Bananaboy píše:Čo sa týka fotobánk, tak už nahrávam len AI-čka na Adobe Stock. Nič iné.
Mám niekoľko YouTube kanálov. Niektoré pracovné, niektoré pre zábavu. Do budúcnosti by som sa chcel venovať a pokračovať hlavne v tvorbe videí pre YouTube, ale je to tam tiež ako na horskej dráhe. Raz si hore a raz dole. Zlaté časy keď sa dal na internete zarobiť nejaký rozumný peniaz relatívne bez väčšej námahy sú už dávno preč. Teraz sa musí všade makať. A keď poľavíš, tak ťa prevalcuje konkurencia a upadneš do zabudnutia.
Prosím tě v čem generuješ AI? Mě příjde že aby to mělo smysl musí to být buď Midjourney nebo něco na stejné úrovni. Ty AI které mají volnější podmínky mi příjdou, že kvalitou nestačí aby to mělo prodejní potenciál.
Sám už taky nahraju jen sem tam něco sporadicky, ale občas se něco chytne a pak si říkám jestli vlastně nehážeme flintu do žita moc brzo. Sleduju nějaké zahraniční fotobakéře a ti jedou dál. Možná těží z toho že vetšina už to vzdavá. Sám nevím, ale pořád mě to docela baví.
Např. mám jen něco lehce přes 100 videíí v porfoliu a přesto to 50-150$ udělá mesíčně.
Teď řesím dilema jestli ještě kupovat nový CaptureOne (Lightroom mám zdarma od Adobe, ale nesedí mi), do pondělí je BlackFriday -50% což je paráda, ale když člověk neví jestli chce pokračovat.
Co tak čtu, tak nás optimistů nějak ubývá