Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Painter » 28. listopad 2023 13:41

Celou dobu posilam dal na Mbank a penize vzdy dorazily. Nevim jedtli odebirat banku a znova pridavat kdyz to funguje. Abych neodebral, pridal a nakenc penize nedorazily, kdyz to ted funguje.
Jinak vsem drzim palce at se jim penize vrati. Driv jsem poslal a ani nekoukal jestli prislo, ted mam stazenej zaludek vzdy nez se to pripise na ucet.
Hodnocení: 0
Painter

IP: 37.188.169.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod navstevnik4 » 29. listopad 2023 22:33

Dneska, se mi po nejaké době ozvali z Paypalu ale vlastně je to pořád skoro stejné, příští týden to bude 60 dní, jestli peníze nepřijdou, opravdu se s penězi rozloučím.Našel jsem si že mohu napsat stížnost na webu Evropské Unie v národním jazyce, zkusím to tam zjednodušeně popsat, třeba se jich na něco dotážou a to by mohlo mít nějakou váhu.
Dnešní opět nadějná odpověď od PayPalu:

I would like to inform you that your issue was escalated to our management and your case has the highest priority.
At the moment we are working with your bank to reverse funds back to PayPal.
Due to invalid prefix, transfer couldn't be completed. However, I can assure you we will locate your withdrawal and funds will be returned to your account.
I sincerely apologise for the time it takes to resolve your issue and I really appreciate your patience.
Have a lovely day.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Martin » 30. listopad 2023 09:57

Tak tohle už se dá opravdu považovat za krádež a každá instance to uzná - bohužel možná spoléhají na to, že jim to projde. Z mého doporučení opravdu nadále bombardovat paypalovské forum a psát do vlastního incidentu, aby neměli možnost ho uzavřít( i když je dotaz i jejich odpověď v incidentu vidět, až když oni odpoví - klidně znova vložit výpis banky, aby se ID založeného incidentu neustále živilo a datum incidentu neutichal a byl mezi prvními - tedy pokud to jde. Zároveň si pořizovat podrobné printscreeny z dopovědi v incidentu, aby jsi měl aspoň něco v ruce kdyby opravdu došlo na nějaké veto z tvé strany, jelikož ten incident přes jejich rozhraní je jediný důkaz, který je pak možné uznat. Je to velmi ponižující, frustrující a ubohé a u takovéto globální společnosti v dnešní době opravdu rozumem nepochopitelné. Ale je třeba bojovat dál, tady snad nepřipadá v úvahu, aby to "někdy" nevrátily - pořád je to finanční instituce...

Spíše by mne zajímalo, kde je uvedeno těch 30 dní(pracovních nebo kalendářních?) a od jakého data se vlastně počítají(datum výběru nebo datum založení incidentu, který vás nechají založit třeba až po 7-14ti dnech??)
Martin

IP: 85.70.195.xx

Příspěvekod castyhost » 30. listopad 2023 10:29

zasel bych PCR, penize jsem odeslal jako vzdycky, nedorazily, jsem okraden, trochu bych poplakal, at se smejkaj, staci na to vypisy z PP a moji banky
castyhost

IP: 92.240.182.2xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 30. listopad 2023 10:43

Policii tohle nezajímá. Odkážou vás na advokáta a občanskoprávní řízení.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod castyhost » 30. listopad 2023 11:40

Rozumim, vezmu to teda pres advokata a zeptam se jak to hodit za ukol PCR

byl jsem okraden podvodnym jednanim, nabouranim se do uctu
castyhost

Příspěvekod kac » 30. listopad 2023 12:02

castyhost píše:Rozumim, vezmu to teda pres advokata a zeptam se jak to hodit za ukol PCR

byl jsem okraden podvodnym jednanim, nabouranim se do uctu

nez nabouranim do uctu je to neopravnene drzeni financnich prostredku
prosim jestli by byl mozny nejaky update s advokatem, myslim si ze hodne lidi spis tu zkusenost s nimi nema...
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:54b4:764:3a90:daxx

Příspěvekod castyhost » 30. listopad 2023 15:25

eee, nemam s PP tuhle potiz, mam nastesti jinou banku, davam jen navod

resil jsem s PP podvody na eBay a ztraceny penize mezi Fb a PP, nekdy vyjdou vstric do druhy dne a nekdy jsou jak hovada

pravnik si rekne o nejakou tisicovku a chtelo by to najit nejakyho, co vi aspon ramcove o co go a poradi co na PCR rikat

forum se plni
https://www.paypal-community.com/t5/Tra ... -p/3108033
castyhost

Příspěvekod Ubu Mbekele » 30. listopad 2023 18:25

Nedovedu si představit jakým způsobem by policie tohle řešila i kdyby náhodou chtěla... Mezinárodním zatykačem na manegement Paypalu? Paypal v ČR nepodniká a ani zde nemá zastoupení. To se mi už zdá lepší napsat do prezidentské kanceláře s prosbou o řešení. Přece jen bývalý rozvědčík s výcvikem pro pohyb v týlu nepřítele by mohl vědět jak na to... ;) Je to hořký humor, já vím... :?
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod castyhost » 1. prosinec 2023 16:48

nekoho namotivovat k cemukoliv, co povede k dostani penez z nenazraneho PP, nebude to jen prazdne placani do fora
castyhost

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse