od Navstevnik_3 » 28. listopad 2023 07:53
Tak jsem si rano precetl Tvuj post a uz daval do kupy dalsi obsah na helpdesk PP. Prihlasim se do PP a neverim: penize mi vratili! (samozrejme bez 200 Kc za manipulaci a problemy ktere stim jiste meli...). Dost se mi ulevilo, ale pocit nas**ni porad nezmizel. Nevim jestli to necemu pomuze a popisu jeste jednou v kostce timeline:
1. 8.10. - zadana platba vyberu na KB ucet
2. 11.10. - info z PP ze platba probehla
3. 11.10 - 17.10. cekani na platbu stim ze je to jeste normalni
4. kolem 20.10. (PP uz nevim presne, smazali historii) jsem "reklamoval" vyber pres ticket, 2x to zamitli, pak uz nebyla moznost pripad otevrit
5. 01.11. - prvni kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - info nula - odezva nula
6. 15.11. - druhy kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - castecne uznani problemu - odezva nula
7. 22.11. - treti kontakt s PP asistentem / slibeni reseni a info do 3 pracovnich dnu pry ze strany banky - odezva nula
8. 28.11. - penize z niceho nic vraceny (-200Kc) bez jakehokoli vysvetleni / omluvy
Moje poznatky:
- asi jsem mel kliku, protoze mi hned na zacatku pomohla KB s kompletni vysledovani toku penez (ne ze by to PP hned akceptoval, ale asi to pomohlo, nechteli po me uz zadne dalsi veci).
- i kdyz jsem mel chut byt hruby do chatu, vzdy jsem se udrzel a jednal slusne (takovy efekt prodavacky, ty lidi za to nemohou a jedou podle nejakych not z hůry).
- ted si jdu prevadet penize na jiny ucet nez KB a stejne nevim jiste jestli poslat nejdriv testovaci platbu a pak vetsi castku, stve me to cele kolik me to stalo casu a nervu a i ted par dni stresu jestli to opet bude fungovat v pohode. Duvera po skoro 10 letem vyuzivani = 0, nadeje ze to nejak kompenzuji = 0, snad jim to stalo za ty 200kc.
- Myslim ze na tom pracuji podle nejakeho nahodneho klice, verim ze penize nakonec vsem vrati.
Drzim palce a preji pevne nervy!