Právě je 3. srpen 2026 12:53

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

MotionElement schválení ID

Ahoj prosím na ME se objevil nový artist profil a nejdou mi poslat videa ke schválení. Zjistil jsem že na třetí straně v Artist profilu se musí zaslat vyfocená občanka (nebo rovnou vyfotit mobilem) a navic se ještě vygeneruje QR kód, kde se přes telefon musí udělat selfie. Nahrál jsem fotky občanky a vyfotil se napíše mi to že Thank you, ale pak mi hned naskočí vpravo nahoře Submission failed. Zkoušel jste někdo již poslat ...
Read more : MotionElement schválení ID | Zobrazení : 7010 | Odpovědi : 5 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Nástroj na automatické keywordovanie

Rád by som sa podelil o nástroj na automatické keywordovanie fotiek. Ide o sadu python skriptov, ktorá je aktuálne nastavená na môj workflow, čiže zapíše do IPTC metadát obrázku 50 keywordov. Keywordy vznikajú kombináciou tzv. Search-based annotation a výstupov konvolučných neurónových sietí. Prvá rozoznáva a vystrihuje objekty na obrázku, druhá sa ich snaží podrobne pomenovať.

Celá pipeline je modulárna a nastavitelná a je možné sledovať výstupy jednotlivých častí a na základe toho voliť lepšie nastavenia ...
Read more : Nástroj na automatické keywordovanie | Zobrazení : 9145 | Odpovědi : 8 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

vecpho.com

Zrovna se mi ozval nejaky manik z teto adresy, ze ho zaujal muj profil na Shutterstocku a pry:

I want to offer you good deals helping you to manage your content to some stock sites where you are not yet.

We are VECPHO, an agency of representation of Microstockers.

Our point is to negotiate the best economical offer for you with your portfolio. We have different partnerships in many stock sites. We are here to ...
Read more : vecpho.com | Zobrazení : 7691 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Měsíční čisté příjmy - FB

Zdravím, nevím, jestli je to vhodný dotaz zrovna sem, ale už jsem vážně zoufalá.

Potřebuji pro banku cifru měsíčního čistého příjmu z podnikání (prodej na fotobankách). Vůbec netuším, jak takovou sumu vypočítat, jde to nějak z podaného daňového přiznání ?

Nebo jen zprůměrovat příjmy za celý rok a odečíst do nich pravidelné zálohy na zdravotní a sociální a poté od toho nějak odečíst také daň z příjmů?

Netuším,
moc děkuji
Read more : Měsíční čisté příjmy - FB | Zobrazení : 7318 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fake Portfolio

Ja som si tu našiel viac ako 10 fotiek a vidim aj že Gojdovci tu majú silné zastúpenie, takže stačí len nahlásiť tak ako som to urobil ja.
https://www.istockphoto.com/portfolio/e ... hotography
Read more : Fake Portfolio | Zobrazení : 6563 | Odpovědi : 3 | Fórum : iStock

Licence ke grafickým programům

Zdravím,
rád bych se poradil ohledně licencí. Když do fotobanky ukládám fotky upravné ve Photoshopu, vektorové obrázky nakreslné v Adobe Ilustrátoru... je nutné pro programy vlastnit "firemní licenci" a nebo stačí pouze "licence pro jenotlivce".
Díky za každou informaci.
Read more : Licence ke grafickým programům | Zobrazení : 4769 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Imago-images

Ahoj, říká Vám něco tahle fotobanka? Nevíte jestli přebírají fotky odněkud jinud? Nejsem nějak schopná to dohledat, a kdosi tvrdí, že tam koupil moje fotky, které tam ovšem taky nevidím. Díky :)
Read more : Imago-images | Zobrazení : 5162 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Stockphoto.com

Dobrý den,
prosím, máte někdo zkušenosti s fotobankou Stockphoto? Dnes mi od nich přišla na instagram zpráva, kde mě lákají ... tak nevím, nevím.

Found you on Shutterstock and I'd like to invite you to sell your photos on Stockphoto.com. We think you'd be a great fit. If you upload your portfolio we'll give you a $400 head start in your account. Earn 30c per download and get paid the whole lot when the balance ...
Read more : Stockphoto.com | Zobrazení : 8686 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Getty Images Exclusive

Som tam a funguje to...predaje sú nadmieru uspokojivé ;)
Read more : Getty Images Exclusive | Zobrazení : 22895 | Odpovědi : 21 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854