Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Návštěvník » 14. listopad 2023 10:29

Já dělal výběr 6.10. (do KB) a taky zatím nic. Naposled mi napsali, že to řeší, ale že nemůžou sdělit žádný termín. Napsal jsem jim teď znovu.
Hodnocení: 0
Návštěvník

IP: 94.142.239.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Neznamy » 14. listopad 2023 11:21

Navstevnik_3 píše:Prosimte - kdy jsi posilal tu platbu co ti uz vratili a jak hodne jsi byl neodbytny v komunikaci s PP?
Jestli jsi treba uz pouzil nejaky natlak apod. Ja si posilal penize 8.10. a porad nic i kdyz jsem zacal otravovat celkem brzo.

Platbu jsem posílal 7.10. Mám ještě jednu testovací ze 17.10., ta je stále zatoulaná. Psal jsem jim zhruba každé tři dni. Nejdřív jsem jim psal, že už půjdu na policii, pak jsem jim psal, že už jsem na policii byl, že jsem kontaktoval média, ČNB. To vše bych řekl, že je jim úplně jedno.

Dnes mě varovali, abych nepoužíával "offensive language", že jinak se mnou nebudou komunikovat. Napsal jsem jim totiž, že je to banda amatérů. Takže jsou citlivky, ale vyhrožování policií je jim úplně šumák...

Připadá mi, že v tom žádný systém není, kdy komu platbu vrátí.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod kacka » 14. listopad 2023 11:41

ja si porad myslim ze v tom hraje roli to, ze to presahlo 30 pracovnich dnu
kdyz dam priklad tady nekdo dostal zpet prachy ze 6.10. - coz je cekacka 39 dni ( z toho je tech vikendovych dni 12) tak by to zhruba mohlo odpovidat
ale samozrejme to je jen moje teorie

a myslim si ze po ty pripomince by to kor meli uz poslat...
kacka

IP: 2a02:8308:294:e800:98ed:40e6:3f35:cbxx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 14. listopad 2023 12:48

Stále jsem nedostal ztracené peníze a problém se ještě rozšířil. Z Depositphotos mi poslali výplatu a potvrzení na mail o jejím zprocesování. Na Paypal nic nedorazilo. Když jsem to reklamoval u Depositphotos, tak mě odkázali na podporu Paypalu. Prý je to jejich chyba.... Chodí vám peníze z Depositphotos?
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Jirik » 14. listopad 2023 17:57

Tak dnes mi přišlo vyjádření od PP: Prověřili jsme všechny údaje ve vaší stížnosti. Na základě informací, které v současnosti máme, musíme vaši stížnost zamítnout. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně. (Mi to příjde, že to odepisuje nějaký automat, nebo problémy hážou pod koberec, možná ani nevjedí, že mají technické problémy s odesíláním a přijímáním peněz, řeší to asi nějaký automat) No, uvidím do budoucna jak budou přicházet a odcházet další platby. Dnes jsem si poslal menší platbu z PP na Air Bank.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod navstevnik4 » 14. listopad 2023 18:30

Jirik píše:Tak dnes mi přišlo vyjádření od PP: Prověřili jsme všechny údaje ve vaší stížnosti. Na základě informací, které v současnosti máme, musíme vaši stížnost zamítnout. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně. (Mi to příjde, že to odepisuje nějaký automat, nebo problémy hážou pod koberec, možná ani nevjedí, že mají technické problémy s odesíláním a přijímáním peněz, řeší to asi nějaký automat) No, uvidím do budoucna jak budou přicházet a odcházet další platby. Dnes jsem si poslal menší platbu z PP na Air Bank.

Jo tohle mi přišlo taky, po odvolání to samé, vše je v pořádku. Asi se tím nezabývají, protože jim prostřední banka UniCredit a koncová např.:mBank, žádný problém nenahlásí, tak se pro ně nic nestalo. Zřejmě nemají moc propracovaný systém, že by si to mohli sami ověřit. Ale pořád je budu bombardovat zprávama, dokud se tím opravdu nezačnou zabývat.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. listopad 2023 21:11

Ubu Mbekele píše:Stále jsem nedostal ztracené peníze a problém se ještě rozšířil. Z Depositphotos mi poslali výplatu a potvrzení na mail o jejím zprocesování. Na Paypal nic nedorazilo. Když jsem to reklamoval u Depositphotos, tak mě odkázali na podporu Paypalu. Prý je to jejich chyba.... Chodí vám peníze z Depositphotos?

Zrovna Depositphotos je taková divná, dají mi zprávu o zpracování a peníze mi vždy přijdou déle než za měsíc.. tam bych asi řekla, že to úplně nemusí být v PayPalu..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ubu Mbekele » 14. listopad 2023 23:19

Měl jsem to dosud naopak. Přišly peníze a teprve potom potvrzení o zpracování, nebo to přišlo zároveň. Podobně jako Getty. Každopádně Deposiťáci předvedli stejnou aroganci jako Paypal. Opět budu čekat až zahřmí... :evil:
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Jirik » 15. listopad 2023 10:38

Tak, peníze přeposlané z Paypal na Air Bank přily hned druhý den, bez problémů.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod gisbern » 15. listopad 2023 11:30

Jirik píše:Tak, peníze přeposlané z Paypal na Air Bank přily hned druhý den, bez problémů.

Ja jsem oprasil stary ucet z CS a penize zatim chodi take zatim bez problemu behem 2-3 dnu
gisbern

IP: 185.137.144xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse