Kam dál ... svět fotobank se smršťuje

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kam dál ... svět fotobank se smršťuje

Příspěvekod jonnysek » 19. leden 2024 10:37

obecně je hodně težké vymyslet nějaký obsah který by někdo sledoval,
1.Buď musíte být v něčem dobrý. a dané téma musí mít velkou základnu sledovatelů ... např "investování", "vaření", "cestování", "hraní her"
2. Musíte být úplně tupý a přirozeně hloupý .. shopaholic adel, koleso, :-D
3. Musíte mít originální nápady či všeobecně poučná či zábavná videa
...
+zdenat5 Hodnocení: +1
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod shalom3 » 19. leden 2024 13:43

Bohužel, skoro se mi to jeví tak, že ten bod 2 by měl být vlastně spíš bod 1. Opravdu mi mozek nebere, jak někdo může takové hovadiny sledovat. Viděla jsem ukázku a nedala jsem víc jak asi 2 minuty. Spíš o tom vím jen proto, že občas někde vykoukne nějaký nadpis článku. :roll:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 19. leden 2024 14:28

Tupost může být i výdělečná. Před lety slušně vydělával jakýsi Turek, který si myslel, že umí anglicky a neuměl. Možná to jen hrál... Možná, až se budu chtít opravdu zesměšnit, povedu online semináře jak zachránit planetu. Takový český "Gréťák" hovořící čenglicky. Případně něco ve stylu Borata by se taky mohlo uchytit... :mrgreen:
+PandaWild, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod shalom3 » 19. leden 2024 19:10

A ještě se na takovou akci silně opálit, navléci do růžového trička s volánky a duhové pozadí....návštěvnost to slibuje silnější než silnou. Tu a tam se převléci vůbec za ženskou....A hlavně nezanechat žádnou uhlíkovou stopu. ;)
shalom3

Příspěvekod PandaWild » 20. leden 2024 08:39

Ubu Mbekele píše:Tupost může být i výdělečná. Před lety slušně vydělával jakýsi Turek, který si myslel, že umí anglicky a neuměl. Možná to jen hrál... Možná, až se budu chtít opravdu zesměšnit, povedu online semináře jak zachránit planetu. Takový český "Gréťák" hovořící čenglicky. Případně něco ve stylu Borata by se taky mohlo uchytit... :mrgreen:
To je dobrý nápad. :mrgreen: Musí ale člověk vypadat že to myslí vážně a že je jen tak blbý. Kdyby bylo poznat že to hraje, přestalo by to lidi zajímat.
+Ubu Mbekele, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod shalom3 » 20. leden 2024 14:07

Myslím, že to ti lidé nehrají a že začíná být i v této oblasti silná konkurence. Možná brzy prorazí jen ti nejblbější z nejblbějších.
shalom3

Příspěvekod zdenat5 » 20. leden 2024 17:07

shalom3 píše:Myslím, že to ti lidé nehrají a že začíná být i v této oblasti silná konkurence. Možná brzy prorazí jen ti nejblbější z nejblbějších.

Taky mne to napadlo - lidstvo upadá do primitivismu. Blbcům se inteligence nelíbí. :lol:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Bananaboy » 20. leden 2024 19:15

shalom3 píše:Myslím, že to ti lidé nehrají a že začíná být i v této oblasti silná konkurence. Možná brzy prorazí jen ti nejblbější z nejblbějších.

Ľudstvo sa nenávratne blíži k scenáru, ktorý je zobrazený vo filme "Absurdistán" (anglicky "Idiocracy") z roku 2006. Ešte tak 2-3 generácie a máme to tu predčasne, hoci v tom filme je ten stav predpokladaný až v roku 2505. Kto ten film videl, isto mi dá za pravdu a kto ho nevidel, tak tomu ho doporučujem pozrieť, nech vie čo nás čoskoro čaká.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod shalom3 » 21. leden 2024 00:45

2505 je neskutečný optimismus a 2-3 generace je také dost optimistické ;). Já pozoruji v průběhu posledních 10-15 let celkem střemhlavý pád. Někdy si říkám, jestli na tom něco nebylo, když staří Mayové psali kalendář jen do roku 2012. :cry:
shalom3

Příspěvekod PandaWild » 21. leden 2024 08:37

zdenat5 píše:Taky mne to napadlo - lidstvo upadá do primitivismu. Blbcům se inteligence nelíbí. :lol:
Je to vidět u dětí - neustále klesají jejich schopnosti. Dřív dokázaly být usilovnější a dopracovat se k něčemu. Dnes se dětem stále ubírá nároků, snižují se osnovy, vypouští z učiva fyzika. V Polsku píšou že na základních školách zrušili domácí úkoly a budou redukovat učivo. Když zkoumám staré počítače a kalkulačky (jako např. firmware ZX Spectrum) tak obdivuji, co lidi tehdy dokázali vyvinout, kolik úsilí a znalostí to stálo. Dnes už jen sestavují hotové moduly aniž rozumí podstatě. Žena (uč. v MŠ) popisovala jak v průběhu let klesaly nároky v mateřských školách - to co dětem dříve předkládaly jako pracovní listy, to je pro dnešní děti nezvládnutelné a už jim to dávaly leda tak na omalovánky.
PandaWild

Reputace: +2005

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse