Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Soir » 13. listopad 2023 09:06

kac píše:
Soir píše:
Navstevnik_3 píše:Soir / muzu se zeptat jake komplet kroky jsi provedl a v jakem poctu?
Me prijde, ze uz jsem udelal dost a porad bez vysledku :(

Jinak gratulace k vyreseni (a ticha zavist :) )

1. Žádost o prověření transakce ze strany mBank v uvedeném období, kdy mělo dojít k dokončení transakce do banky
2. Kontaktování písemně asistenta přes stránky PayPal a sdělení problému, několik urgencí, pak od asistenta PayPal přišel link, na který jsem poslal výpis z mBank, že částka nepřišla
3. Trpělivost a čekání, že se to vyřeší

muzu se zeptat ta komunikace s bankou byla osobne na pobocce nebo pres linku? sice mam KB ale mam pocit, ze ta elektronicka komunikace nicemu nepomaha :(

Nevím, jak je to v KB, ale mBank má po přihlášení do internetového bankovnictví Chat a přes něj jsem s bankou komunikoval. Můj požadavek tam byl zaregistrován pod jejich číslem. Psali na počátku, že moje žádost bude zpoplatněna částkou 200 Kč, takže to je pravděpodobně částka, o kterou to snížili při přeposlání částky zpět do PayPal, ale to teď jen spekuluji, i když to na první pohled souhlasí.
Hodnocení: 0
Soir

IP: 62.233.57.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jirik » 13. listopad 2023 09:55

Tak moje zkušenost z dneška. 17.10. jsem si nechal poslat z PP 50 USD v přepočtu kurzu 1131,22 Kč, poté jsem to začal řešit, peníze nodošly na účet KB. Tak do nedošlích trasakcí do PP jsem napsal o jakou částku jde + výpis z banky. V KB jsem byl osobně a popsal problém s PP o nedoručené platbě. Sice k dnešku žádné písemné vyjádření ani z PP ani z KB nepřišlo, ale světe div se dnes mi přišla tatáž částka zpět na PP, do posledního haléře, bez poplatku (částka je však na PP vedená v Kč nikoliv převedená na USD). Ale v poznámce u příchozí platby na PP bylo toto oznámení (Courtesy credit provided; please check bank details before withdrawing again.) Takže opravdu netuším jestli to není jen nějaká zdvořilostní konpenzace od PP a nebo vrácené peníze. Ale v sočasnosti si zřídím nový účet u Air Bank a zkusím poslat z PP paníze tam. S KB přeposláním jsem skončil.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod gisbern » 13. listopad 2023 11:14

Dobry den, vraceni penez je asi nejakym systemem náhodných výbuchů. Ja uz jsem na KB napsal nekolik zadosti o trasovani, paypal podpora ma ode me uz x ukoncenych chatu s zadosti o vraceni castky, zadosti o poskytnuti cisla SEPA platby, maji i vyps z uctu, ze na KB zadna platba neprisla....
Hlavni platba, o kterou mi jde byla 19.10. Zatim nemam ani tu, ani zadne testovaci, ktere jsem posilal v radu jednotek $ potom. Tak asi tak.
gisbern

IP: 185.137.144xx

Příspěvekod Denny » 13. listopad 2023 14:42

Dnes jsem u KB urgoval informace ohledně dohledání platby a bylo mi sděleno, že platba nebyla dohledána a pro bližší informace by bylo nutné zaslat "oficiální potvrzení o zaúčtování platby,
které vystaví banka plátce.".
Denny

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod kacka » 13. listopad 2023 15:43

Denny píše:Dnes jsem u KB urgoval informace ohledně dohledání platby a bylo mi sděleno, že platba nebyla dohledána a pro bližší informace by bylo nutné zaslat "oficiální potvrzení o zaúčtování platby,

ale PayPal ti zadny potvrzeni nevystavi, protoze nejsou schopni ani komunikovat natoz posilat nejaky detaily o platbe - a tak jsme ve smycce :( ja nevim co mam uz delat.. uvazovala jsem ze zajdu na tu pobocku, ale bojim se, ze to bude ztrata casu. Ja nemam pocit, ze by mi z ty KB nekdo vazne chtel pomoct. Porad opakujou ze nic nedrzi a tecka.
kacka

IP: 2a02:8308:294:e800:755d:5ac:cb52:30xx

Příspěvekod visitor » 13. listopad 2023 16:49

kacka píše:
Denny píše:Dnes jsem u KB urgoval informace ohledně dohledání platby a bylo mi sděleno, že platba nebyla dohledána a pro bližší informace by bylo nutné zaslat "oficiální potvrzení o zaúčtování platby,

ale PayPal ti zadny potvrzeni nevystavi, protoze nejsou schopni ani komunikovat natoz posilat nejaky detaily o platbe - a tak jsme ve smycce :( ja nevim co mam uz delat.. uvazovala jsem ze zajdu na tu pobocku, ale bojim se, ze to bude ztrata casu. Ja nemam pocit, ze by mi z ty KB nekdo vazne chtel pomoct. Porad opakujou ze nic nedrzi a tecka.

Ja jsem pozadal oficialne o jejich pomoc s dohledanim take. Prisla mi tato odpoved:

"rádi bychom Vás touto formou informovali, že jsme v našem útvaru Kvalita a zákaznická zkušenost převzali k řešení Vaši stížnost. Vše podrobně prověříme a o výsledku Vás budeme informovat v souladu s Reklamačním řádem. Lhůta pro vyřízení je maximálně 15 pracovních dnů v případě reklamace/stížnosti z oblasti platebních služeb, v případě ostatních reklamací či stížností 30 kalendářních dnů."

Oni ty vracene patby VIDÍ, protoze nekterym poslali vyjadreni, ze platba byla vracena, i na jaky ucet. Viz predchozi diskuse zde. Ale tak nejak na nas kaslou. Jestli od nich nebude zadna pomoc a jestli to opravdu nekde budeme medializovat, je potreba to tam zminit, jak se o klienty staraji. A samozrejme s celou KB skoncim. Kdyz jsem tam volal, uz pred tydnem, tak pani na druhe strane mi milym hlasem sdelila, ze to preda na tech odd. ale ze mi asi nepomuzou, ale ma pro me sqelou zpravu, ze tam mam predschvaleny uver v hodnote xxxx !!! No, co by jste tomu rekli... napres..ku. Ale treba prekvapej. Jdu napsat na ten UNICREDIT.
visitor

IP: 185.137.146.2xx

Příspěvekod shalom3 » 13. listopad 2023 17:30

Ještě by bylo vhodné poslat stejnou reklamaci jak na Unicredit, tak i na koncovou banku.
Zde lze podat stížnost na Komerčku:
https://www.kb.cz/cs/o-bance/reseni-sti ... -reklamaci
a zde na Mbank
https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... podat.html
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod kac » 13. listopad 2023 17:42

tak ja jsem teda ted volala na Komercku a pro me teda zadny novinky!

dozvedela jsem se, ze Komercka pro me zadne info nema ( ikdyz jsem zminila ze to vylozene mozne je a dalsi postizeny dokonce dostal odpoved ze to vyhledali) tak nemela ani zadny protiargument jak je mozny ze nekdo pomoc dostane ale ja ne. jedine mi rekla ze cesta jak to lze mozna zjistit je od Payplu dostat ofiko potvrzeni o tom, ze platba byla z jejich strany odeslana na ucet X a tak.
Uvazuju ze tam zitra rovnou zavolam, protoze ja mam pocit ze chat je naprosto k nicemu.

pak mi teda poradila ze se kdyztak pak urcite ozvat na Policii pokud nekdo zadrzuje prostredky ...
kac

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. listopad 2023 17:48

Já si na Komerčku nemohu ani v nejmenším stěžovat. Trasování platby proběhlo rychle. Problém v žádném případě nemůže řešit koncová banka. Paypal pro ni není podle zákona partnerem, protože není banka. Vyřešit to může jen Paypal reklamací u Unicredit. Komerčka mi doporučila obrátit se na soud a k tomu mi slíbila i veškerou možnou podporu v písemné podobě. Doporučila podat hromadnou žalobu. Správný postup ještě musím u právníka zjistit. Zatím stále vyčkávám a doufám, že to nebude nutné.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod kacka » 13. listopad 2023 17:54

a to jsi resil osobne nebo po telefonu?
mas nejaky specialni business ucet nebo jak?

ja to nepochopim proc se ke kazdemu chovaji uplne jinak?!
nepochopim to, ucet u nich mam 15 let...
kacka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse