Právě je 18. červen 2026 08:07

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

190 USD bonus?

V piatok 15. 1. sa mi v Earnings objavila suma 190 USD, pritom v Activity nemám žiadny predaj, ktorý by zodpovedal tejto sume. Je to nejaký bonus? Alebo vie niekto o čo ide?
Read more : 190 USD bonus? | Zobrazení : 9314 | Odpovědi : 3 | Fórum : Fotolia

Problém s přihlášením

Nemohu se dnes přihlásit do fotobanky. Má někdo stejný problém?
Read more : Problém s přihlášením | Zobrazení : 10614 | Odpovědi : 6 | Fórum : 123rf

Depositphotos pozitivní úprava odměn

Kdo předpokládal, že spravedlivé úpravy Shitru budou následovat další fb, tak se nemýlil. Právě mi dorazil mail od Depositphotos
"Jako mezinárodní společenství se musíme přizpůsobit globálním tržním standardům a přizpůsobit změny, které nastanou ve světle roku 2020. Jako společnost jsme museli provést úpravy a rádi bychom vás informovali o aktualizacích licenčních poplatků pro přispěvatele Depositphotos, které budou účinné od 18. ledna 2021. Podrobnosti o nových cenách si můžete zobrazit kliknutím na tento odkaz"

cenové podmínky ...
Read more : Depositphotos pozitivní úprava odměn | Zobrazení : 26018 | Odpovědi : 24 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

snímky zdarma

Dobrý den,hledám obrázky k tisku na látku a objedvuje se mi u spousty,že můžu získat např 10obrázků zdarma,máte někdo s tím zkušenosti co a jak?je mi jasné že na potisk a komerci musím mít rozšířenou licenci a musím si zaplatit,ale jen mě zajímá to jak získat na zkoušku obrázky zdarma jak nabízí,musím sio něco hlídat? díky za odpovědi
Read more : snímky zdarma | Zobrazení : 5922 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Má smysl pořídit Canon RP kvůli fotobankám?

Zdravím spolubojovníky.

Velmi přemýšlím, zda koupit nový foťák - zejména kvůli možnosti pořizovat 4k videa pro fotobanky. V současnosti máme my hudebníci díky vládě a covidu stopku, a tak zvažuji další možnosti. Dosud fotím vše pomocí starého Canonu 450D a pevné padesátky 1,8 mk I, EF 40 mm F 2,8 STM. Sem tam uploadnu i nějaké video z mého Xiaomi MI9 - dělá i 4k videa, ale bez možnosti práce s hloubkou ostrosti jsou ty ...
Read more : Má smysl pořídit Canon RP kvůli fotobankám? | Zobrazení : 9443 | Odpovědi : 14 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Příjem z fotobanky jako doplňek k živnosti.

Srdečně zdravím, už několik let brzdí v rozletu to, že jsem se opravdu nezorientovala v tom, jak řešit daně. Před několika lety jsem byla upozorněna, že jakýmkoliv finančním tokem - i nákupem se zahraničím se musím jako OSVČ přihlásit jako plátce DPH. Prošla jsem fóra i zde a stále mi to není úplně jasné. Mohu požádat o radu jak na to? Volala jsem i na úřad a paní mě tak vyděsila, že jsem to zase ...
Read more : Příjem z fotobanky jako doplňek k živnosti. | Zobrazení : 8627 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Off topic - kdo mne naučí tvorbu www stránek

Ahojky všichni,

srdečně zdravím v novém roce a přeji mnoho úspěchů ve fotobankách. Snad budete úspěšnější než já:-) Dnes jsem na SS prodala 24 fotek za 2,40 dolaru. Měla bych mít radost, ale paradoxně mne to dost naštvalo, byly to fotky docela finančně/časově náročné na pořízení, mé portfolio na SS: https://www.shutterstock.com/cs/g/kaprik?sort=popular

Už dlouho přemýšlím co dál, jsem fotograf, mám zkušeností s tiskovou grafikou a polygrafií, pracuji v Photoshopu (umím ...
Read more : Off topic - kdo mne naučí tvorbu www stránek | Zobrazení : 13802 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Wacom Tablet

Zdravím Mám takový dotaz. Kdy by měl někdo zájem. Měl bych na prodej zanovní skoro nepoužívaný wacom tablet Intuous Pro L . Fotky dodám. Jde oto že bych preferoval jestli bude mít někdo zájem . osobní odběr . Ústí nad labem . Takže když by někdo z okolí měl zájem mužem se domluvit. https://www.alza.cz/wacom-intuos-pro-l-d4655002.htm?kampan=adw4_prislusenstvi-pro-ittv_bee_pro_obecna_prislusenstvi-pro-ittv-mysi-wacom-intuos-pro-l-mf113d95e&ppcbee-adtext-variant=rsa-1&gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX6r2z5R2Gesx1eOHUkU3K9OL54ys65WT7NnIPN-8nDr4q7GNb4WoExoCGk4QAvD_BwE
Read more : Wacom Tablet | Zobrazení : 2676 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodám svůj milovaný DELL Latitude 5285

Prodávám svůj milovaný notebook Dell Latitude 5285, musel jsem bohužel kvůli častému střihu 4k videa přejít na přenosnou pracovní stanici s dedikovanou grafikou. Tak pokud by se vám někomu hodil snadno přenosný stroj s hodně slušným výkonem, dokonalý hlavně pro fotografy, grafiky ať už ty co chtějí retušovat/malovat v ruce a vidět pod perem obraz nebo ty co potřebují být hodně v terénu, nechtějí se nechat limitovat výkonem a je pro ně podstatná váha a ...
Read more : Prodám svůj milovaný DELL Latitude 5285 | Zobrazení : 6056 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Možnost nákupu za vydělané peníze

Zajímalo by mne, jestli na některé z fotobanek nelze vydělané peníze za výhodných podmínek zase bez převodu přes účet utratit za nákup ilustrací?
Read more : Možnost nákupu za vydělané peníze | Zobrazení : 4723 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818