie príjmy. Toť lákavá kombinácia pre hackerský póvl. ;)
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Bananaboy » 3. červen 2016 15:42

Včera som im posielal e-mail a už mi dnes aj odpovedali:

Dear Peter,

It appears there may have been an unauthorized log-in to your Shutterstock Contributor account. We’d like to validate that your account information is up to date and accurate before we start the May payout process.

Please log into your account and confirm that your payment e-mail, payment method and other personal information are correct.

The May payment process will start at 5pm Eastern Standard Time on Friday, June 3. If you are eligible for a payment in May, it will be directed according to the settings in your account at that time.

Best regards,

Kate McLoughlin
Shutterstock Contributor Support Team

Mám im potvrdiť, či sú údaje už správne a či ma môžu vyplatiť. Kde im to mám potvrdiť? Zase na ten support e-mail submit@shutterstock.com kde som im písal včera? Alebo na ten e-mail z ktorého mi prišla tá dnešná odpoveď noreply@shutterstock.com? Na e-maily s "noreply" by sa nemalo odpovedať, či? A čo sa stane ak im to nepotvrdím, keďže neviem kde to mám potvrdiť. Nepošlú mi peniaze?
Bananaboy

Příspěvekod Host » 3. červen 2016 15:58

Nepošlou peníze.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 3. červen 2016 16:00

Myslím že Tě jen upozorňují, aby sis to sám zkontroloval a stihl to do 3.6. 5pm, protože výplata půjde podle tam nastavených údajů. Pro jistotu bys mohl ještě odpovědět na tento email a adresu submit@shutterstock.com že je vše už v pořádku, kdyby náhodou tu platbu blokovali a chtěli potvrzení. Ale řekl bych že na potvrzení nečekají a je to jen info pro Tebe.
+Bananaboy Hodnocení: +1
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 3. červen 2016 16:12

Tak ak nemusím odpovedať, tak tam už nejdem písať. Už s tým včerajším e-mailom som s tou mojou "terrible English" hodne zápasil. :lol: A ak nepošlú peniaze, tak ich pošlú na budúci mesiac. Už som sa na fotobankách celkom slušne nahrabal, takže ten mesiac bez výplaty to v pohode vydržím. :lol: :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock