Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 29. říjen 2015 11:40

Na fotkách nám minulý týden waiting time mírně narostl na 8 dnů, ale pilně pracuje a snažíme se dostat zpět na 2-3 dny. Ohledně kvality fotek, které bereme jsme trochu přísnější na fotky krajin a oblohy.

U videí jsme na jejich obsah ještě trochu přísnější. Hlavně na videa kachen, ohňostrojů, moře, vlny, pole, mraky, stromy, větve stromů, západy slunce a také na klasický, statický timelapse z ulice...apod.
Hodnocení: 0
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

Příspěvekod ypres.bass » 29. říjen 2015 12:05

Neplánuje se konečně i klasický editorial? Já žebych své asi 20ti obrázkové portfolio nafoukl na asi 1200...
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod PandaWild » 29. říjen 2015 12:49

Podporují editorial - když do poznámky editorovi připíšeš, že to je editorial fotka, tak se tak bude nabízet (tj. bude tam upozornění, že součástí není model release).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 29. říjen 2015 16:06

Jj, přesně tak, jednak při kurátorování kontrolujeme zda fotka neobsahuje editorial kontent a jednak nám můžete do poznámky napsat, že Vaše fotka je editorial.
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 29. říjen 2015 17:04

Takže děkuji, vzali mi 2 odmítnutá videa - oboje animace z kaleidoskopu (děkuji Pandovi za skvělý nástroj). Že bych uspěl, byť částečně, s nějakou reklamací odmítnutého obsahu, to se mi ještě na žádné fotobance nestalo - komunikace je určitě velký plus Pondu.

Nechtějí tedy kachny, mraky ani hory - ty hodiny na věži mi ale stejně nepřijdou špatné: http://www.shutterstock.com/cs/video/clip-12271796?, nevzali byste je ani bez těch mraků s průhledným pozadím?

Měl bych ještě otázku ohledně malých multimediálních verzí již schválených HD videí - mohou se nahrávat zvlášť nebo ne? Proběhla tady již nějaká diskuze ohledně tohoto tématu, ale bez jasného výsledku. Pokud ne, jak to udělat, aby si mohli klienti stáhnout menší rozlišení za menší peníze?

Ještě jednou děkuji
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 4. listopad 2015 10:15

hypotekyfidler.cz píše:Nechtějí tedy kachny, mraky ani hory - ty hodiny na věži mi ale stejně nepřijdou špatné: http://www.shutterstock.com/cs/video/clip-12271796?, nevzali byste je ani bez těch mraků s průhledným pozadím?

Měl bych ještě otázku ohledně malých multimediálních verzí již schválených HD videí - mohou se nahrávat zvlášť nebo ne? Proběhla tady již nějaká diskuze ohledně tohoto tématu, ale bez jasného výsledku. Pokud ne, jak to udělat, aby si mohli klienti stáhnout menší rozlišení za menší peníze?

Hodiny na věži je takové hraniční video, které už spíše nebereme, nicméně s průhledným pozadím pro nás lepší a atraktivnější.

Co se týká videí v menších rozlišení než HD, tak přijímáme jen s velmi originálním obsahem. Počet prodejů videí v malých rozlišeních je oproti HD také malé číslo, což je taky důvod proč přijímáme videa jen v HD a lepším rozlišení. :)
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod shalom3 » 5. listopad 2015 21:16

Tak se zdá, že Pond5 následuje s opruzem ohledně klíčových slov chvalně proslulý Istock. Dneska mi vrátili k úpravě 74 obrázků s poznámkou "We feel like the keyword sets of these contain many irrelevant keywords - removing these is in your best interest as irrelevant keywords lead to low sales potential. Thank you!"
Nemám moc představu, která slova jim připadají relevantní a která nikoli, všude jinde prošly obrázky bez problémů. Máte někdo podobnou zkušenost a co s tím děláte?
Ach jo, mně se s tím nechce dělat nic, protože stejně se asi na této fotobance nikdy nic neprodá. :(
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Peteer » 6. listopad 2015 08:08

Já bych se chtěl zeptat - protože s tím mám problém. Snažil jsem se smazat nějaké fotky které jsem nechtěl submitnout - prostě je jich více v sérii. Ale hromadné mazání není možné, co s tím?Mám jich tam už cca. 500 a potřebuju je smazat, psal jsem na support, ti mě slíbili že to smažou, ale je to tam stále...............díky moc za info, bylo by fajn kdyby byla možnost označit třeba sto fotek a smazat je.
Peteer

Reputace: +16

Příspěvekod Rastislav13 » 6. listopad 2015 12:46

Ahojte.
Mám otázku na niekoho z Pondu. Ako dlho trvá aktuálne u vás schvalovanie videa? Visí mi u vás už približne tri týždne približne 40 kúskov a nič....to mi príde už fakt dlho....Vďaka za odpoveď
Rastislav13

Reputace: 0

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 6. listopad 2015 21:38

Rastislav13 píše:Ahojte.
Mám otázku na niekoho z Pondu. Ako dlho trvá aktuálne u vás schvalovanie videa? Visí mi u vás už približne tri týždne približne 40 kúskov a nič....to mi príde už fakt dlho....Vďaka za odpoveď

Waiting time na videa se momentálně pohybuje kolem 23 dnů.
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

PředchozíDalší

Zpět na Pond5