Právě je 17. červen 2026 22:05

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Danění příjmu z Pond5, Paypal

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Chodí mi peníze z Pond5 přes Paypal na můj účet. Hodlám danit a nevím jak. Účetní tvrdí, že když mám příjem ze zahraničí, tak se automaticky stávám nějakou daňově identifikovatelnou osobou. Nemáte s tím zkušenosti? Jsem myslel, že stačí dát výpis z paypalu nebo to nějak vyřešit čestným prohlášením.

Jak jste na tom vy kolegové? Děkuji.
Read more : Danění příjmu z Pond5, Paypal | Zobrazení : 4833 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Doba schvalování vektorů

Ahoj, mohla bych se zeptat, jaká je aktuálně doba schvalování vektorů na 123rf? Začínám po několikaleté přestávce znovu submitovat a mám tam obrázky v Pending už skoro dva týdny. Ostatní fotobanky jsou překvapivě rychlé.
Read more : Doba schvalování vektorů | Zobrazení : 9019 | Odpovědi : 8 | Fórum : 123rf

PayPal

Read more : PayPal | Zobrazení : 3882 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přišla vám platba za prosinec?

Dneska koukám na svoji SS stránku... a vidím, že ve výdělcích je podezřele vysoká cifra. Zjistila jsem, že je to proto, že ještě neodešla platba za prosinec. Přišla vám?
Read more : Přišla vám platba za prosinec? | Zobrazení : 3453 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Deep meta blbne

Ahoj,mam problem s Deepmetou, pokazde, kdyz dam nahrat pres ni foto, pc se mi vypne...Uz jsem ji i odinstalovala a znovu nainstalovala, mate nekdo podobny problem ci tip, co a rim ? Ps : PC mi jinak slape bez problemu, jediny problem je pouze v tomto...defakto tam vubec nemohu nic nahrat,ihned se mi pc vypne :(
Read more : Deep meta blbne | Zobrazení : 4434 | Odpovědi : 2 | Fórum : iStock

nákup na E-Infinity

Dobrý den,
chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s nákupem techniky na E-Infinity. Vyplatí se? A odkud kupovaná technika je posílána. Děkuji.
Read more : nákup na E-Infinity | Zobrazení : 3715 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Nevyplatenie penazi istock

Dobry den. Prosim vas, stala sa mi taka vec, nazbieralo sa mi 100 dolarov, potom sa mi to vynulovalo, no platba mi neprisla. Tak som im pisal mail, vraj mam vyplnit ten danovy formular a peniaze dostanem do 25. v mesiaci, ked ho vyplnim do 10., ak som to spravne pochopil. Formular som vyplnil, no peniaze mi neprisli a pritom to bolo este v oktobri. Co s tym? Dakujem
Read more : Nevyplatenie penazi istock | Zobrazení : 4317 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Vectorstock - podivnost

Na této fotobance se mi stahuje minumum věcí. Určitě ještě na začátku prosince tam byla k vidění nějaká celková částka kolem 85 USD. Teď tam ale najednou naskočila fůra prodejů za listopad, všechno za 0.20 USD, určitě to tam v listopadu nebylo (u všech stažení je datum 4/11 - 6.00 AM). Setkal se někdo s podobným jevem?
Read more : Vectorstock - podivnost | Zobrazení : 13312 | Odpovědi : 17 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Smlouva s majitelem objektu

Zdravím, obracím se na vás zde jako začátečník se dvěma dotazy. Už asi rok jsem přemýšlel nad tím, že zkusím fotobanky. Včera jsem se konečně rozhoupal a nahrál 10 stejných fotek na shutterstock, adobe a dreamstime. Celkem jsem nečekal takovou „úmrtnost“ - dreams schválil vše, adobe 8 z 10 ale shutter jen 2 fotky… s obvykle naprosto nesmyslnými důvody.

Ale teď proč píšu – jeden z důvodů zamítnutí fotky hřbitova na shutterstocku bylo, že vyžadují ...
Read more : Smlouva s majitelem objektu | Zobrazení : 11988 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Adobe - Creative Cloud Express

Tak už mi docvaklo, proč nabírají ty fotky a vektory zdarma (vykypují na rok dva) - mají vlastní online aplikaci, konkurenci Canvy. To už pak začíná dávat smysl:

https://www.digimanie.cz/adobe-creative ... vurce/9210
Read more : Adobe - Creative Cloud Express | Zobrazení : 3419 | Odpovědi : 0 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817