| Hodnocení: 0 |
Navstevnik_3 píše:Prosimte - kdy jsi posilal tu platbu co ti uz vratili a jak hodne jsi byl neodbytny v komunikaci s PP?
Jestli jsi treba uz pouzil nejaky natlak apod. Ja si posilal penize 8.10. a porad nic i kdyz jsem zacal otravovat celkem brzo.
Jirik píše:Tak dnes mi přišlo vyjádření od PP: Prověřili jsme všechny údaje ve vaší stížnosti. Na základě informací, které v současnosti máme, musíme vaši stížnost zamítnout. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně. (Mi to příjde, že to odepisuje nějaký automat, nebo problémy hážou pod koberec, možná ani nevjedí, že mají technické problémy s odesíláním a přijímáním peněz, řeší to asi nějaký automat) No, uvidím do budoucna jak budou přicházet a odcházet další platby. Dnes jsem si poslal menší platbu z PP na Air Bank.
Ubu Mbekele píše:Stále jsem nedostal ztracené peníze a problém se ještě rozšířil. Z Depositphotos mi poslali výplatu a potvrzení na mail o jejím zprocesování. Na Paypal nic nedorazilo. Když jsem to reklamoval u Depositphotos, tak mě odkázali na podporu Paypalu. Prý je to jejich chyba.... Chodí vám peníze z Depositphotos?
Jirik píše:Tak, peníze přeposlané z Paypal na Air Bank přily hned druhý den, bez problémů.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.