Právě je 3. srpen 2026 11:35

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Off topic - kdo mne naučí tvorbu www stránek

Ahojky všichni,

srdečně zdravím v novém roce a přeji mnoho úspěchů ve fotobankách. Snad budete úspěšnější než já:-) Dnes jsem na SS prodala 24 fotek za 2,40 dolaru. Měla bych mít radost, ale paradoxně mne to dost naštvalo, byly to fotky docela finančně/časově náročné na pořízení, mé portfolio na SS: https://www.shutterstock.com/cs/g/kaprik?sort=popular

Už dlouho přemýšlím co dál, jsem fotograf, mám zkušeností s tiskovou grafikou a polygrafií, pracuji v Photoshopu (umím ...
Read more : Off topic - kdo mne naučí tvorbu www stránek | Zobrazení : 14215 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Wacom Tablet

Zdravím Mám takový dotaz. Kdy by měl někdo zájem. Měl bych na prodej zanovní skoro nepoužívaný wacom tablet Intuous Pro L . Fotky dodám. Jde oto že bych preferoval jestli bude mít někdo zájem . osobní odběr . Ústí nad labem . Takže když by někdo z okolí měl zájem mužem se domluvit. https://www.alza.cz/wacom-intuos-pro-l-d4655002.htm?kampan=adw4_prislusenstvi-pro-ittv_bee_pro_obecna_prislusenstvi-pro-ittv-mysi-wacom-intuos-pro-l-mf113d95e&ppcbee-adtext-variant=rsa-1&gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX6r2z5R2Gesx1eOHUkU3K9OL54ys65WT7NnIPN-8nDr4q7GNb4WoExoCGk4QAvD_BwE
Read more : Wacom Tablet | Zobrazení : 2735 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodám svůj milovaný DELL Latitude 5285

Prodávám svůj milovaný notebook Dell Latitude 5285, musel jsem bohužel kvůli častému střihu 4k videa přejít na přenosnou pracovní stanici s dedikovanou grafikou. Tak pokud by se vám někomu hodil snadno přenosný stroj s hodně slušným výkonem, dokonalý hlavně pro fotografy, grafiky ať už ty co chtějí retušovat/malovat v ruce a vidět pod perem obraz nebo ty co potřebují být hodně v terénu, nechtějí se nechat limitovat výkonem a je pro ně podstatná váha a ...
Read more : Prodám svůj milovaný DELL Latitude 5285 | Zobrazení : 6126 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Možnost nákupu za vydělané peníze

Zajímalo by mne, jestli na některé z fotobanek nelze vydělané peníze za výhodných podmínek zase bez převodu přes účet utratit za nákup ilustrací?
Read more : Možnost nákupu za vydělané peníze | Zobrazení : 4939 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Logoground

Zdravím, narazila jsem náhodou na portál Logoground.com. Přijde mi, že by to mohlo být třeba pro někoho zde zajímavé. Ceny si tam nastavuje každý sám, vyplácejí 90 %.
Read more : Logoground | Zobrazení : 14294 | Odpovědi : 12 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

KUDY DÁL?

Mám malé výročí. Je čas bilancovat.
10 let práce pro fotobanky bylo hezkých. Nečekal jsem, že to tak půjde stále, ale letošní rok hodně překvapil. Výdělky i ceny padají dolů. Stoupají jen počty prodejů a rozšiřují se místa, kde zanechám svou levnou fotografickou stopu. Takže aspoň něco z toho bude. :-)
Nejprve mě pokles cen trochu (hodně) rozladil. Po pár týdnech mi došlo, že je to vlastně ...
Read more : KUDY DÁL? | Zobrazení : 9333 | Odpovědi : 13 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Upload

Ani FTP ani cez web neviem za posledné tri dni dostať forky na 123RF.
Read more : Upload | Zobrazení : 10394 | Odpovědi : 5 | Fórum : 123rf

Jak dlouho trval první prodej?

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, za jak dlouho jste prodali svoji první fotku nebo třeba ilustraci a co na ní bylo? (Pokud jste ale tajnůstkáři, tak mi to samozřejmě psát nemusíte, jen bych chtěla znát nějaké úspěšné Čechy, případně budu vděčná za odkaz na vaše fotobankové portfolio!).

Já jsem konkrétně začala přidávat na Shutterstock asi před měsícem. A zde vyvstává další otázka. Shutterstock zrušil prvních 10 "zkušebních" fotek, které vám musely být schváleny abyste ...
Read more : Jak dlouho trval první prodej? | Zobrazení : 9249 | Odpovědi : 14 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Adobe illustrator

Ahoj, stalo se mi, když přeukládám v illustratoru CS5 na JPG, tak mi na JPG zůstane na jedné nebo dvou stranách tenká černá čára na okraji. U pár souborů mi stačilo v AI posunout s motivem a udělat artboard znova, uložit a dobrý..ale u některých problém zůstavá?? Nemáte nápad čím to může být,,díky Koblihate :roll:
Read more : Adobe illustrator | Zobrazení : 7178 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Únik dat z 123RF

Tak pro info...
Dnes mi přišel email od RF že mění zásady hesel. No a taky mi přišel chvíli na to mail od Firefox security že z 123rf došlo k úniku dat a byl v nich muj mail.
Read more : Únik dat z 123RF | Zobrazení : 9389 | Odpovědi : 1 | Fórum : 123rf

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854