Právě je 18. červen 2026 13:43

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Editorial video

Ahoj,

mám tu nějaký záběry z cest, jsou tam i lidé a tak. Kdyby to byla fotka, udělal bych z toho editorial. U videí jsem ale nic takového nenašel, funguje to taky tak?

Díky
Read more : Editorial video | Zobrazení : 7830 | Odpovědi : 3 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

OpenToonz (opensource animační nástroj)

Zakládám s dovolením toto téma, protože jsem tu na fóru zmínku o tomto úžasném programu nenašel.
https://opentoonz.github.io/e/
OpenToonz je robustní nástroj na tvorbu 2d animace (celých filmů). Je to konkurence Toonboom,Moho atp. jen za mnohem lepší cenu.. zadarmo i pro komerci (opensource). Zatím jej zkouším a má snad vše co je na tvorbu 2d animace třeba.(ik,cutout,meshdeform,shadery,nody,efekty, animace v animaci ;) ,bitmap i vektor, načítá svg,skript.. je toho ...
Read more : OpenToonz (opensource animační nástroj) | Zobrazení : 6237 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

FTP

Ahoj,

tak po dlouhé době se snažím nacpat nějaká videa na 123rf a nemůžu se tam připojit - předtím mi to fungovalo, nic jsem neměnil na 100 %. Tady v nápovědě píší, jak na to https://www.123rf.com/guidebook/c03s12.htm

Zdá se, že změnili adresu FTP serveru z footage.123rf.com na video.ftp.123rf.com, ale to vůbec neexistuje.

Nevíte někdo o tom něco?

Díky!
Read more : FTP | Zobrazení : 10741 | Odpovědi : 2 | Fórum : 123rf

Referenční snímek u ilustrací

Dobrý den,
mám problém na Shutterstocku s nahráním souborů, které obsahují ilustrace- většinou připomínající perokresbu, Shutterstock je nechce příjmout s tím, že vyžaduje referenční snímek. Já bych i ráda vyplnila smlouvu s majitelem objektu, ale ilustrace nevznikaly podle fotografií, ale podle reálných věcí, které jsem měla kolem sebe, nakreslila jsem si ilustrace v Ps a pak je zvektorizovala.všechno vzniklo bez použití fotky, něco vzniklo jez z hlavy a něco je tak jednoduchá kresba, že si ...
Read more : Referenční snímek u ilustrací | Zobrazení : 5183 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nevektorová grafika na fotobankách

Ahoj,

chci se zeptat, jestli se dají a mají smysl dělat nevektorové obrázky pro fotobanky? Již nějaký pátek fotím na fotobanky a začal jsem uvažovat, jestli nerozšířit činnost (u videa jsem rychle narazil na nejen cenovou náročnost vybavení - netvrdím, že dělat digitálně kresby bude snadné). Ptám se, protože uvažuji o půlročním kurzu kreslení pro začátečníky a rád bych, aby se mi kurz časem zaplatil :lol:

Děkuji.
Read more : Nevektorová grafika na fotobankách | Zobrazení : 13047 | Odpovědi : 20 | Fórum : Diskuse pro nováčky

obnoveni cisla ITIN

zdravim,
vsiml jsem si, ze letos vyprsi hodne cisel ITIN a musi se obnovit, nevite nekdo jak na to? co vsechno budu potrebovat? je to uz asi 13 let, co jsem to vyrizoval a dneska uz vubec nevim, jak na to.
Read more : obnoveni cisla ITIN | Zobrazení : 9748 | Odpovědi : 18 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kalendáře?

Ahoj, nedoporučíte mi někdo, kde by mi za rozumný peníz vytiskli kvalitně kalendáře, aby se to stihlo jako dárky k Vánocům? Leta jsem nechával tisknout na Losfotos.cz/Barevný rok, ale poslední dva roky už s nimi nejsem příliš spokojený.
Read more : Kalendáře? | Zobrazení : 7489 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

Zeropixel

Ahoj, mátě někdo zkušenost s http://www.zeropixel.cz ? Působí to na mě nějak nevěrohodně. Díky
Read more : Zeropixel | Zobrazení : 20101 | Odpovědi : 12 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Smazání či deaktivace

Ahoj,
mají Shuter a AdobeStock/Fotolia nějaký systém na deaktivaci portfolia... když by to nešlo tak smazání položek v portfoloiu... nebo to jde jen přes komplet smazání účtu?
Read more : Smazání či deaktivace | Zobrazení : 2253 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Lightroom Crash.

Ahojte. Mám Lightroom Classic aktualnu verziu a po spustení pravidelne po 7 minutach skolabuje. Tak neviem,či je to problem zo SW alebo ja mám problem v PC. Stretol sa tu s týmto niekto? Diki za radu.
Read more : Lightroom Crash. | Zobrazení : 3294 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818