Právě je 3. srpen 2026 11:36

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Pořadí fotobank 2020

Zdravím,
rok 2020 je u konce a tak proč neukázat, jak nám dopadlo pořadí výdělků. A že to byl rok plný změn..pro mě změn k horšímu :D

1. Adobe 35,21%
2. SS 31,61%
3. Istock 23,14%
4. Dreamstime 3,45%
5. 123rf 1,52%
6. Bigstock 1,22%
7. Deposit. 1,1%
8. Cantstock 0,81%
9. Vectorstock 0,31%
10. Pond5 0,23%
11. Alamy 0,17%

První velký úpadek byl na Istocku ...
Read more : Pořadí fotobank 2020 | Zobrazení : 14903 | Odpovědi : 21 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stock by Pixlr

Stock by Pixlr
Zakládám nové téma -původně z lenivosti přidáno k 500 PX PRODEJ FOTOGRAFIÍ- tím došlo k omylům. Znovu opakuji to základní.
Znáte někdo?
došel mi email :
Ahoj Zdenko, naše stránka Freebies potřebuje tvůj dotek. Měli byste zájem
Při procházení jsme narazili na vaše portfolio a jsme rádi do vaší kreativity! Chceme, aby vaše
práce byla také na naší stránce Freebies na skladě Pixlr, to je, pokud máte nějaký obsah nazbyt? (Opravdu doufáme, ...
Read more : Stock by Pixlr | Zobrazení : 6692 | Odpovědi : 3 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Kompletní zrušení portfolia

Má někdo zkušenost se zrušením portfolia u stock společností.
Mám účty i u menších fotobanek jako je CanStock, Pixta, atp. a za pět let mi vydělali jen pár centů. Rád bych u nich kompletně zrušil portfolia, aby mé fotografie byly dostupné pouze u těch větších, kde se prodávají. Ideální, kdyby mi i těch pár centů vyplatili, ale to bych chtěl asi moc. Řešil někdo něco podobného???
Read more : Kompletní zrušení portfolia | Zobrazení : 7898 | Odpovědi : 5 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

190 USD bonus?

V piatok 15. 1. sa mi v Earnings objavila suma 190 USD, pritom v Activity nemám žiadny predaj, ktorý by zodpovedal tejto sume. Je to nejaký bonus? Alebo vie niekto o čo ide?
Read more : 190 USD bonus? | Zobrazení : 9447 | Odpovědi : 3 | Fórum : Fotolia

Problém s přihlášením

Nemohu se dnes přihlásit do fotobanky. Má někdo stejný problém?
Read more : Problém s přihlášením | Zobrazení : 10807 | Odpovědi : 6 | Fórum : 123rf

Depositphotos pozitivní úprava odměn

Kdo předpokládal, že spravedlivé úpravy Shitru budou následovat další fb, tak se nemýlil. Právě mi dorazil mail od Depositphotos
"Jako mezinárodní společenství se musíme přizpůsobit globálním tržním standardům a přizpůsobit změny, které nastanou ve světle roku 2020. Jako společnost jsme museli provést úpravy a rádi bychom vás informovali o aktualizacích licenčních poplatků pro přispěvatele Depositphotos, které budou účinné od 18. ledna 2021. Podrobnosti o nových cenách si můžete zobrazit kliknutím na tento odkaz"

cenové podmínky ...
Read more : Depositphotos pozitivní úprava odměn | Zobrazení : 26610 | Odpovědi : 24 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

snímky zdarma

Dobrý den,hledám obrázky k tisku na látku a objedvuje se mi u spousty,že můžu získat např 10obrázků zdarma,máte někdo s tím zkušenosti co a jak?je mi jasné že na potisk a komerci musím mít rozšířenou licenci a musím si zaplatit,ale jen mě zajímá to jak získat na zkoušku obrázky zdarma jak nabízí,musím sio něco hlídat? díky za odpovědi
Read more : snímky zdarma | Zobrazení : 6025 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Má smysl pořídit Canon RP kvůli fotobankám?

Zdravím spolubojovníky.

Velmi přemýšlím, zda koupit nový foťák - zejména kvůli možnosti pořizovat 4k videa pro fotobanky. V současnosti máme my hudebníci díky vládě a covidu stopku, a tak zvažuji další možnosti. Dosud fotím vše pomocí starého Canonu 450D a pevné padesátky 1,8 mk I, EF 40 mm F 2,8 STM. Sem tam uploadnu i nějaké video z mého Xiaomi MI9 - dělá i 4k videa, ale bez možnosti práce s hloubkou ostrosti jsou ty ...
Read more : Má smysl pořídit Canon RP kvůli fotobankám? | Zobrazení : 9901 | Odpovědi : 14 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Příjem z fotobanky jako doplňek k živnosti.

Srdečně zdravím, už několik let brzdí v rozletu to, že jsem se opravdu nezorientovala v tom, jak řešit daně. Před několika lety jsem byla upozorněna, že jakýmkoliv finančním tokem - i nákupem se zahraničím se musím jako OSVČ přihlásit jako plátce DPH. Prošla jsem fóra i zde a stále mi to není úplně jasné. Mohu požádat o radu jak na to? Volala jsem i na úřad a paní mě tak vyděsila, že jsem to zase ...
Read more : Příjem z fotobanky jako doplňek k živnosti. | Zobrazení : 8886 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854