Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Navstevnik_3 » 26. říjen 2023 13:01

Já to kontroluji kazdy den, po tom mem odvolani. Pry se vyjadri do 31. rijna.

Policie me uz taky vrtala hlavou, asi to splnuje podminky "bezduvodneho obohaceni", ale dokazete si predstavit toto resit s ceskou policii? :) mozna je podcenuju, ale velkou duveru bych v ne nemel.

Spis bych daval uspech tomu najit vic lidi ve stejne situaci. Myslim ze v cizine je mandat hromadne zaloby uplne nekde jinde nez u nas (ale nejsem pravnik a predpokladam ze pravnicke oddeleni PP nebudou zadny amateri z indie).

Me by to byl celkem burt kdyby se k tomu postavili tak nejak slusne.
Rict udelali jsme chybu, mame tady bodrel a jak to bude mozny penize vam posleme.
Ale kdyz jim detailne popisu situaci, ze jim banka penize vratila a ja nemam ani korunu - a oni mi odepisi ze z jejich strany vse probehlo v poradku to je dost zly...

Pouzivam to pres 7 let a proslo pres ne celkem dost penez (z kterych jim i dost zustalo vlivem kurzu) tak bych cekal trochu lepsi pristup.
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod Ubu Mbekele » 26. říjen 2023 14:19

Právě mi hodná Rossie napsala, že ji to velmi mrzí a podala žádost o vysledování ztracené platby. Ozvou se mi prý do sedmi pracovních dnů. Tak se to snad pohne. Zajímavé je, že každému píšou něco jiného, jako odpověď na stejný problém.
Ubu Mbekele

IP: 46.135.27.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jirik » 26. říjen 2023 16:37

Zkušebně jsem též zkusil odeslat z Paypalu na KB asi 50 USD, je to už 9 dní a zatím mi nic nepřišlo. KB používám již několik let a z Paypalu vždy peníze přišli tedy i před měsícem až nyní se to nějak zaseklo.

Ale i odeslaná žádost o proplacení z Adobestock asi před 10ti dny zatím nedorazila na Paypal.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod Soir » 26. říjen 2023 17:27

Mary z PayPal mi odepsala na urgenci, že to odešlo z jejich strany v pořádku a budou transakci prověřovat. Co sakra dělali 14 dní? To je jako bych vhodil do poštovní schránky dopis bez adresy a každému tvrdil, že jsem to poslal a pošta to přijala a dokonce mě při tom vyfotili. Dovedu si představit, kdyby mi tohle udělala banka v ČR - ZRUŠENÍ ÚČTU. Zneužívají výsostného postavení vzhledem k fotobankám. Vidím to černě.
Soir

IP: 195.123.246.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 26. říjen 2023 18:16

Zeptal jsem se jakým způsobem lze posílat peníze než se tohle vyřeší. Odpověděli, že si mohu připojit jinou lokální banku. Prý všechny ostatní fungují normálně a bez stížností. Udělám pokus s nějakou bankou bez předčíslí a uvidím. Asi nezbyde, než se obrnit trpělivostí a neustále je zasypávat dotazy.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Soir » 27. říjen 2023 14:47

Včera tj. 26.10.2023 jsem poslal částku z PayPal do Raiffeisenbank a přišlo to na druhý den tj. 27.10.2023. PayPal stále tlačí uživatele, aby oni dokazovali, že jimi poslaná částka do jejich banky nepřišla. To má, ale udělat PayPal versus UniCredit banka. Ať mi nikdo netvrdí, že se nedá vysledovat elektronická stopa transakcí. Je vidět, že to někomu vyhovuje.
Soir

IP: 195.123.246.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 27. říjen 2023 15:02

Je to tak. Naštěstí to vypadá, že problém je zatím jen v tom předčíslí. Posílání do Airbank také funguje. Jsem zvědavý jak budou v Paypalu dál postupovat, až dokončí slíbené trasování peněz. Mají totiž v podmínkách poplatek za vrácení peněz na účet. Tím by tomu nasadili korunu.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Navstevnik_3 » 27. říjen 2023 17:19

Tak mi to opet takle pekne pri patky zamitli (ticket na spatne provedenou transakci).
Opet bez vyjadrani nebo jakekoli informace - proste ze penize poslali a basta.

V pondeli jdu na chat a zkusim stesti s nekym zivym, protoze todle nejspis dela automat (kontrola ze penize odeslaly = vse OK).
Navstevnik_3

Příspěvekod shalom3 » 27. říjen 2023 18:26

Ubu Mbekele píše:Je to tak. Naštěstí to vypadá, že problém je zatím jen v tom předčíslí. Posílání do Airbank také funguje. Jsem zvědavý jak budou v Paypalu dál postupovat, až dokončí slíbené trasování peněz. Mají totiž v podmínkách poplatek za vrácení peněz na účet. Tím by tomu nasadili korunu.

No moment, ty peníze blbě poslal kdo? No oni sami - takže ať si za to naúčtují poplatek ze svého :mrgreen:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Navstevnik_3 » 30. říjen 2023 08:46

Od rana se pokousim proklikat pres chat na ziveho cloveka, ale vzdy kdyz dam / ze potrebuji vice pomoci - tak tam skoci ze zadny agent neni k dispozici, testovani uz tak 10x - muzu se zeptat po jake dobe a v cca jaky cas jste se dostali k nekomu zivemu?
Navstevnik_3

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse