Právě je 18. červen 2026 10:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Logoground

Zdravím, narazila jsem náhodou na portál Logoground.com. Přijde mi, že by to mohlo být třeba pro někoho zde zajímavé. Ceny si tam nastavuje každý sám, vyplácejí 90 %.
Read more : Logoground | Zobrazení : 13905 | Odpovědi : 12 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

KUDY DÁL?

Mám malé výročí. Je čas bilancovat.
10 let práce pro fotobanky bylo hezkých. Nečekal jsem, že to tak půjde stále, ale letošní rok hodně překvapil. Výdělky i ceny padají dolů. Stoupají jen počty prodejů a rozšiřují se místa, kde zanechám svou levnou fotografickou stopu. Takže aspoň něco z toho bude. :-)
Nejprve mě pokles cen trochu (hodně) rozladil. Po pár týdnech mi došlo, že je to vlastně ...
Read more : KUDY DÁL? | Zobrazení : 8932 | Odpovědi : 13 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Upload

Ani FTP ani cez web neviem za posledné tri dni dostať forky na 123RF.
Read more : Upload | Zobrazení : 10199 | Odpovědi : 5 | Fórum : 123rf

Jak dlouho trval první prodej?

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, za jak dlouho jste prodali svoji první fotku nebo třeba ilustraci a co na ní bylo? (Pokud jste ale tajnůstkáři, tak mi to samozřejmě psát nemusíte, jen bych chtěla znát nějaké úspěšné Čechy, případně budu vděčná za odkaz na vaše fotobankové portfolio!).

Já jsem konkrétně začala přidávat na Shutterstock asi před měsícem. A zde vyvstává další otázka. Shutterstock zrušil prvních 10 "zkušebních" fotek, které vám musely být schváleny abyste ...
Read more : Jak dlouho trval první prodej? | Zobrazení : 8824 | Odpovědi : 14 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Adobe illustrator

Ahoj, stalo se mi, když přeukládám v illustratoru CS5 na JPG, tak mi na JPG zůstane na jedné nebo dvou stranách tenká černá čára na okraji. U pár souborů mi stačilo v AI posunout s motivem a udělat artboard znova, uložit a dobrý..ale u některých problém zůstavá?? Nemáte nápad čím to může být,,díky Koblihate :roll:
Read more : Adobe illustrator | Zobrazení : 7003 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Únik dat z 123RF

Tak pro info...
Dnes mi přišel email od RF že mění zásady hesel. No a taky mi přišel chvíli na to mail od Firefox security že z 123rf došlo k úniku dat a byl v nich muj mail.
Read more : Únik dat z 123RF | Zobrazení : 9281 | Odpovědi : 1 | Fórum : 123rf

Potřeba mít živnost?

Dobrý den všem :)
četla jsem na různých stránkách různé články. Každý píše něco jiného.
Doufám, že mě nikdo za tento dotaz neukamenuje :D
Chci zkusit přispívat na fotobanky, ale hrozně plavu v tom, co k tomu budu potřebovat (nemyslím vybavení). Je všude takových témat a nikde jsem se pořádně nedozvěděla jak to přesně je. Proto se chci ...
Read more : Potřeba mít živnost? | Zobrazení : 16730 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

jak si nechat vyplatit příjmy

Dobrý den, asi trochu hloupý dotaz: Jak si nechat vyplatit příjmy se Shutterstocku? Nastaveno mám 35,-. Příjmy činí cca 50,-. Na Shutterstocku jsem se dočetla, že mi je budou posílat automaticky, ale to se evidentně neděje. Těch 50,- je za celý rok. Tedy v žádném měsíci jsem nedosáhla těch 35,-. Daňový formulář jsem vyplnila. Nemohu přijít na to, kde je nějaká vhodná ikonka......
Děkuji
Read more : jak si nechat vyplatit příjmy | Zobrazení : 6066 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Statistiky

Dobrý večer, prosím Vás... Potřeboval bych poradit přez jakou aplikaci sledujete statistiky? Nebo by to klidne mohlo být i něco na webu ale aby to šlo sledovat z mobilu. Děkuji moc :D
Read more : Statistiky | Zobrazení : 6730 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818