Právě je 18. červen 2026 07:03

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Měsíční čisté příjmy - FB

Zdravím, nevím, jestli je to vhodný dotaz zrovna sem, ale už jsem vážně zoufalá.

Potřebuji pro banku cifru měsíčního čistého příjmu z podnikání (prodej na fotobankách). Vůbec netuším, jak takovou sumu vypočítat, jde to nějak z podaného daňového přiznání ?

Nebo jen zprůměrovat příjmy za celý rok a odečíst do nich pravidelné zálohy na zdravotní a sociální a poté od toho nějak odečíst také daň z příjmů?

Netuším,
moc děkuji
Read more : Měsíční čisté příjmy - FB | Zobrazení : 7102 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fake Portfolio

Ja som si tu našiel viac ako 10 fotiek a vidim aj že Gojdovci tu majú silné zastúpenie, takže stačí len nahlásiť tak ako som to urobil ja.
https://www.istockphoto.com/portfolio/e ... hotography
Read more : Fake Portfolio | Zobrazení : 6420 | Odpovědi : 3 | Fórum : iStock

Licence ke grafickým programům

Zdravím,
rád bych se poradil ohledně licencí. Když do fotobanky ukládám fotky upravné ve Photoshopu, vektorové obrázky nakreslné v Adobe Ilustrátoru... je nutné pro programy vlastnit "firemní licenci" a nebo stačí pouze "licence pro jenotlivce".
Díky za každou informaci.
Read more : Licence ke grafickým programům | Zobrazení : 4588 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Imago-images

Ahoj, říká Vám něco tahle fotobanka? Nevíte jestli přebírají fotky odněkud jinud? Nejsem nějak schopná to dohledat, a kdosi tvrdí, že tam koupil moje fotky, které tam ovšem taky nevidím. Díky :)
Read more : Imago-images | Zobrazení : 5076 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Stockphoto.com

Dobrý den,
prosím, máte někdo zkušenosti s fotobankou Stockphoto? Dnes mi od nich přišla na instagram zpráva, kde mě lákají ... tak nevím, nevím.

Found you on Shutterstock and I'd like to invite you to sell your photos on Stockphoto.com. We think you'd be a great fit. If you upload your portfolio we'll give you a $400 head start in your account. Earn 30c per download and get paid the whole lot when the balance ...
Read more : Stockphoto.com | Zobrazení : 8463 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Getty Images Exclusive

Som tam a funguje to...predaje sú nadmieru uspokojivé ;)
Read more : Getty Images Exclusive | Zobrazení : 22347 | Odpovědi : 21 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Fotobanky jako vedlejší OSVC

Dnes jsem cetl tenhle clanek na podnikatel.cz tak treba to nekdo zkusi:
https://www.podnikatel.cz/clanky/finta- ... -rok-2020/
Read more : Fotobanky jako vedlejší OSVC | Zobrazení : 2973 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

najslabšie predaje

Tento mesiac som mal veľký prepad v predajoch. Aj 10 dní v kuse absolútne nič. Doteraz sa mi to ešte nestalo. Aj keď posledné 2 mesiace boli slabšie, také suchoty sú tu nezvyčajné. Doteraz bola 123fr moja 4. najlepšia fotobanka z desiatich kam prispievam. Niežeby by som čakal v tomto období nejaké zázraky, ale taká slabota ma aj tak zaskočila.
Read more : najslabšie predaje | Zobrazení : 9080 | Odpovědi : 4 | Fórum : 123rf

Žiadost o EIN - Online

Snažím sa dopátrať ako podať žiadosť o EIN number online, lebo som im posielal list v septembri a pravdepodobne sa niekde zamotal, lebo je už pomaly máj a odpoved niekde. Na telefon sa necítim tak pátram že by sa to malo dať poslať online ale narazil som asi na zlý odosielací formulár, lebo som zastal na čísle soc. poistenia, tak hľadám formulár pre cudzincov ale nedarí sa mi. našiel som len túto cestu: ...
Read more : Žiadost o EIN - Online | Zobrazení : 5170 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Daňový formulář

Dobrý den, už nějaký čas bojuju s daňovými formuláři u vícero fotobank. Můj problém tkví v tom, že žiju již nějakou dobu v Německu, ale stále mám trvalý pobyt v ČR. Když ale zadám pravdivě do formuláře „trvalý pobyt v ČR“ a poštovní adresu Německo, je formulář zamítnut, z důvodu neshody adres ve formuláři a v profilu. V profilu mám obě adresy (poštovní a trvalý pobyt) uvedeny stejně. Zkráceně řečeno, jsem daňový rezident Německa, ale ...
Read more : Daňový formulář | Zobrazení : 2814 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817