Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod jonnysek » 24. listopad 2023 12:55

Jak postupovali štastní lidé kterým se platba vrátila na paypal účet ??? dekuji
Hodnocení: 0
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod navstevnik4 » 27. listopad 2023 18:04

Sakra sociální témata nezabrala, napsal jsem znovu ale teď už tomu fakt nevěřím, je to divné že se v dnešní datové době ztratí peníze a nikdo to není schopen dopátrat.Tak sbohem 18 tis. fakt jsem vás potřeboval :(
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod radim82 » 27. listopad 2023 18:29

To neeee nemohu se smířit se ztrátou 70 tísíc.
radim82

IP: 2a02:8308:c008:1400:4941:215e:8f5f:68xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 27. listopad 2023 23:15

Dnes Komerční banka mým jménem odeslala zprávu do Unicredit bank. Povedlo se to až poté, co jsem je konfrontoval se zprávou Paypalu. Paypal začal nově tvrdit, že Komerčka nevrátila peníze a vůbec nekomunikuje. Zase mi volala Mary z Dublinu. Poprosil jsem ji aby to poslala písemně a přeposlal printscreen do KB. Tak uvidíme. Vypadá to spíš na nějakou lumpárnu, než na chybu... Už si nejsem jistý která strana peníze zašila...
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Navstevnik_3 » 28. listopad 2023 07:53

Tak jsem si rano precetl Tvuj post a uz daval do kupy dalsi obsah na helpdesk PP. Prihlasim se do PP a neverim: penize mi vratili! (samozrejme bez 200 Kc za manipulaci a problemy ktere stim jiste meli...). Dost se mi ulevilo, ale pocit nas**ni porad nezmizel. Nevim jestli to necemu pomuze a popisu jeste jednou v kostce timeline:

1. 8.10. - zadana platba vyberu na KB ucet
2. 11.10. - info z PP ze platba probehla
3. 11.10 - 17.10. cekani na platbu stim ze je to jeste normalni
4. kolem 20.10. (PP uz nevim presne, smazali historii) jsem "reklamoval" vyber pres ticket, 2x to zamitli, pak uz nebyla moznost pripad otevrit
5. 01.11. - prvni kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - info nula - odezva nula
6. 15.11. - druhy kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - castecne uznani problemu - odezva nula
7. 22.11. - treti kontakt s PP asistentem / slibeni reseni a info do 3 pracovnich dnu pry ze strany banky - odezva nula
8. 28.11. - penize z niceho nic vraceny (-200Kc) bez jakehokoli vysvetleni / omluvy

Moje poznatky:

- asi jsem mel kliku, protoze mi hned na zacatku pomohla KB s kompletni vysledovani toku penez (ne ze by to PP hned akceptoval, ale asi to pomohlo, nechteli po me uz zadne dalsi veci).

- i kdyz jsem mel chut byt hruby do chatu, vzdy jsem se udrzel a jednal slusne (takovy efekt prodavacky, ty lidi za to nemohou a jedou podle nejakych not z hůry).

- ted si jdu prevadet penize na jiny ucet nez KB a stejne nevim jiste jestli poslat nejdriv testovaci platbu a pak vetsi castku, stve me to cele kolik me to stalo casu a nervu a i ted par dni stresu jestli to opet bude fungovat v pohode. Duvera po skoro 10 letem vyuzivani = 0, nadeje ze to nejak kompenzuji = 0, snad jim to stalo za ty 200kc.

- Myslim ze na tom pracuji podle nejakeho nahodneho klice, verim ze penize nakonec vsem vrati.

Drzim palce a preji pevne nervy!
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod gisbern » 28. listopad 2023 08:19

Navstevnik_3 píše:Tak jsem si rano precetl Tvuj post a uz daval do kupy dalsi obsah na helpdesk PP. Prihlasim se do PP a neverim: penize mi vratili! (samozrejme bez 200 Kc za manipulaci a problemy ktere stim jiste meli...). Dost se mi ulevilo, ale pocit nas**ni porad nezmizel. Nevim jestli to necemu pomuze a popisu jeste jednou v kostce timeline:

1. 8.10. - zadana platba vyberu na KB ucet
2. 11.10. - info z PP ze platba probehla
3. 11.10 - 17.10. cekani na platbu stim ze je to jeste normalni
4. kolem 20.10. (PP uz nevim presne, smazali historii) jsem "reklamoval" vyber pres ticket, 2x to zamitli, pak uz nebyla moznost pripad otevrit
5. 01.11. - prvni kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - info nula - odezva nula
6. 15.11. - druhy kontakt s PP asistentem / slibeni reseni - castecne uznani problemu - odezva nula
7. 22.11. - treti kontakt s PP asistentem / slibeni reseni a info do 3 pracovnich dnu pry ze strany banky - odezva nula
8. 28.11. - penize z niceho nic vraceny (-200Kc) bez jakehokoli vysvetleni / omluvy

Moje poznatky:

- asi jsem mel kliku, protoze mi hned na zacatku pomohla KB s kompletni vysledovani toku penez (ne ze by to PP hned akceptoval, ale asi to pomohlo, nechteli po me uz zadne dalsi veci).

- i kdyz jsem mel chut byt hruby do chatu, vzdy jsem se udrzel a jednal slusne (takovy efekt prodavacky, ty lidi za to nemohou a jedou podle nejakych not z hůry).

- ted si jdu prevadet penize na jiny ucet nez KB a stejne nevim jiste jestli poslat nejdriv testovaci platbu a pak vetsi castku, stve me to cele kolik me to stalo casu a nervu a i ted par dni stresu jestli to opet bude fungovat v pohode. Duvera po skoro 10 letem vyuzivani = 0, nadeje ze to nejak kompenzuji = 0, snad jim to stalo za ty 200kc.

- Myslim ze na tom pracuji podle nejakeho nahodneho klice, verim ze penize nakonec vsem vrati.

Drzim palce a preji pevne nervy!

Prosimte, KB uz jede bez problemu. Vymaz si stavajici KB ucet u PAYPAL a udelej ho znovu - to je DULEZITY
Vybiram uz 14 dni po tom fiasku tak 3x do tydne a rano druhy den jsou penize VZDY na ucte.
gisbern

IP: 185.137.144xx

Příspěvekod vfoto » 28. listopad 2023 08:32

Dnes se mi vratila zpet na PayPal ucet jedna transakce z 12.10. (samozrejme o 200 Kc mene jako vsem tady) na druhou transakci s podstatne vyssi castkou z 14.10. jeste cekam. Komunikoval jsem s PP asistentem 3x, vzdy to bylo stejne, pockejte par dni a dame vam vedet emailem, samozrejme nikdo nic vedet nedal. Naposledy jsem komunikoval s PP 20.11. a chteli po me nahrat vypis z mBank uctu. Take jsem psal 21.11. Unicredit bance s zadosti o jejich vyjadreni, kde nastal problem, to je ale zatim bez odpovedi.
vfoto

Příspěvekod kac » 28. listopad 2023 09:12

bylo nekomu neco platne kdyz mel udaje o transakci pro banku?
vcera jsem je konfrtontovala tim, ze banka mi nechce pomoct kvuli tomu, ze nemaji udaje o platbe
a bez kecu mi napsali nejaky dve cista ( transaction ID a case reference ID) tak jsem to dala komercce, ktera se mi ma ozvat
skoro mi uz prijde ze s tim nechteji nic delat a nejaka jejich lhuta 30 dni je asi jenom vymyslena

samozrejme penize furt nikde z my strany teda.
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:c99a:89c:7b44:86xx

Příspěvekod Denny » 28. listopad 2023 12:24

Výběr z 9.10. a stále nic. Dnes jsem psal zase na podporu a prý už penize začali lidem vracet, takže čekám dál.
Denny

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod navstevnik4 » 28. listopad 2023 12:38

Denny píše:Výběr z 9.10. a stále nic. Dnes jsem psal zase na podporu a prý už penize začali lidem vracet, takže čekám dál.

Já to mám od 7.10. včera jsem zase napsal ale už ani nikdo zdvořilostně neozval :cry:
Zkusil jsem v PayPalu smazat účet mBank a znovu ho nahrát. Popis banky se nahrál už trochu jiný než byl, teď se tam objevilo mBank SA, takže asi opravdu došlo k nějaké systémové změně v Paypalu.
Tak třeba, když to neumí vyřešit lidé, třeba si to systém vyřeší sám. To je sranda, lidi jsou bezradný s tím co stvořili :D
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse